Učitelka v MŠ a piercingy. Vadí/nevadí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17472
27.4.18 12:02

Nevadilo. Nevadilo by mi ani viditelné velké tetování, dredy, číro, vyholená hlava, nalakované nehty, blond vlasy,… :lol:
Jo a je mi 26.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
27.4.18 12:06

Než malá nastoupila do školky, byla tam učitelka, co měla piercing i výrazně barevné vlasy, nevadilo mi to, je to její věc, byla moc fajn, mrzelo mě, že odchází, byla ve třídě, do které malá šla. Jde o to, jaká je a jak se chová k dětem, ne co má na sobě. I když osobně se mi to taky moc nelíbí, tedy já bych si to dát nenechala, ale ať si každý chodí jak chce (v rozumné míře). ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
27.4.18 12:07

Me to prijde osklive a dela se mi z toho spatne ale nevadilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
27.4.18 12:08
@Tamtama píše:
Nevadilo. Nevadilo by mi ani viditelné velké tetování, dredy, číro, vyholená hlava, nalakované nehty, blond vlasy,… :lol:
Jo a je mi 26.

Když jsi zmínila ty dredy… objevily se nám zase ve školce vši, tak trnu, kdy je taky vyfasujeme. To by bylo asi solidní semeniště :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
27.4.18 12:10

Nevadilo, sama mám tetování i jsem měla piercing. Všichni moji kamarádi mají propíchnute kde co, barevné čira, tetování. Všichni jsou to inteligentní lidé. Je mi šumák jak kdo vypadá, když má něco v hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22793
27.4.18 12:12

Piercingy, dredy, tetování… nevadí, dokud to teda dotyčnou nezmění tak, že by se jí děti bály :) Ale v té rozumné, decentní míře neva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
27.4.18 12:18

Taky jsem nad tím přemýšlela.. Chci si nechat celkem výrazně, ale žensky potetovat ruku, jedno tetování už mám velice nepatrné na nártu. Ale je celkem hodně pravděpodobné, že budu jednou pracovat ve školce nebo škole. Ale tetování už je dnes docela běžné..
K otázce mě by to tvoje nevadilo, jen teda jsem dost citlivá na klíční kosti, a vidět tam zapíchnutýho něco, tak mám husý kůži a nemůžu se na to dívat. Snake bite se mi nelíbí, ale nevadil by mi.. sama mám piercing, ale opět velice decentní. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
27.4.18 12:22

Mě nevadil ani Franz, když kandidoval na prezidenta 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
27.4.18 12:23

Netuším, co přesně ty názvy piercingu znamenají, ale navadilo by mi to, pokud by to jinak byla kvalitní učitelka a děti ji měly rádi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.18 12:25

Radši anonym - jde o práci. Ale ve školce, kde jsem pracovala, byly minimálně dvě učitelky s tetováním, obě měly „výrazně doporučeno“ chodit oblékané tak, aby nebylo vidět. Prý by se pak děti chtěly „pomalovat“ taky…

• Citovat
  • Upravit
9
27.4.18 12:36

@carsa to už jsem zvyklá že základky z druziny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
27.4.18 12:43

@dedrichov pokud se člověk o dredy dobře stará, není to nic nehigienickeho, ale taky bych je nechtěla.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.4.18 12:48
@Anonymní píše:
Radši anonym - jde o práci. Ale ve školce, kde jsem pracovala, byly minimálně dvě učitelky s tetováním, obě měly „výrazně doporučeno“ chodit oblékané tak, aby nebylo vidět. Prý by se pak děti chtěly „pomalovat“ taky…
:mrgreen: :mrgreen: u nás učitelky tetování neměly (tedy ne viditelné) a stejně děti chodily do školky pomalované a běžně si dávaly mezi sebou tetování jako dárek.
  • Citovat
  • Upravit
17472
27.4.18 13:04
@dedrichov píše:
Když jsi zmínila ty dredy… objevily se nám zase ve školce vši, tak trnu, kdy je taky vyfasujeme. To by bylo asi solidní semeniště :mrgreen:

to je pravda, u nás visí cedule celoročně, letos poprvé i přímo v šatně třídy.. já je měla loni v létě, když jsem si je vyčesávala, brečela jsem..

@Anonymní píše:
Radši anonym - jde o práci. Ale ve školce, kde jsem pracovala, byly minimálně dvě učitelky s tetováním, obě měly „výrazně doporučeno“ chodit oblékané tak, aby nebylo vidět. Prý by se pak děti chtěly „pomalovat“ taky…

tak už vím, proč si starší fixou píše zásadně na tělo, chce mít kérku jako maminka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
27.4.18 13:20

Vzpomínám si u dcery ve školce na učku co chodila celá v černém, černé líčení a černé vlasy. Ráda jsem za to nebyla, dcera se jí totiž bála. Sama za sebe nemám vpodstatě s žádnými kérkami, piercingami a modifikacemi těla problém, spíš fandím těm lidem, že se nebojí jít si za tím co se jim líbí, bez ohledu na případné negace okolí.
ALe jako rodič oceňuji, když je učitelka na děti nejenom hodná, ale i vypadá mile (je mi jasný, že pod tím si každý může představit něco jiného).
To co popisuješ by mi tedy nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital