Učitelství - vyhoření - zoufalství - nechuť

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
19.7.23 14:46
@Anonymní píše:
@g.sandova děkuji asi tak mam soc právní činnost střední ukončenou akorát voš, nedokončená směr pedagogika. Líbí se mi tu jak je každý chytrý a neví nic. Každopádně i kdybych měla t o základní tak kurz chuvy v DS mě opravňuje vzdělávat deti … tím bych mě vzdělání ukoncila

Tak proč si něco nedoděláš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
19.7.23 14:47
@jkra píše:
Jak neví nic? Vždyť ty se hroutis, jinou práci nehledas…

No taky bych nechtěla takovou buzeraci v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
19.7.23 14:48
@Jana 4444 píše:
@Kelsey ne jen sleduji tuhle diskuzi od začátku :DPříspěvek upraven 19.07.23 v 14:46

Ale to víš, že jo. Psala jsi stejné školy, jak má ona, včetně
nedodělané VOŠ a velice rychle jsi to smazala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8881
19.7.23 14:48
@Anonymní píše:
@g.sandova děkuji asi tak mam soc právní činnost střední ukončenou akorát voš, nedokončená směr pedagogika. Líbí se mi tu jak je každý chytrý a neví nic. Každopádně i kdybych měla t o základní tak kurz chuvy v DS mě opravňuje vzdělávat deti … tím bych mě vzdělání ukoncila

Pouze částečně. Jako učitelka se tedy netituluj! Jsi tedy chůva s ne všemi pravomocemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
19.7.23 14:49
@truelly píše:
Pouze částečně. Jako učitelka se tedy netituluj! Jsi tedy chůva s ne všemi pravomocemi.

Hele ty to nějak prozivas. Že je chůva, musí si nechat vše líbit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
19.7.23 14:51

@truelly prosím, napiš tady, jaké pravomoce má učitelka v MŠ a jaké pravomoce má chůva v DS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8881
19.7.23 14:51
@g.sandova píše:
Hele ty to nějak prozivas. Že je chůva, musí si nechat vše líbit?

To je její rozhodnutí. Kdyby měla lepší vzdělání, může s klidem hledat jinde. Ne všude do školek berou jen s kurzem chůvy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Denny.5
19.7.23 14:53
@Anonymní píše:

Stačí si pohlídat pojmy, jinak to provokuje. Učitelka nejsi a děti nevzděláváš, tak jako je třeba neléčíš. Dětské skupiny fungují podle jiných pravidel, kde nemusí pracovat pedagogičtí pracovníci. Jinak dětským skupinám bych se v hodně případech fakt vyhýbala, jako rodič i jako zaměstnanec.

• Citovat
  • Upravit
22295
19.7.23 14:54
@Jana 4444 píše:
@Kelsey ne jen sleduji tuhle diskuzi od začátku :DPříspěvek upraven 19.07.23 v 14:46

A proč jsou všechny tvé další diskuse o tom, jak tě ničí pracovat s detma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
19.7.23 14:54

„Dětské skupiny mohou aktuálně přijímat děti od 1 roku do povinné školní docházky, přičemž ale nemohou poskytovat povinné předškolní vzdělávání (předškolní ročník). Mateřské školy přijímají děti zpravidla od dvou nebo od tří let a děti zde zůstávají až do nástupu do prvního ročníku základní školy.“

@g.sandova

• Citovat
  • Upravit
19388
19.7.23 14:55
@truelly píše:
To je její rozhodnutí. Kdyby měla lepší vzdělání, může s klidem hledat jinde. Ne všude do školek berou jen s kurzem chůvy…

No tak může i do jiné dětské skupiny, se střední sociální činnosti berou i některé nemocnice na pozici sociální pracovnice, může jít do jiného oboru.
Však ji to tu radím, ať si vzdělání dodela.
To ale neznamenají, že si do ní může každý kopnout.
A vzdělání pro dětskou skupinu a pro poziciPSS vzdělání má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
19.7.23 14:56
@Prostě Vodnář píše:
„Dětské skupiny mohou aktuálně přijímat děti od 1 roku do povinné školní docházky, přičemž ale nemohou poskytovat povinné předškolní vzdělávání (předškolní ročník). Mateřské školy přijímají děti zpravidla od dvou nebo od tří let a děti zde zůstávají až do nástupu do prvního ročníku základní školy.“@g.sandova

A proč mi to píšeš ty?
Já to vím, no, a zakladelka je plně kvalifikovaná pro práci v DS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Denny.5
19.7.23 14:57
@g.sandova píše:
Hele ty to nějak prozivas. Že je chůva, musí si nechat vše líbit?

A proč by to neměla prožívat? Ono je tak nějak zažité, že ve školce může pracovat každý, kdo má mateřské cítění a dokáže pohlídat a malovat si s dětmi(takže skoro každá ženská). Ale ono tomu tak není, školka je naopak velmi důležitá pro další rozvoj dětí a přirozené instinkty ženy k tomu nestačí.

• Citovat
  • Upravit
19388
19.7.23 14:58

@Prostě Vodnář a teda ptala jsem si na něco trochu jiného.

A myslete si co chcete, narizovat někomu make up a co má pít, to je mimo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8881
19.7.23 14:59

Víš jak e nároky mají na předškolku na státní vysoké škole? Tam se většina zájemců nedostane přes resty TSP. Je to jako srovnávat učitele a asistenta pedagoga.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí