Učitelka vs. tanga

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6611
8.9.17 15:56
@Ellusa píše:
Neviděla jsem doktora, který by měl na sobě takové spodní prádlo :nevim:.

manželka měla kdysi na oddělení sanitáře který byl tak velký (tlustý)že se nevlezl do mundůru a pod kabátem mu trčelo břicho, z gatí lezl zadek a kousek trenek a knoflíky měl tak napnuté že se mu to mezi nima rozevíralo. Navíc byli ve žlutém… no to byl děsnej pohled. Ale větší mundůry neměli tak nosil co dostal. Babky si sice stěžovali, ale nic se nezměnilo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116055
8.9.17 15:57

Můj hematolog nosí pruhovaný barevný ponožky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116055
8.9.17 15:58
@Sexynohy píše:
Asi se to za všeobecně nevhodné bere - upřímně, v dnešní době to nechápu. Nevhodné je, když se zdravotnický personál chová hrubě, neempaticky, nebo svou práci nevykonává (např. nedá prášky kdy má, nebo nechá pacienta čekat na mísu několik hodin).
Jako pacientovi je mi opravdu jedno, jestli má zdravotní sestra tanga či ne, pokud se ke mně chová slušně, nebo dokonce mile, tak at si třeba chodí nahá ;)
Jinak postih by za to být neměl, ale vůbec bych se u nás nedivila, kdyby se kvůli tomu ta vedoucí praxe po tobě vozila.

moje řeč. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
8.9.17 16:19
@aiwwa píše:
14 000? to snad už dneska mají víc ne?

Tak koukej, platové tabulky. Hodně častá třída je 7.

https://www.pracomat.cz/…ch-trid.html#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
8.9.17 16:49

Já když byla na zdrace tak jsem si vyloženě kupovala bílé, tanga jsou nevhodný ono to jde vidět všechno mi přijde, kup si ze dvoje troje kalhotky, který si budeš prát jen na tu praxi, jinak je nosit nebudeš a je to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
8.9.17 17:38

Za mne, byly jsme nedávno u lékaře a sestřička ze sousední ordinace sice neměla tanga, ale pruhovane prádlo. Nepůsobilo to dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
8.9.17 17:46
@Denca-17 píše:
Ahoj všem, je mi 17, jsem na zdrávce na oboru zdravotnický asistent a tento rok začínáme chodit do nemocnice na praxi. Tento týden jsme ji měli 2×, učitelka kterou máme na praxi je zároveň naši učitelkou na teoretickou část ošetřovatelství. Když jsme si dnes říkali nějaké organizační věci, zmínila se mimo jiné o nošení,,vhodnějšího prádla" pod šaty nebo kalhoty, šaty které máme, jsou přeci jen bílé a lehce průsvitné, kalhoty zase poměrně bokové, při předklonu třeba prádlo docela prosvítá. Prý nechce vidět, že máme pod šaty tanga, je to podle ni nevhodné a vulgární a nedělá to dobrý dojem. Máme si brát jiné prádlo, přičemž významně koukala na mě.
A teď problém.. Já nosím totiž jenom tanga, už asi od 15, vlastně co jsem na střední, jiné kalhotky prostě nemám a popravdě na tom nehodlám nic měnit. Myslíte, že mi do toho může učitelka mluvit? Můžu za to mít nějaký postih, nebo něco? A setkali jste se někdy s něčím podobným, pokud jsou mezi vámi třeba také sestřičky? Přijde mi to absurdní.. Díky za názory a rady.

ano, jakékoliv prádlo které čouhá je vulgární a ano, tanga která prosvítají jsou vulgární.. pokud bys nosila tanga tak jak se má a nečouhaly ti, tak by o nich učitelka nevěděla a nedívala se důrazně na tebe, čili se zamysli jestli když dřepneš nebo se předkloníš ti ty tangáče nekoukají - jak to, že o nich ví?
No a špitál? Tam seš na práci a ne za sexuální objekt a fantazii pacientů - některým je to nepříjemné, jiní zaslintají a pokud budou mít pocit že seš vyzývavá tak se pokusí i šmátnout - fakt o to stojíš?
Učitelce se nediv že to formulovala jako - nechci vidět že… ono totiž by na oddělení schytala za vás, že si dovolila přijít s neupravenou skupinou a jak to vypadá - to si je pančelko neumíte srovnat? No za mě bych koupila nějaké hezké bezešvé kalhotky tělové a jeden den na praxi to přežila.. za ten klid to stojí.

Příspěvek upraven 08.09.17 v 17:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
8.9.17 17:52
@aiwwa píše:
já teda chodím k různým doktorům často a nikdy jim nekoukám na zadek, jestli jim něco prosvítá? většinou sedí za stolem, když vyšetřuje, je ke mě čelem. Navíc mají přes kalhoty dlouhý plášť, takže stejně by nebylo nic vidět.

ono z pohledu na lůžku vidíš u stojícího právě tu oblast zadek, předek jako první - je to o úhlu pohledu - v ambulanci si nevšimneš - sedíš stojíš a máš jiný úhel ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116055
8.9.17 17:55
@jdukolem píše:
ono z pohledu na lůžku vidíš u stojícího právě tu oblast zadek, předek jako první - je to o úhlu pohledu - v ambulanci si nevšimneš - sedíš stojíš a máš jiný úhel ;)

To je fakt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
8.9.17 17:56
@Kelsey píše:
Tezko odhadovat predem, jak mi bude po sedesatce.
Ale ja opravdu 16-17r. Nic jineho nenosim, krome prvni 2-3 tydny po porodech a to byly muka, okamzite, jak to slo, zpet moji klasiku tanga. Furt jsem se osivala, ze musim mitna pr.eli neco, pro me jsou bombardaky vse. Protoze je mi to neprijemne.

muheh… tak je lepší mít tangáče V PRDE*LI.. to mě pobavilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116055
8.9.17 18:02
@jdukolem píše:
muheh… tak je lepší mít tangáče V PRDE*LI.. to mě pobavilo

Jojo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21850
8.9.17 18:21

Lezela jsem v nemocnici, zaucovala se tam osetrovatelka, takova kalhoty bokovky, triko s vystrihem, kdyz si drepla nebo se sehnula pri praci, tak ji bylo videt az na bricho a pul zadku. Vedle na muzskem pokoji z toho chlapum klesal cukr a stoupal tlak, cili byla zivotu nebezpecna.
Rehabilitacni sestra to nevydrzela a rekla ji, ze pokud by byla jeji zakyni, tak takhle oblecena by chodit nemohla, ze je treba mit nejakou uroven.
Pokud prisly mlade studentky ze skoly, tak byly vzdy pekne upravene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.17 18:30

Dobrý no, na jednu stranu chápu, že vaše pančelka zřejmě dostala pojeb z vyšších míst, takže vůči ní by bylo fér vzít si bombarďáky…na druhou stranu, z pohledu pacoše, je mi úplně jedno, co má sestřička za nasrávajdy, hlavně když je šikovná a milá…a teď si vyber :hug: kterou cestou v životě jít :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.17 18:49
@Ellusa píše:
A kombinace, že bude slušně oblečená a současně šikovná a milá, to je už moc velký problém? 8)

No tak to je samozřejmě značka ideál (pro ovcoidní společnost), jenomže tenhle svět není černobílý, že… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116055
8.9.17 18:52

Ovcoidní společnost :mrgreen: :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie