Učitelka vs. tanga

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37675
10.9.17 09:55
@SAJ píše:
Ještě k praktickému řešení problému zakladatelky, která si stěžuje, že kluky tělové kalhotky nepřitahují. V pracovní době je snad (doufejme) klukům předvádět nebudeš a po pracovní době existuje taková vymoženost jako je šatna, kde můžeš zase tangáče nahodit na svou sexy prdelku a můžeš je jít ve své volném čase chlapcům předvést do aleluja.

A k financím - stačí si pořídit jedny, častěji než jednou za týden snad praxi nemáte a i kdyby ano, prostě si je přepereš. Ta investice tedy není nijak nepřekonatelná - a tak si můžeš si pořídit sexy krajkové tělové kalhotky s pokrytou prdekou za víc peněz, abys z toho neměla až takové trauma.

PS: V nemocničním mundůru je jít naostro docela pitomost - ještě narazíš na nějakéhp sexy pacoše a následné mokré gatě se pak fakticky blbě vysvětlují. ;)

Tak nakonec i trocha pochopení. :palec: :potlesk: My jsme mimo školu taky všichni nemluvili o kantorech pozitivně a spisovnou češtinou… a kdo říká ne, ten to dělá doteď :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Zakladatelka nenapsala, jak jsou na tom se šatnou. :think: Dovedu si představit, že vyrazí všechny hurá ven a na nějaké převlíkání nemají zrovna ideální prostory. :roll:
Ale, jak jsem psal, za ty problémy to asi nestojí. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
10.9.17 10:37

Šatny jsou zřízené ve sklepení, místa tam není opravdu nazbyt, navíc jsou u nás ještě ti 4 kluci.. no ale ti to zase vlastně tak špatné nemají :D i když dva z nich jsou v jedné skříňce spolu, protože je nás trochu více, než skříněk a kluci se rozhodli být gentlemani :D Převlékání, když se nás tam sejde více není ideální, jsou vždy dvě řady skříněk proti sobě, ale prostor mezi nimi tak pro jednoho :D Ale to zase není pokud jde o tohle téma takový problém, jestli se tam dokážu převléknout do haleny, tak si dokážu natáhnout i bavlněné bombarďáky navíc, to už je to nejmenší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37675
10.9.17 10:42
@Denca-17 píše: Šatny jsou zřízené ve sklepení, místa tam není opravdu nazbyt, navíc jsou u nás ještě ti 4 kluci.. no ale ti to zase vlastně tak špatné nemají :D i když dva z nich jsou v jedné skříňce spolu, protože je nás trochu více, než skříněk a kluci se rozhodli být gentlemani :D Převlékání, když se nás tam sejde více není ideální, jsou vždy dvě řady skříněk proti sobě, ale prostor mezi nimi tak pro jednoho :D Ale to zase není pokud jde o tohle téma takový problém, jestli se tam dokážu převléknout do haleny, tak si dokážu natáhnout i bavlněné bombarďáky navíc, to už je to nejmenší :D
:palec:… tak snad vyřešeno. ;) :think:… jak já těm klukum závidím… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
10.9.17 10:45
@Denca-17 píše: Šatny jsou zřízené ve sklepení, místa tam není opravdu nazbyt, navíc jsou u nás ještě ti 4 kluci.. no ale ti to zase vlastně tak špatné nemají :D i když dva z nich jsou v jedné skříňce spolu, protože je nás trochu více, než skříněk a kluci se rozhodli být gentlemani :D Převlékání, když se nás tam sejde více není ideální, jsou vždy dvě řady skříněk proti sobě, ale prostor mezi nimi tak pro jednoho :D Ale to zase není pokud jde o tohle téma takový problém, jestli se tam dokážu převléknout do haleny, tak si dokážu natáhnout i bavlněné bombarďáky navíc, to už je to nejmenší :D

Tak si kdyžtak ty kalhotky převlíkneš na záchodě.
Jde o to, že v nemocnici nebudeš tangách za sexy kost, ale za lacinou tupou kurvičku. (omlouvám se použité výrazivo, nemyslím to nijak zle) A to není něco, oč by snad někdo stál.

Kdysi kdosi moudrý rekl, že je dobré si svoje bitvy pečlivě vybírat - a mně se to už v životě mockrát potvrdilo. Tedy, když se mi po pubertě konečně podařilo pobrat trochu toho zdravého rozumu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37675
10.9.17 11:01
@SAJ píše:
Jde o to, že v nemocnici nebudeš tangách za sexy kost, ale za lacinou tupou kurvičku. (omlouvám se použité výrazivo, nemyslím to nijak zle) A to není něco, oč by snad někdo stál.Kdysi kdosi moudrý rekl, že je dobré si svoje bitvy pečlivě vybírat - a mně se to už v životě mockrát potvrdilo. Tedy, když se mi po pubertě konečně podařilo pobrat trochu toho zdravého rozumu. ;)

:palec: :palec: :palec:
Taky dobrý pohled. Není rozhodně vyloučené, že se nenajdou pacienti s řekněme, rozumem vypracovaným poněkud jednostraně. Spíš naopak - při velkém počtu se téměř jistě nějací takový najdou. Kdeže to sloužíte :jazyk:? (vtip)
A pak taky stěžovatelé - na všechno a na všechny. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41503
10.9.17 12:07
@Iwči píše:
Nestačím se divit, pak to má vypadat, když jsou lidi šikanovaní i kvůli spodnímu prádlu. Je to nechutný, laciný, neslušný a kdoví co. Přitom jsme to měli a máme všichni :roll: To by jeden mohl říct, ze doktor je nechutnej, protože se mu v kalhotech moc rýsuje nadobíčko :roll: :mrgreen: Hustý. Hned bych si stěžovala, že jsem se cítila ohrožena jeho vydouvajícím se mužstvím :mrgreen: A chtěla kompenzaci za psychickou újmu.

A říká ti něco pojem „dress code“, či vhodné oblečení na pracoviště? Zaměňovat to za šikanu je opravdu hodně mimo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22119
10.9.17 12:26

Myslim, ze i chlapu se to tyka, aby meli svetle spodni pradlo a neprosvitaly jim tmave trenky zpod bilych kalhot.
Jsem si toho nikdy u lekare nevsimla, bude se na to muset zamerit.
Muzstvi jedine prekryt vhodnym strihem kalhot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19793
10.9.17 12:32
@SAJ píše:
Kdysi kdosi moudrý rekl, že je dobré si svoje bitvy pečlivě vybírat - a mně se to už v životě mockrát potvrdilo.

Moc krásné přísloví. :palec: Zakladatelka do toho jde s vervou hodnou lepší věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
10.9.17 12:44
@Iwči píše:
Nestačím se divit, pak to má vypadat, když jsou lidi šikanovaní i kvůli spodnímu prádlu. Je to nechutný, laciný, neslušný a kdoví co. Přitom jsme to měli a máme všichni :roll: To by jeden mohl říct, zedoktor je nechutnej, protože se mu v kalhotech moc rýsuje nadobíčko :roll: :mrgreen: Hustý. Hned bych si stěžovala, že jsem se cítila ohrožena jeho vydouvajícím se mužstvím :mrgreen: A chtěla kompenzaci za psychickou újmu.

no za mě jo.. a nejen u Dr.. nádobíčko mě zajímá u partnera a ne u cizího chlapa na to fakt nejsem zvědavá :roll: kor když je v nějaké pozici vůči mě - př můj lékař
jinak za mě - ten kdo nemá cit pro vhodnost a nevhodnost toho, co se hodí nehodí - ř prosvítající tangáče a holej zadek, se to musí naučit př ve škole, a když ne, pak si přijde v dospělosti šikanovanej chudák, ale ve skutečnosti je to křupan co se neumí chovat a neví co se sluší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
10.9.17 13:02
@SAJ píše:
Jde o to, že v nemocnici nebudeš tangách za sexy kost, ale za lacinou tupou kurvičku. (omlouvám se použité výrazivo, nemyslím to nijak zle) A to není něco, oč by snad někdo stál.Kdysi kdosi moudrý rekl, že je dobré si svoje bitvy pečlivě vybírat - a mně se to už v životě mockrát potvrdilo. Tedy, když se mi po pubertě konečně podařilo pobrat trochu toho zdravého rozumu. ;)

a můžete uvést nějaký příklad, kde podle Vás v tangách budu za sexy kost a ne za tupou kurvičku? Pro mě je to prostě běžné prádlo, jsou pohodlnější a nosím je všude, místo kalhotek.. nevěděla sem, že ze mě někde dělají šlapku a někde ne..
Ale jinak už jsem to psala, nebudu si zadělávat na problémy, prostě si před praxí natáhnu v šatně přes ně ještě klasické kalhotky, jedny jediné, které jsem si včera koupila, za 80 kč.. a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9696
10.9.17 13:18

To mi taky hlava nebere, proč dvoje kalhotky na sobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
10.9.17 13:47
@Denca-17 píše:
a můžete uvést nějaký příklad, kde podle Vás v tangách budu za sexy kost a ne za tupou kurvičku? Pro mě je to prostě běžné prádlo, jsou pohodlnější a nosím je všude, místo kalhotek.. nevěděla sem, že ze mě někde dělají šlapku a někde ne..
Ale jinak už jsem to psala, nebudu si zadělávat na problémy, prostě si před praxí natáhnu v šatně přes ně ještě klasické kalhotky, jedny jediné, které jsem si včera koupila, za 80 kč.. a hotovo.

No, tak tomu říkám řešení. :mrgreen: :lol: :mrgreen: Ale jo, pubertální hrdost ti prostě nejspíš nedovolí jinak. ;) ;) ;)
Já se teď výborně bavím, když moje dcera bojuje stejě pitomý války, jaké jsem v jejím věku bojovala já. Zatím se mi ji daří nějak korigovat, ale ty nejzajímavější časy mě ještě čekají.

Hele, kde budeš v tangách super sexy kost? No, někde v partě s klukama? Někde, kde budeš na lovu? Já nevím, chodím pravidelně plavat, tanga v šatně nosí dost bab, ale sluší opravdu málokomu. Podobně jako ty zařízlé hodně bokové kalhotky. Prostě jak je víc nadělíno na bocích něbo jak nemá zadek ideální tvar, není to moc ke koukání.
Podle mě (a podle mé drahé polovičky taky) líp vypadají tvarově dobře zvolené (třeba krajkové) kalhotky, které zdůrazní to, co je hezké a potlačí to neideální.
Tanga se hodí v létě pod průsvitné věci, možná i v zimě pod oblečení - ale když vzadu vykukují, působí to strašně lacině.

Ono koneckonců to většinou konstatují i samotní chlapi, když se na tohle téma bavíme třeba v hospodě (párkrát se rozvinula diskuse když vedle nás někdo takový seděl - jinde na to jaksi většinou nedojde řeč). Jak má holka vyčuhující tanga, berou ji automaticky jako takové to lacinější zboží vhodné na pobavení, případně na o***, ale do vztahu ani ne… Ale přiznávám, že se jedná o kluky, kteří nejsou takový ten módní typ (cool hoši a metrosexuálové). :nevim: Jak to má tahle sorta chlapů fakt netuším.

Edit admin - odstraněn vulgarismus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
10.9.17 13:53
@SAJ píše:
No, tak tomu říkám řešení. :mrgreen: :lol: :mrgreen: Ale jo, pubertální hrdost ti prostě nejspíš nedovolí jinak. ;) ;) ;)
Já se teď výborně bavím, když moje dcera bojuje stejě pitomý války, jaké jsem v jejím věku bojovala já. Zatím se mi ji daří nějak korigovat, ale ty nejzajímavější časy mě ještě čekají.

Hele, kde budeš v tangách super sexy kost? No, někde v partě s klukama? Někde, kde budeš na lovu? Já nevím, chodím pravidelně plavat, tanga v šatně nosí dost bab, ale sluší opravdu málokomu. Podobně jako ty zařízlé hodně bokové kalhotky. Prostě jak je víc nadělíno na bocích něbo jak nemá zadek ideální tvar, není to moc ke koukání.
Podle mě (a podle mé drahé polovičky taky) líp vypadají tvarově dobře zvolené (třeba krajkové) kalhotky, které zdůrazní to, co je hezké a potlačí to neideální.
Tanga se hodí v létě pod průsvitné věci, možná i v zimě pod oblečení - ale když vzadu vykukují, působí to strašně lacině.

Ono koneckonců to většinou konstatují i samotní chlapi, když se na tohle téma bavíme třeba v hospodě (párkrát se rozvinula diskuse když vedle nás někdo takový seděl - jinde na to jaksi většinou nedojde řeč). Jak má holka vyčuhující tanga, berou ji automaticky jako takové to lacinější zboží vhodné na pobavení, případně na opíchání, ale do vztahu ani ne… Ale přiznávám, že se jedná o kluky, kteří nejsou takový ten módní typ (cool hoši a metrosexuálové). :nevim: Jak to má tahle sorta chlapů fakt netuším.

No když jsme u toho plavání.. tak tipuju, že tanga jako plavky Vám asi také připadají laciná, že?:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
10.9.17 13:58
@Veve79 píše:
To mi taky hlava nebere, proč dvoje kalhotky na sobě

To mi tu poradila jedna přispěvatelka a myslím, že je to docela prima kompromis :) Ostatně už jsem psala, že máme v šatně 4 kluky, kteří se převlékají s námi.. Dělat pro kluky na zdrávce šatnu zvlášť se asi nevyplatilo :D I když nejsem kdovíjak stydlivá, tak myslím, že aspoň tu pipinu moji spolužáci vidět nemusí.. rozhodně ne všichni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37675
10.9.17 13:58

Nerad to říkám, ale někteří chlapy by se měli posunout v čase tak o padesát až sto let směrem vpřed. :oops:
Říkám to jako chlap, snad je to lepší, než to slyšet z druhé strany. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková