Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@mado píše:
A proč jsou všechny tvé další diskuse o tom, jak tě ničí pracovat s detma?
Diskuse založila pestré.
@Denny.5 píše:
A proč by to neměla prožívat? Ono je tak nějak zažité, že ve školce může pracovat každý, kdo má mateřské cítění a dokáže pohlídat a malovat si s dětmi(takže skoro každá ženská). Ale ono tomu tak není, školka je naopak velmi důležitá pro další rozvoj dětí a přirozené instinkty ženy k tomu nestačí.
Já vo voze, ty vo koze.
@g.sandova píše:
No taky bych nechtěla takovou buzeraci v práci.
No, já bych si našla jinou. Otázka je, co umí.
Zcela mimo to není, pokud je to v interních předpisech a potencionální zaměstnanec je s nimi obeznámen před nástupem a stvrdí je svým podpisem.
@g.sandova píše:
@Prostě Vodnář a teda ptala jsem si na něco trochu jiného.A myslete si co chcete, narizovat někomu make up a co má pít, to je mimo
Ale tady jde o to, že tazatelka v diskuzi povyšovala své vzdělání na úroveň, kterou nemá. Proto se tu objevily patřičné námitky. Kvalifikaci pro DS myslím nikdo nerozporoval.
@g.sandova píše:
A proč mi to píšeš ty?
Já to vím, no, a zakladelka je plně kvalifikovaná pro práci v DS
@Kelsey píše:
Diskuse založila pestré.
Jo, ještě o příspěvcích na bydlení.
Takže nějaká lhářka nebo polo blázen. Píše anonymně. Pak si odpovídá svým Nickem. Zapře se. Průběžně maže příspěvky. No to je velmi důvěryhodné.
@Anonymní píše:Čtu, že je to nějaký troll, ale až na ty kamery, kterým nevěřím, protože s tím by muselo více lidí písemně souhlasit včetně rodičů dětí, mi ta pravidla a požadavky na zaměstnance nepřijdou nijak přísná a nepřiměřená. Už je to pár let, co jsem měla nastupovat do známé sítě soukromých jeslí a školek s dobrou pověstí a skoro všechno včetně stejnokroje to tam bylo taky. Ne tedy tak dlouhé směny(právě krátké směny 4 hodiny a směnnost bylo to, co mě tam tenkrát táhlo). Ale přiměřeně upravený vzhled, ne dlouhé nehty, jíst a pít s dětmi, pokud je to možné, přípravy, pravidelná dezinfekce hraček…
Dobrý den, pracuji jako učitelka již 3 roky, práce mě nabijela milovala Jsem to poté jsem musela změnit firmu (kvůli končící skolce )pořad stejný obor učitelka v dětské skupině, ale v jiné firmě a tak první 4 měsíce to bylo vše Ok bylo to v pohodě a ja jsem odchazela vždy s úsměvem. V lednu nám nastoupila nova zástupkyně (kamarádka p. Ředitelky )
Po 2 měsíci nastalo neskutečné buzerovqni
Viz :
Dlouhe nehty.05 mm ne červená barva
Ne kriklava
Stejný úbor do práce
Ne piercingy
Vždy vonave upravené čisté mít koretkor lehký makeup.
Porady každý měsíc 4 h.
Směny 1-2× c týdnu 9 h ( to se zlepšilo predtim jsme jely 3× týdne 9 h )
Dokonale přípravy
Práce v soboty ( proplaceny sice)
Pít ze stejného hrnky co deti
Jist s nemi u stolecku.
Pít stejné. Pití
Ve spinkarne vždy 1-2 učitelky, třetí vedle ve třídě dezinfikovat hračky
Vyrábějí pomůcek 4 pomůcky měsíčně.
A počet deti denně 20 deti.
Ja se ve 12 h dopo cítím jak kdyby mě přejel vlak a to mam pul směny před sebou
Neustále dohlizeni ( kamery v budově, na zahradě vedle máme kavárnu p. Ředitelka sedí naproti v kavárně a kouka co se děje na zahrádce je tam cely pobyt ( to začala dělat až teď tak týden ) začíná mě to cele unavovat
Proč nezměnim práci v dnešní době je to těžké. Práci jsem před touhle hledala měsíc a pul. Když koukám po pracích jsou to stejně nabídky a po téhle zkušenosti nevím zdali chci dělat s dětmi … jine prace pasovky, nebo pokladní mě nenaplnuje..
A ostatní co bych chtěla dělat tak na to nemám vzdělání … a do školky se teď nemůžu vrátit
Před tím jsem ale vypomáhala asi půl roku jednou až dvakrát týdně v dětské skupině, která byla sociální službou, takže jsem měla možnost si osahat i tuto práci. Dovedla bych srovnat pozitiva a negativa. Práce s tak malými dětmi není pro každého a jejich rodiče jsou taky specifická skupina.
Jde o trolla, takže dál nemá smysl diskuzi rozvádět.