Udělá mi někdo korálky?
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Judynka Zkus změřit pomocí provázku výstřih na tričku a podle toho odhadnout délku. Tyhle korálky jsou většinou spíš ke krku, pánské bych tipovala tak 50cm ![]()
Na výrobu nemám materiál, ale často takové podobné opravuju a nikdy nebyly tak dlouhé.
I když samozřejmě záleží na tobě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Regina Hero @Pipet děkuji za rady holky…vzala jsem si to k srdci a šla měřit trika
a číst článek a máte pravdu
tak o 10 cm jsem se sekla určitě. Takže těch 55cm by mohlo být snad dobré? Přítel není zrovna hora přijde mi že krk má spíš užší ale vím že by mu vadilo kdyby to měl připlacnutý přímo na krku. @Regina Hero :myslíš, že to s těma tyrkysovýma nebude blbý?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Regina Hero :Nechci být otravná, ale ty tyrkysový tam prosím nedávej, jájsem s ním ted stála v kuchyni a tu barvu si na něm nedokážu představit, ony k němu seděj spíš ty přírodnější barvy…chudák má ze mě asi trauma
stál u linky, já vedle něj a sjíždím ho pohledem a říkám „no tak tohle asi fakt ne no“ a šla jsem pryč"
pak jsem to teda trochu vysvětlila, ale co si myslel to už nevím. Takže všechno už asi máme dohodnutý (doufám) a prostě si vyhraj, když se vejdu do 500,– s poštovným tak super. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Regina Hero díky moc, hele ani nevíš jak jsi mi pomohla, já pak na oplátku pošlu foto jak mu to sluší, když mi to ten můj introvert dovolí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit