Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@vonajebohyne píše:
Rebeluje tangama proti systemu.
Kdyz na Hrade vlaly trencle…
Vlastně jo, spousta lidí to schvalovalo. Takže proč neschvalovat tanga?
@Ellusa píše:
Ale nejde ani tak o to, že budou vykukovat, ale mají průsvitné oblečení a je jí vidět nahý zadek.
Tak tedy něco takového?
http://www.pradlosjistotou.cz/…-black-7639/ … fakt to myslím jen v legraci - to by byl pojeb! ![]()
@vokishka píše:
@bublinek ó tom katalogu psal někdo jiný, ne? @M_Vladim dcera musí mít bílé a to je nutricni terapeut, zdr. asistent to bude mít stejné.
Kalhoty - myslel jsem něco jako:
https://www.pp-servis.eu/…-uni-barevne
@M_Vladim Koukam, ze tohle ciste zdravotnicke tema te take pohltilo
. Mozna by ti zakladatelka mohla udelat prehlidku, abys ji fundovane poradil, co ti nezvedne..tlak.
@jdukolem píše:str 9:
nic jen mě pobavilo to slovní spojení to je celé.. mmch nosím oboje střídám podle oblečení, čili nejsem zapšklá antitangáčová..
ano, jakékoliv prádlo které čouhá je vulgární a ano, tanga která prosvítají jsou vulgární.. pokud bys nosila tanga tak jak se má a nečouhaly ti, tak by o nich učitelka nevěděla a nedívala se důrazně na tebe, čili se zamysli jestli když dřepneš nebo se předkloníš ti ty tangáče nekoukají - jak to, že o nich ví?…
vulgární.. ![]()
@M_Vladim píše:
vulgární..
ano spodní prádlo se jmenuje spodní aby bylo vespod, pokud čouhají tangáče a klidně i podprda tak to považuju za vulgární ve smyslu laciné a bez úrovně…jaký s tím máš problém? ![]()
@vonajebohyne píše:
@M_Vladim Koukam, ze tohle ciste zdravotnicke tema te take pohltilo. Mozna by ti zakladatelka mohla udelat prehlidku, abys ji fundovane poradil, co ti nezvedne..tlak.
K tématu prosím. Tohle není čistě zdravotnické téma. To by bylo něco jako Nové metody chirurgického uzavření ran v praxi… viděl jsem tůhle něco docela zajímavého ![]()
Tohle je o tradicích, vkusu a nevkusu, toleranci a netoleranci, rebelii a diktátu.
Pže bych tu nerad něco co se děle u sousedů v Polsku, tak mě to zajímá. Taky trochu rebel. ![]()
Jinak mě teď pohlcuje java a bourání budov postavených za posledních 60 let na FB. ![]()
Příspěvek upraven 09.09.17 v 15:15
@Denca-17 píše:
Asi jsem našla řešeníPřímo tyhle mám koupené z netu, pak ještě jedny, čistě šňůrkové, bez štrasu, i když v černé barvě.. ale zase nebudou mít tak velkou,,plochu" k tomu, aby prosvítaly, jako ty které mají pásek a trojúhelníček vzadu..
Hezky červenej hadr pro místní osazenstvo! ![]()
Mě se líbí, ale fakt bacha na nadřízené, v životě to není jak v Pottrovi, dobro vždycky nevyhraje.
A ony to můžou fakt zavařit. ![]()
Jinak jsem dolňák a troufám si tvrdit, že docela často v kontaktu se zdravotním personálem. Rozhodně je velké části vidět lem klasických kalhotek. ![]()
@M_Vladim je jasně daná bílá barva. Jaké bílé kalhoty seženou, je jejich věc. Zatím teda, dokud jen chodí na praxi.
@vokishka píše:
@M_Vladim je jasně daná bílá barva. Jaké bílé kalhoty seženou, je jejich věc. Zatím teda, dokud jen chodí na praxi.
Oblečení má mnoho barev, ale dělí se to podle pozice, podle oddělení atd. Máme převážně bílé, a taky modré a zelené. Operační je tmavě modré. Dále je červené, fialové, porodní bývá purpurové. Přímo lékaři mívají jen bílé.
@andelka83 píše:
Oblečení má mnoho barev, ale dělí se to podle pozice, podle oddělení atd. Máme převážně bílé, a taky modré a zelené. Operační je tmavě modré. Dále je červené, fialové, porodní bývá purpurové. Přímo lékaři mívají jen bílé.
Celkem jsem to předpokládal, ale konkretně to neznám. ![]()
@bjetuschka píše:
Achjo, tak já jsem si marně dělala naděje, že školství se za těch 10 let, kdy jsem vylezla ze studií já, změnilo, a teda bohužel. Aby učitelka diktovala, co má kdo nosit za prádlo, to už je teda úlet.
Postih ti samozřejmě nehrozí, ale jestli je to kráva, tak ti bude asi dělat problémy… Nosila bych tělová tanga. Rozhodně lepší varianta, než když prosvítají bílé bombarďáky.
Pravidla slušného chování snad ještě nejsou přežitek? Slečna zakladatelka si je jistě jistá, že má perfektní zadek (a já věřím, že výstavní zadnici opravdu má), nicméně předvádět si ho může ve volném čase a nikoli v nemocnici, kde v podstatě reprezentuje nejen sebe, ale také školu.
No a k citovanému příspěvku? Učitelku za krávu nepovažuji, spíš za rozumnou ženskou, která dává studentkám dobrou radu. A co její příspěvek říká o autorce? No, mnoho dobrého ne.
Ale konkrétnější snad raději ani nebudu.
Ještě by mě mohli bloknout. ![]()
Ještě k praktickému řešení problému zakladatelky, která si stěžuje, že kluky tělové kalhotky nepřitahují. V pracovní době je snad (doufejme) klukům předvádět nebudeš a po pracovní době existuje taková vymoženost jako je šatna, kde můžeš zase tangáče nahodit na svou sexy prdelku a můžeš je jít ve své volném čase chlapcům předvést do aleluja.
A k financím - stačí si pořídit jedny, častěji než jednou za týden snad praxi nemáte a i kdyby ano, prostě si je přepereš. Ta investice tedy není nijak nepřekonatelná - a tak si můžeš si pořídit sexy krajkové tělové kalhotky s pokrytou prdekou za víc peněz, abys z toho neměla až takové trauma.
PS: V nemocničním mundůru je jít naostro docela pitomost - ještě narazíš na nějakéhp sexy pacoše a následné mokré gatě se pak fakticky blbě vysvětlují. ![]()