Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Kobliha51 píše:
Ani když tě postihne inkontinence? Nepřeju ti to, ale může se to stát.
Tezko odhadovat predem, jak mi bude po sedesatce.
Ale ja opravdu 16-17r. Nic jineho nenosim, krome prvni 2-3 tydny po porodech a to byly muka, okamzite, jak to slo, zpet moji klasiku tanga. Furt jsem se osivala, ze musim mit na pr.eli neco, pro me jsou bombardaky vse. Protoze je mi to neprijemne.
Ber to jako dobrou radu od učitelky, která to myslí dobře, protože jsi teprve ve škole a dává ti rady. V „dospělém“ světě se podobné věci řeší tak, že třeba najednou zruší místo, na kterém pracuješ, nebo dostaneš důtku za nějakou kravinu a nazdar bazar.
Taky te vrchni mohla poslat domu se prevliknout a dat ti neomluvene hodiny. Takhle v byvale praci posilal sef domu holky prevliknout a strhnul jim rovnou pul dne dovolene, pokud se to opakoval tak pisemne dutka a pohovor na personalnim…
Dresscode jsme meli predem dany pisemne a byl soucasti pracovni smlouvy a etickeho kodexu zamestnance… ![]()
Jdi na ostro, alespoň z toho pacienti budou něco mít. Ještě si dej prodloužené řasy, na to dědci prý letí. ![]()
@Havran007
Minimalne budouci tatinci v Malych laskach, kdy tatinek v dedeckovskem veku sve rodici zene vypravel, jake ma sestricka dlouhe umele rasy…
@medunka23 píše:
Koukám tanga na pracovišti a hned 5 stránek
Je to téma na tělo ![]()
@Hanka1 píše:
Taky te vrchni mohla poslat domu se prevliknout a dat ti neomluvene hodiny. Takhle v byvale praci posilal sef domu holky prevliknout a strhnul jim rovnou pul dne dovolene, pokud se to opakoval tak pisemne dutka a pohovor na personalnim…Dresscode jsme meli predem dany pisemne a byl soucasti pracovni smlouvy a etickeho kodexu zamestnance…
a co plat? byl odpovídající tomu, že je předepsaný dresscode?
já v první práci taky podepisovala jakýsi dresscode, ale absolutně se to tam nedodržovalo.
takže jsem jak trubka přišla první den v kostýmku a tam všichni v džínách, chlapi i v kraťasech. No kostýmek jsem měla na sobě tak pětkrát.
Tak pokud tvoje učitelka ví, že nosíš tanga, tak je evidentně nosit neumíš, tudíž je její poznámka na místě. Kdybys to uměla, učitelka by nevěděla, jaký nosíš prádlo ![]()
@Reflex píše:
@aiwwa Dresscode mají i úředníci s platem 14 000.
14 000? to snad už dneska mají víc ne?
@Tunrida píše:
Tak pokud tvoje učitelka ví, že nosíš tanga, tak je evidentně nosit neumíš, tudíž je její poznámka na místě. Kdybys to uměla, učitelka by nevěděla, jaký nosíš prádlo
Pod bilejma kalhotama zdravotniku, prosvita jakykoli pradlo, vcetne bilyho.
@Kelsey píše:
Mela bych problem. Nic jineho nenosim a ani nebudu. Nikdo by mi nedonutil nosit neco jineho (tanga jsou pohodlnejsi).
Budes muset asi vydrzet v den praxe proste plnit prikaz a pak se prevlect. I kdyz mi to prijde, jen komplex nejake mistrove. Pochopila bych zakaz silene vyrazne barvy pod kalhoty, ze prikazi bile nebo telove spod. pradlo, ale druh, to uz mi prijde dost omezovani. Jedine se podivej do sk.radu. Pokud neni vylozene psane, tak argumentovat, ale jestli ti to stoji, za. Takovahle si muze zasednout, skatulkovat.
Sama delam skolu, abych mohla ucit i na praxi, pracuji u deti (moje tanga nevnimaji, pochybuji) a doufam, ze jednou nebudu nucena prikazovat druh spod. pradla (tj.neco co je i mi proti srsti).
No, nevím, jak moc lezou tanga tobě, ale když byl brácha na střední, tak měli mladou třídní učitelku, která si na třídní schůzce stěžovala, že mají mládenci ve třídě k ní nemístně poznámky. No asi očekávala, že si rodiče kluky doma srovnají. Místo toho se dočkala dost nemilé reakce rodičů, že jestli nechce, aby na ni neměli kluci poznámky, ať na ně nevystrkuje půlku zadku a tanga
Takže ano, pokud někdo neumí ty kalhotky nosit, tak je prostě nosit nemá
Tak jestli „tvoje“ děti tanga nevidí, nemůžou je vnímat a to je správně. Pokud je podle tebe sice nevnímají, ale vidí, tak teda potěš koště ![]()
@Ellusa píše:
Zrovna dnes jsem viděla inzeráty s nástupním platem na finanční úřad u lidí bez praxe 15 tis. hrubého…
tak to je hodně málo, ale určitě mají i nějaké odměny, stravenky…ALe žalostný plat tedy.
@Ellusa píše:
Jsem našla ten inzerát, takže 15.780 Kč přesně nástup po škole, hrůza, 9. třída, pozice odborný/vrchní referent, taky jsem myslela, že to je dnes víc. Stravenky budou mít, pouze pokud nemají zajištěno stravování, odměny jsou nenárokové, osobní ohodnocení též a obojí navíc až po nějaké době. A oblékat se musí podle dress code, jinak mají smůlu.
to je zhruba stejný plat jako pokladní v Lidlu, taky jsem teď viděla nějaký inzerát. Moc smutné