Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Asi jsem našla řešení
Přímo tyhle mám koupené z netu, pak ještě jedny, čistě šňůrkové, bez štrasu, i když v černé barvě.. ale zase nebudou mít tak velkou,,plochu" k tomu, aby prosvítaly, jako ty které mají pásek a trojúhelníček vzadu..
@vonajebohyne píše:
Ty jsi tak zla, zla, zla, stara, hnusna a neprejici.
Jo a urcite zavidis!
No ja vim
a jeste ji nechci doprat sexy pradlo, aby mohla na praxi klofnout doktora nebo aspon majetneho pacose. V Ordinaci v ruzovce to tak prece bezne chodi.
@Denca-17 a vis o tom, ze pujdes na praxi do nemocnice a ne do hampejzu.On je v tech dvou institucich malinkaty rozdil.
@Denca-17 - to sis teda pomohla. Teď ti nebudou prosvítat spoďáry, ale holej zadek. ![]()
Takže proto, že nosím tanga, která jsou mi navíc pohodlná, tak patřím do hampejzu? nebo jak?
@Denca-17 Ja bych si je vzala v rude barve
.
A nechces mi rict, kde budes praxovat a v ktere dny, pripadne i oddeleni? Ja ze az se budu chtit zbavit manzela, poslu ho na tve oddeleni a zname to..infarkt neni nahoda
…
@PetraJ píše:
@Denca-17 - to sis teda pomohla. Teď ti nebudou prosvítat spoďáry, ale holej zadek.
ten prosvítal už předtím
jen to prádlo by takhle bilo třeba méně do očí.. jak sem říkala, učitelce ani nevadí prádlo, ale spíše ten zadek, i když měla výhrady teda i ke krajkovým kalhotkám, to nosí víc holek, než tangáče, třeba různé brazilky a tak.. to se ji také nelíbilo. Většina je s tím asi smířená, holt jsem potížistka..
No pokud pod prosvitajicim pradlem budes mit holy zadek a myslis to vazne, tak na prvni dobrou prijde na mysl hampejz, nemocnice ne.
Tak pokud ucitelce vadi holy zadek, tak kalhotky z fotky jsou fakt dobra volba.
@Denca-17 píše:
ten prosvítal už předtímjen to prádlo by takhle bilo třeba méně do očí.. jak sem říkala, učitelce ani nevadí prádlo, ale spíše ten zadek, i když měla výhrady teda i ke krajkovým kalhotkám, to nosí víc holek, než tangáče, třeba různé brazilky a tak.. to se ji také nelíbilo. Většina je s tím asi smířená, holt jsem potížistka..
Podivej, ja nejsem stara vetev a mam dceru v podobnem veku. Takze mam pochopeni pro rebelii a tvrdou hlavu. Nicmene v takto nepodstatnych vecech bych ji poradila, aby se na eventualni konflikt vyprdla, neb je to zbytecne. Nejde o otazku miru ve Rwande, ze..
@Ellusa píše:
Potížistka nepochybně, ale hlavně postrádáš základní zásady slušného chování a oblékání.
O oblékání se můžeme bavit, to je otázka vkusu, ale v čem se podle Vás neslušně chovám? Nemůžete vědět, jak se chovám, neznáte mě.
@vonajebohyne píše:
Podivej, ja nejsem stara vetev a mam dceru v podobnem veku. Takze mam pochopeni pro rebelii a tvrdou hlavu. Nicmene v takto nepodstatnych vecech bych ji poradila, aby se na eventualni konflikt vyprdla, neb je to zbytecne. Nejde o otazku miru ve Rwande, ze..
Dobrá.. něco na tom bude, to máte pravdu.. Popravdě já zase taková potížistka nejsem, snažím se být spíše nekonfliktní, aspoń si to o sobě myslím.. možná proto jsem si chtěla aspoň jednou dupnout. Aspoň v něčem.
@Denca-17 píše:
Asi jsem našla řešeníPřímo tyhle mám koupené z netu, pak ještě jedny, čistě šňůrkové, bez štrasu, i když v černé barvě.. ale zase nebudou mít tak velkou,,plochu" k tomu, aby prosvítaly, jako ty které mají pásek a trojúhelníček vzadu..
Zacinam si myslet, ze si troll.
@Denca-17 píše:
Děkuji za takové množství reakcí, to jsem nečekala.. a ne všechny tedy potěšily, ale v to jsem ani nedoufala.. Jinak asi takhle, prádlo nám prosvítá téměř všem, většina holek nosí normál kalhotky, to učitelce neva, vadí ji ten,,holý zadek" podle všeho.. když jsme si objednávali oblečení, dala nám škola na výběr z katalogu a objednávalo se to hromadně, bez možnosti vyzkoušení. Že šaty prosvítají jsem zjistila až potom, co jsem si je vzala.. ne že by nějak extra, třeba spolužačka, co,,nemá zadek" té neprosvítá nic, protože na ni plandají.. a pár holek si koupilo takový vršek ke kalhotům, že jim končí téměř pod zadkem.. Rodiče to stálo peníze, to se nedá nic dělat, ale nehodlám z nich tahat další na prádlo, ani je dávat ze svého kapesného, pokud to nebude nezbytně nutné, což asi nebude, pokud tvrdíte, že přímý postih mi za to hrozit nejspíš nemůže.. jinak nevím, jaká jsou pravidla oddělení, tohle je jen školní učitelka na odbornou praxi, dohlíží tam na nás, ale není v nějaké pozici, že by určovala pravidla na oddělení.. schválně zkusím zjistit, jestli tam nějaký dress code mají..
Dcera mé kamarádky přešla na zdravotní školu v jiném městě, raději dojížděla - zdrávku dokončila a pracuje jako sestra, i po dvou mateřských.
Učitelka zdravotnické praxe si na ni tak zasedla a tak ji rozhodila, že raději dojížděla. Co bylo příčinou toho pronásledování, netuším.
Takže je možné, že i učitelka odborného předmětu ošetřování dokáže žákyňce znepříjemnit život.
Můj názor je, že u zakladatelky se nošením tang na praxi v nemocnici jedná o zbytečnou revoltu.
@Denca-17 píše:
Dobrá.. něco na tom bude, to máte pravdu.. Popravdě já zase taková potížistka nejsem, snažím se být spíše nekonfliktní, aspoń si to o sobě myslím.. možná proto jsem si chtěla aspoň jednou dupnout. Aspoň v něčem.
Opravdu si nemyslim, ze mladi maji drzet usta a krok, ale nekdy je proste zbytecne vyvolavat konflikt, kdyz prakticky o nic nejde.
Respektive jde-o untrcky
. Neber to jako mentorovani, osobne bych se nad tim, jake sestricce prosvitaji kalhotky, nepozastavila. Ale proc drazdit zbytecne kvuli hlouposti nekoho, kdo ma/bude mit vliv na tvuj prospech?
Klidne se ozvi, kdyz pujde o principialni otazky byti a nebyti, ale kvuli takove trivialite?
Příspěvek upraven 09.09.17 v 11:28