Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
@g.sandova děkuji asi tak mam soc právní činnost střední ukončenou akorát voš, nedokončená směr pedagogika. Líbí se mi tu jak je každý chytrý a neví nic. Každopádně i kdybych měla t o základní tak kurz chuvy v DS mě opravňuje vzdělávat deti … tím bych mě vzdělání ukoncila
Tak proč si něco nedoděláš?
@jkra píše:
Jak neví nic? Vždyť ty se hroutis, jinou práci nehledas…
No taky bych nechtěla takovou buzeraci v práci.
@Jana 4444 píše:
@Kelsey ne jen sleduji tuhle diskuzi od začátkuPříspěvek upraven 19.07.23 v 14:46
Ale to víš, že jo. Psala jsi stejné školy, jak má ona, včetně
nedodělané VOŠ a velice rychle jsi to smazala.
@Anonymní píše:
@g.sandova děkuji asi tak mam soc právní činnost střední ukončenou akorát voš, nedokončená směr pedagogika. Líbí se mi tu jak je každý chytrý a neví nic. Každopádně i kdybych měla t o základní tak kurz chuvy v DS mě opravňuje vzdělávat deti … tím bych mě vzdělání ukoncila
Pouze částečně. Jako učitelka se tedy netituluj! Jsi tedy chůva s ne všemi pravomocemi.
@truelly píše:
Pouze částečně. Jako učitelka se tedy netituluj! Jsi tedy chůva s ne všemi pravomocemi.
Hele ty to nějak prozivas. Že je chůva, musí si nechat vše líbit?
@truelly prosím, napiš tady, jaké pravomoce má učitelka v MŠ a jaké pravomoce má chůva v DS.
@g.sandova píše:
To je její rozhodnutí. Kdyby měla lepší vzdělání, může s klidem hledat jinde. Ne všude do školek berou jen s kurzem chůvy…
@Anonymní píše:
Stačí si pohlídat pojmy, jinak to provokuje. Učitelka nejsi a děti nevzděláváš, tak jako je třeba neléčíš. Dětské skupiny fungují podle jiných pravidel, kde nemusí pracovat pedagogičtí pracovníci. Jinak dětským skupinám bych se v hodně případech fakt vyhýbala, jako rodič i jako zaměstnanec.
@Jana 4444 píše:
@Kelsey ne jen sleduji tuhle diskuzi od začátkuPříspěvek upraven 19.07.23 v 14:46
A proč jsou všechny tvé další diskuse o tom, jak tě ničí pracovat s detma?
„Dětské skupiny mohou aktuálně přijímat děti od 1 roku do povinné školní docházky, přičemž ale nemohou poskytovat povinné předškolní vzdělávání (předškolní ročník). Mateřské školy přijímají děti zpravidla od dvou nebo od tří let a děti zde zůstávají až do nástupu do prvního ročníku základní školy.“
@truelly píše:
To je její rozhodnutí. Kdyby měla lepší vzdělání, může s klidem hledat jinde. Ne všude do školek berou jen s kurzem chůvy…
No tak může i do jiné dětské skupiny, se střední sociální činnosti berou i některé nemocnice na pozici sociální pracovnice, může jít do jiného oboru.
Však ji to tu radím, ať si vzdělání dodela.
To ale neznamenají, že si do ní může každý kopnout.
A vzdělání pro dětskou skupinu a pro poziciPSS vzdělání má
@Prostě Vodnář píše:
„Dětské skupiny mohou aktuálně přijímat děti od 1 roku do povinné školní docházky, přičemž ale nemohou poskytovat povinné předškolní vzdělávání (předškolní ročník). Mateřské školy přijímají děti zpravidla od dvou nebo od tří let a děti zde zůstávají až do nástupu do prvního ročníku základní školy.“@g.sandova
A proč mi to píšeš ty?
Já to vím, no, a zakladelka je plně kvalifikovaná pro práci v DS
@g.sandova píše:
A proč by to neměla prožívat? Ono je tak nějak zažité, že ve školce může pracovat každý, kdo má mateřské cítění a dokáže pohlídat a malovat si s dětmi(takže skoro každá ženská). Ale ono tomu tak není, školka je naopak velmi důležitá pro další rozvoj dětí a přirozené instinkty ženy k tomu nestačí.
@Prostě Vodnář a teda ptala jsem si na něco trochu jiného.
A myslete si co chcete, narizovat někomu make up a co má pít, to je mimo
Víš jak e nároky mají na předškolku na státní vysoké škole? Tam se většina zájemců nedostane přes resty TSP. Je to jako srovnávat učitele a asistenta pedagoga.