Učitelka plat

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
SAJ
17073
2.4.22 17:10
@hanka.br. píše:
Smutné na všech těch jejích příspěvcích je, že kdyby znala skutečný stav věcí, věděla by, že o takovém komfortu, jaký mají studenti cizinci, se našim například sociálně znevýhodněným dětem ani nezdá.

Dovoluji si podotknout, že i sociálně znevýhodněné dítě může mít nadstandardní podporu školy - problém je ovšem nespolupracující rodina a později i samo dítě. :nevim: Ano, děti si nezaslouží nemít šanci - nevolí si, kam se narodí. :nevim: Bohužel, rodina je základ. :nevim:

Nelze spasit někoho, kdo o spásu nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
2.4.22 17:16
@roba18 píše:
Ty jsi učitelka? Takový názor? Chudáci uprchlíci.

timto prispevkem jsem si te definitivne zaradila mezi ty, kteri bez elementarni znalosti problematiky chodi do diskuzi kopnout si do ucitele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
2.4.22 18:25
@roba18 píše:
Ty jsi učitelka? Takový názor? Chudáci uprchlíci.

Koho tady soudis?

Víš o tom prd, a příspěvek Hanky je pravdivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
2.4.22 18:26
@SAJ píše:
Dovoluji si podotknout, že i sociálně znevýhodněné dítě může mít nadstandardní podporu školy - problém je ovšem nespolupracující rodina a později i samo dítě. :nevim: Ano, děti si nezaslouží nemít šanci - nevolí si, kam se narodí. :nevim: Bohužel, rodina je základ. :nevim:Nelze spasit někoho, kdo o spásu nestojí.

To je pravda, ale já mluvím spíše o projektech, které ve prospěch žáků cizinců běží. Výuka češtiny mimo rámec běžné výuky na základních školách, školy češtiny o prázdninách a podobně. Podotýkám, že nemluvím o uprchlících, ale o žácích s OMJ, kteří se u nás vzdělávají už léta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
2.4.22 18:33
@hanka.br. píše:
To je pravda, ale já mluvím spíše o projektech, které ve prospěch žáků cizinců běží. Výuka češtiny mimo rámec běžné výuky na základních školách, školy češtiny o prázdninách a podobně. Podotýkám, že nemluvím o uprchlících, ale o žácích s OMJ, kteří se u nás vzdělávají už léta.

Počkej, MŠMT přispívá na individuální doučování - nikoli to dlouhodobé, co běželo, kde bylo podmínkou min 3 osoby a 16 lekcí.

U nás ve škole se hojně čerpá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
2.4.22 19:02
@SAJ píše:
Počkej, MŠMT přispívá na individuální doučování - nikoli to dlouhodobé, co běželo, kde bylo podmínkou min 3 osoby a 16 lekcí.U nás ve škole se hojně čerpá.

Ale ano, kovidové doučování, které běží od loňska. Já přece neříkám, že podporu mají jenom cizinci, ale mají řady projektů, které jim v začlenění pomáhají a měli je dávno před všemi těmi doučováními. Ne, že by mi to vadilo. Nevadí mi, že tuto podporu mají. Ale není pravda, že jsou segregováni a že se jim v českých školách pomáhá málo. To byl smysl toho příspěvku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
2.4.22 19:06
@hanka.br. píše:
Ale ano, kovidové doučování, které běží od loňska. Já přece neříkám, že podporu mají jenom cizinci, ale mají řady projektů, které jim v začlenění pomáhají a měli je dávno před všemi těmi doučováními. Ne, že by mi to vadilo. Nevadí mi, že tuto podporu mají. Ale není pravda, že jsou segregováni a že se jim v českých školách pomáhá málo. To byl smysl toho příspěvku.

z projektu eu dlouhodobe bezi doucovani zaostavajicich zaku. U nas to bezelo uz pred covidem, pokracujeme v tom. Mimo narodni doucovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
2.4.22 19:23
@hanka.br. píše:

Potom jsem tvůj příspěvek pochopila jinak. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
2.4.22 19:30
@SAJ píše:
Potom jsem tvůj příspěvek pochopila jinak. :nevim:

To je v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit