Učitelka vs. tanga

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5837
8.9.17 12:08

Můj kamarád chirurg(starší pán)říkal, kolikrát se mu tam škorpily sestry, starší si stěžovaly na mladší, ošklivé na hezké… :roll: ta nosí moc krátkou sukni, ta nosí tohle…a vždy to vyřešil"když se to líbí mě, bude se to líbit i pacientům"
:lol: :lol: asi není dobré si poštvat učitelku proti sobě, ustoupila bych. Bohužel tohle budeš prožívat i potom v práci…takže si najdi sexy kompromis. Hezký zadek bude i v jiném střihu kalhotek. Volila bych brazilské, ty jsou sexy a učitelka nemůže nic říct. Když budou prosvítat lemy bude to rozhodně hezčí než klasické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
8.9.17 12:19

Já bych zbytečně učitelku neprovokovala tak prostě na praxi si holt nakup normální kalhotky.
Abys pak nelitovala, že je na tebe vysazená jen kvůli spodnímu prádlu to za to nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10255
8.9.17 12:24

@Denca-17 Postih ne, ale rady učitelky jsou rozumné. Možná až si odsloužíš pár praxí a zažiješ reakce od pacošů, tak sama budeš chtít nějakou změnu…

A jestli ne, dej pak vědět, kde sloužíš. Až si půjdu do nějakého ústavu umřít, chci aby mě tam obletovali sestřičky, kterým prosvítají tanga.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
8.9.17 12:28

Tak ja teda nosim taky jedině tanga, protože nosim jen leginy a pod tema vypadaji normalni kalhotky fakt blbe. A určitě bych to kvuli praxi nemenila. Teda je fakt, ze bych si poridila nějaké tanga v telove barve, nebo bile, aby nebyly tolik videt, ale teda prijde mi ještě horsi koukat na kalhotky, ktery prosvitaji, nez na tanga ktery nejsou videt. Maximalne bych si poridila brazilky, nebo jak se tomu rika, ale bombardaky bych na sebe nevzala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
8.9.17 12:30

Příspěvek upraven 08.09.17 v 12:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
8.9.17 12:30

Nosila bych spodní prádlo, které pod oblečením neprosvítá, pak by mělo být každému jedno, jestli máš na sobě normální kalhotky nebo tanga.
Rada učitelky mi přijde rozumná, ale i kdyby ses jí neřídila, postih ti za to nehrozí. Ale samozřejmě se obvykle vyplatí nenaštvat učitelku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10255
8.9.17 12:31

Taky je řešení chodit navostro, žejo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780

Myslím, že někteří pacienti to naopak ocení ;-)

za mně lepší neviditelná tanga, (pokud teda nelezou ven, pod bílé gatě nejspíš tělová) než kytkovaný bombarďáky.

ale učitelku bych neprovokovala, a pořídila si na tu praxi něco neutrálního

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10255

@juliettee Klidně třikrát, zlato :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21090
8.9.17 12:32

Pick your battles - prijde mi ze dohadovat se o spodarech je ztrata casu, kor nasirat nekoho kdo rozhoduje o me praci/praxi/posudku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
8.9.17 12:34
@Premek_Orac píše:
@juliettee Klidně třikrát, zlato :mrgreen:

Ahoooj :mrgreen: a joo, chodit naostro, to je to správný řešení :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
8.9.17 12:36
@Marie432875 píše:
Ony i ty klasické kalhotky mohou prosvitat, pokud jsou nevhodně zvoleny střih a barva.

Jenže to prosvítají kalhotky a ne holý zadek :think:
Jako jistě, obecně bych souhlasila s tím, že do spodního prádla člověku nemá nikdo co kecat. Jenže pokud mluvíme o dress codu, či zvláštních prostředích, a to prostředí nemocnice bezesporu je, tak se všechno poněkud mění… Řeknu to asi takhle - stejně jako si normální člověk nevezme do opery džíny a na pracovní pohovor nepřijde bez podprsenky, tak mi přijde asi podobně nevhodné se před nemocnými producírovat v tangách. Podotýkám, že spodní prádlo je většinou proto, aby zahalovalo intimní partie, což u tang prostě moc nefunguje… :nevim: ne že bych zadek považovala za intimní partii, ale faktem je, že o čučení na váš holý zadek prostě nikdo nestojí. Tím míň pacienti v nemocnici :nevim:
Takže ano, považovala bych za vhodné tohleto prostě „zahalit“. Nidko neříká, že to hned musí být kdovíjaké bombarďáky prokrista… :nevim:
Btw jo, slečny si to nerady uvědomují, ale pokud vám leze z kalhot při předklonu holý zadek až kdoví kam, je to fakt poměrně silně odpudivé. :poblion:

Takže jako dospělá bych poradila akorát místo vzpoury „přece mi nikdo nemůže nakazovat“ se tentokrát trošku zamyslet nad vhodností… a eventuálně malinko upravit přístup :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
8.9.17 12:46

Postih mít nemůžeš. Ale souhlasím, že to není zrovna moc vhodné obleční pod průsvitné kalhoty. A některé bílé prosvítají na tolik, že je skutečně vidět kůže, vlastní zkušenost.
Pořídila bych si pracovní kalhotky a nosila je na praxi.

edit. Mně teda i gyndař říkal, že nosit tanga často není zdravé. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.17 12:48

No zkus se na to podivat z druhe strany..jako pacientce by se to líbilo..koukat na sestricku s lezoucim zadkem?
Navic v nemocnici je to vazne nevhodne..

Jinak neni to jen v nemocnici je to vsude..
Muz dela managera..neexistuje aby v lete mel krasaty, musi nosit tricka s limeckem..kosile..

Takze za zivot se jeste budes muset v zamestnani smirit s tolika kriteriema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
8.9.17 12:56
@Iwči píše:
Taky si myslím. tělový tanga a hotovo. Ty obyč kalhotky vypadaj hůř než tanga podle mě. Co je komu do toho, jaký nosíš kalhotky. To spíš koupit kalhoty z míň průsvitný latky než měnit spodní prádlo. :think:
Vulgarní? Tak sestry v nemocnice vidí nahatý lidi, mění jim bažanty a umývají je a tanga pod kalhotama jsou vulgární. Ty blaho.

třeba na psychiatrii, když jsme měli praxi, tam vyloženě hlídali, jak jsme byli oblečení. Mladé holky, právě že se pacienti rádi podívají, občas i sáhnou. Podle mě to do nemocnice nepatří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková