Učitelství - vyhoření - zoufalství - nechuť

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
19.7.23 13:10

Najdi si práci v jiné školce nebo úplně v jiném oboru, když jsi nešťastná. Mám ráda práci u dětí. Ale v soukromém zařízení nebo nějaké dětské skupině bych dělat nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22896
19.7.23 13:11

Me prijde, ze ti nevadi prace s detmi, ale v teto konkretni skolce. Najdi si jinou praci. Ty kamery by mi taky vadily, pak to tam mate vazne hodne direktivni, takze v tom by se mi nechtelo pracovat. 9 hodin u deti je hodne. Nemas vzdelani pro skolku, tak by to chtelo dodelat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.23 13:15

@Lil Kitkatt kamery mě ani tak nevadí to je celkem normální to jsem jen vypsala k tomu celkovýmu, je toho daleko více jen si proste už nevzpomneu, kolegyně fala výpověď kvůli jednání vedení a, ja se pak dozvěděla ze vedení bylo rádo ze se ji prý zbavilo přitom nic špatného nedělala, a řekli to v době kdy tady ještě byla, a ke všemu se ještě na ni pořad usmívala a byla milá …

• Citovat
  • Upravit
Jana 4444
19.7.23 13:16

Taky mi to přijde direktivni

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.7.23 13:18

@Kelsey mohu se zeptat proč ne v soukromé

• Citovat
  • Upravit
74217
19.7.23 13:20

Ale nemysli si. Buzerační liga se najde i ve státním zařízení. Znám bývalou vedoucí vychovatelku, která jela takové bachařské praktiky, že každý rok vyštvala část vychovatelek. Nevydržely to. Ona třeba je tepala, když se šlo ven na dovorek, že mají minutovou prodlevu v šatně nebo nedodržují na minutu rozepsaný plán. A spoustu takových chuťovek. S takovým člověkem se dělat nedá, když má problém ve své hlavě.
Je zachránilo, že se odstěhovala jinam a dost daleko, že se nevrátí. Teď mají léta novou vedoucí a ta je normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
19.7.23 13:22
@Kelsey píše:
Najdi si práci v jiné školce nebo úplně v jiném oboru, když jsi nešťastná. Mám ráda práci u dětí. Ale v soukromém zařízení nebo nějaké dětské skupině bych dělat nechtěla.

Proč bys tam dělat nechtěla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
19.7.23 13:27
@Anonymní píše:
@vokishka protože už asi nechci pravé dělat s dětmi bojím se ze to bude to samé nebo ještě horší..vzdělání soc právní činnost ale nemám hotovo jednu zkoušku

Takze zakladni vzdelani a tohle vychovava nase deti 8o

Urcite z tama odejdi a jdi delat k tomu pasu nebo do Alberta sypat rohliky, tam snad toho tolik nepokazis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
19.7.23 13:28
@Lil Kitkatt píše:
Jako mně ten popis přijde naprosto v pohodě až na tu sobotu. Co přesně to vadí?

Pít to samé, co děti například? To by mi mohl někdo chtít nařídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65677
19.7.23 13:30
@Ahep píše:
Takze zakladni vzdelani a tohle vychovava nase deti 8oUrcite z tama odejdi a jdi delat k tomu pasu nebo do Alberta sypat rohliky, tam snad toho tolik nepokazis.

proč základní? Spíš to vypadá, že nedostudovala výšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
19.7.23 13:32
@Murasaki píše:
Proč bys tam dělat nechtěla?

Protože si umí vymýšlet pravidla, která vůbec nejsou třeba. Může být horší platové ohodnocení a nesolidní jednání majitelů takového zařízení. To jsou věci, které rodič nevidí, když se v zákulisí něco děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8881
19.7.23 13:40

Tak na to, aby ses dostala do státní školky musíš mít vzdělání pro předškolku. To ti chybí maturita a nebo zkouška na výšce? Vystudovaný obor máš jiný. Proč nehledáš práci ve svém oboru???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana 4444
19.7.23 13:45

:D Co to je toto za výmysl?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.7.23 13:49

@Ahep to si ze mě jako děláte srandu? Základní vzdělání? A ze nemam vzdělání pardon kdybych jej neměla tak tu asi nedělám premyslej. A i kdybych ho neměla tak vzdělání neudává výchovu vaši deti jsou učitelky které mají různé tituly a deti můžou klidně týrat ale to ne vidte, protože ty jim asi veris očividně více než obyčejné ucitelce která by neměla podle tebe vzdělání a pracovala by ve skolce … už jen to ze nepremyslis nad tím co píšeš je něco … jediný pravé co mě drží jsou deti a rodiče 😂
Kdybych toho tolik kazila tak tu ani nedělám … ty si toho pokazil/a víc než ja už tím co si napsal/a

• Citovat
  • Upravit
2411
19.7.23 13:50

Mně to úplně mimo požadavky nepřijdou - já bych třeba takovou školku jako rodič uvítala (kolikrát mi učitelka dítě omylem poškrábala nehty, to ani nevyčíslím, to samé zas když dítě omylem její nehet ulomilo, tak se na něj škaredila a bylo to nemilé pro obě strany; pití ze stejných šálků se mi líbí, jako rovný s rovným; důraz na přípravy je taky super), požadavky na dresscode jsou leckde, takže komu to vadí, ať jde dělat jinam… Já třeba taky na dresscode moc nejsem, tak jsem si našla práci, kde mi to vyhovuje. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí