Učitelky už se těšíte na volno?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Sadman Kámoška učí v Praze několik let a má 31 čistého
Je ale pravda, že má zařízení bydlení v garsonce od té školy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vadilekk tak nějaký chrapajici noční vratný nebo třeba security na OC. To mají klidně 36h směnu jelikož noc prochrapou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hospodki Tak si zkus dělat securiťáka v OC
Podle mě není žádná práce lážo plážo, když musíš vynaložit nějaké usilí, abys ráno vstala, jela do té práce a byla tam x hodin, někoho poslouchala apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vadilekk Ve svem zivote delam uz nekolikatou profesi a muzu rict, ze ta ucitelka byla nejvic na budku. Mit klidne sest hodin denne na krku bandu pubertaku a performovat pred nema ucivo tak, aby je to zabavilo, je proste narocne. Navic, jak je vidno, tak spolecenske uznani nikde - nejvic posmesnych reci maji ale prave lidi, co nikdy fulltime neucili. Obecne profese pracujici s lidmi jsou nachylnejsi k syndromu vyhoreni. Proc asi
Jinak jednou se jedna ucitelka z Nizozemi, ktera k nam prijela v ramci vymenneho programu uprimne divila, ze ucitele u nas nemaji zadne dlouhodobe odfrkavaci volno. U nich to tusim bylo tak, ze po nejak po peti letech uceni meli narok az na rok volna, samozrejme placeneho.
A protoze jedna z mych brigad byla i recepcni na hostelu, tak muzu rict, ze to byla pohoda - pres den jsem se tam ucila, cetla si a koukala na serialy, v noci jsem se vyspala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hospodki píše: Více
po temer 30 letech makam prumerne daleko vic nez 40 hodin tydne. Mam v hlave vse, co mam naucit, ale meni se, jak ucit. Predstava, ze jedu stejne jakov dobe psacich stroju, je mi cizi. Bohuzel vidim, ze nas neni tolik, aby to stacilo ke zmene vnmani verejnosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vadilekk píše: Více
Tak courat se po pasáži je vopruz a bolí nohy, ale v noci cumis ve dvou na kamery takže se pekne prostřídas a vyspis
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hospodki Podle mě vůbec nevíš, co taková práce v OC obnáší, věř tomu, že bys měla mnohem větší hlavu a dohodování se s lidma, než máš teď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy Potvrzuju. Muj pribuzny je hodne dobry a oblibeny ucitel, ale ve skole byva klidne 10 hodin denne, protoze ted treba spousteji projektovou vyuku. Do toho ma seminare, ve kterych se studenty snazi dostat do terenu, ale to znamena, ze jeden den vikendu pred seminarem stravi pripravou v tom terenu, aby vedel, jestli tam i letos nejaka kytka roste a nejaky zivocich se vyskytuje. A nikdo mu to neproplati. Ja jsem taky svuj predmet vyucovala s nadsenim a pripravovala jsem si vlastni materialy a co jsem na tu skolu prisla, meli muj predmet ti studenti radi, i kdyz se mu pred tim posklebovali, ale taky jsem tam travila vic casu nez fulltime. A pisemky jsem si stejne nosila opravovat domu po vecerech. No uz nikdy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy tak musíš se přizpůsobit. Máma taky při nástupu do práce psala vše v ruce a končila s laptopem, mobilním připojením a tiskárnou (kontrolni činnost). Nikde jsem neřekla, ze to mate lehké. Jen bych to nechtěla dělat. Za nás byli občas drzi na druhem stupni a teď mi prijde, ze už prvňáčka jsou skoro na odstřel. @Afrikana My máme nárok na tenhle rok v rámci korporatu. Až rok volna s tím, ze platí socku a zdravko, myslím, ze je v podmínkách, ze nesmis pracovat pro konkurenci. Za me super si po třeba 8-10 letech dat oraz, vycistit hlavu, užit si ten zivot a pal zas pekne do práce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vadilekk píše: Více
Ale prd. Ta sekuritka jsou pandulaci co vymetaji pavuciny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Afrikana píše: Více
Tak super, že jsi našla práci, kde můžeš spát a nemusíš nic dělat
Úplně chápu, že práce, kde bys měla vykázat činnost nebude pro tebe
A prosím…NIKDY neuč. Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pche a slohnes mi post
it firma s matkou v Německu. Zbytek si necham pro sebe. Za me fajn tah. Zas tak šílene moc lidi si to nebere. Sama znám jen dva
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Všichni co jsou ve své práci top nedělají jen 8 hodin 5 dní v týdnu…to je normální.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit