Ucpané wc akutní!!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.3.22 13:52

@Gabiiinka když je to její bobek, tak to nechutné zas tak není. :mrgreen: Horší bybyl bobek někoho jiného. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
53190
30.3.22 13:52
@DanielaD píše:
ty jsi navátá v každé diskuzi, kde se snažíš urputně každému cosi poradit, píšeš o sobě jak si ve všem zdatná, dokonalé manželství, máš údajně práci, ale ono to bude asi všechno trochu jinak. Už sem chodím minimálně, přesto na tebe vždy narazím.

Až sem nebudeš chodit vůbec, nenarazíš na mě. Všem se uleví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77042
30.3.22 13:56
@unuděná píše:
Kde to píše, ty inteligentko? Krom tří příspěvků na úvodní stránce už se neozvala, takže si snad vzala něco z těch rad a shání něco, čím to prošťouchne, ne? Navíc já vůbec nereagovala na zakladatelku, ale na @stinga která tvrdila, že by to prostě nechala být a počkala, až přijde chlap a ten to vyřeší.

no to je hypotetický nápad - já žádného chlapa, který by přišel a vyřešil, nemám :mrgreen:
ale nedávno mi tu psali o tom, jak chlapi nemaj rádi ženské, které dokážou vše vyřešit, tak co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77042
30.3.22 13:59

Ale - dobrá diskuse :mrgreen: o hov. ně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
30.3.22 13:59
@stinga píše:
no to je hypotetický nápad - já žádného chlapa, který by přišel a vyřešil, nemám :mrgreen:
ale nedávno mi tu psali o tom, jak chlapi nemaj rádi ženské, které dokážou vše vyřešit, tak co :mrgreen:

Na tom asi něco bude. Přílišná schopnost se neodpouští :mrgreen: :mrgreen: Taky občas na manžela dělám smutné oči, že mi nejdou povolit okurky nebo neumím namazat řetěz od kola, jenom aby se cítil potřebný :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.22 14:36

Tyjo, tady se rozjela ale diskuze :D Jinak holky, povedlo se!!! Našla jsem v garáži nějakou plastovou dlouhou hadici, asi nějaký zbytek od něčeho. Tak jsem to prošťouchla tím a pomohlo to!! Tyjo mě se úplně ulevilo, nepříjemný to pocit :D Hadice bude asi na vyhození, snad nebude chybět :D

• Citovat
  • Upravit
53190
30.3.22 14:37
@Anonymní píše:
Tyjo, tady se rozjela ale diskuze :D Jinak holky, povedlo se!!! Našla jsem v garáži nějakou plastovou dlouhou hadici, asi nějaký zbytek od něčeho. Tak jsem to prošťouchla tím a pomohlo to!! Tyjo mě se úplně ulevilo, nepříjemný to pocit :D Hadice bude asi na vyhození, snad nebude chybět :D

No vidíš, šikulka. A přítel si dál může myslet, že kakáš duhu :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.22 14:40

Priste si podrit zvon, mame ho pro tyto pripady trvale vedle wc :oops: po zkusenosti :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
684
30.3.22 16:35

Hlavně tu hadici nevyhazuj, kdyby to bylo ještě potřeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
30.3.22 16:40
@Anonymní píše:
Tyjo, tady se rozjela ale diskuze :D Jinak holky, povedlo se!!! Našla jsem v garáži nějakou plastovou dlouhou hadici, asi nějaký zbytek od něčeho. Tak jsem to prošťouchla tím a pomohlo to!! Tyjo mě se úplně ulevilo, nepříjemný to pocit :D Hadice bude asi na vyhození, snad nebude chybět :D

Hlavně kup ten zvon. Klidně tajně, když se stydíš před chlapem. Ale pořídit a mít ho v garáži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný