Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
U nás pomáhá, když mě někdo pekelně nas..e, to pak celý den uklízím /zuřivě
/ a pár dní to vydrží.
Akorát když mě nikdo neštve, jako teďka, tak máme bordel.
Začni tou nejmenší místností, člověk rychle vidí výsledky a dodá to sílu do dalšího boje ![]()
Jinak uklízecí den nemám, musím to dělat průběžně. Jakmile mám sebemenší výpadek, tak se to pak nabaluje a zlikvidovat pak trvá dvakrát tolik času než když to dělám každý den chvilku.
Temaho píše:
Já mám uklízecí den každejFurt je tady bordel
![]()
Nebydlíš u nás
, večer uklidím a ráno je tu zase bordel
.
Nainuva píše:ww píše:joo, tak pokojík ti nezávidím. Ale to zvládneš
Tady máme právě prach jak se bourala zeď a pokojík od dětí je jedno velké skladiště, které musím roztřídit. Koukněte se od 00:25 je pokojíkhttp://www.youtube.com/watch?…
A to jsem si vzpomněla ještě, že musím umýt i okna![]()
s chutí do toho a pulka je hotovo
Jinak se mi moc líbí ta stěna v obýváku. to je tapeta, nebo fakt šutry?
![]()
To jsou šutry
Však kvůli nim a TV se to celé překopávalo
Jak já jsem při tom lepení nadávala co jsme si to vymysleli za pí…nu
Dělali jsme vše sami jen já a chlap. Od elektriky, nové omítky až po ty šutry. Do toho 2 zlobidla bez možnosti hlídání
To bylo něco. Začali jsme 4. července a včera skončili. Ještě týden a pozabíjeli by jsme se ![]()
Ahoj, ja taky mam uklizeci den:D teda bordel je porad, tudiz muzu jen a jen uklizet:D ale uz jsem par bananovek po ranu narvala knizkama, dvd, cd malejma vecma Gity hadry do pytlu a uz aby to bylo na baraku.
Tak pekny uklizeni a at nam to odsejpa!
ww píše:
Skleničku už mám nalitou![]()
To je asi i to, že jsem doma sama. Kdyby byly doma děti tak by mi i pomohly, už jsou „velké“
Ale tak…sama
To já si taky už nalila, už od rána uklízím, protože mi dneska přijede mamka, ale zatím žádné výsledky kolem nevidím ![]()
Mě na úklid nejvíc pomáhá když mám nervy, což zrovna teď mám, tak to lítá, od rána jedu jak fretka aspoň nemyslím na blbosti
jinak uklízím každý den, ale teď to beru i s kobercema, u teď mám dost.
EvickaS píše:
U nás pomáhá, když mě někdo pekelně nas..e, to pak celý den uklízím /zuřivě/ a pár dní to vydrží.
Akorát když mě nikdo neštve, jako teďka, tak máme bordel.
jo me se taky uklizi nejlip, kdy jsem nas… ![]()
ww píše:Nainuva píše:To jsou šutryww píše:joo, tak pokojík ti nezávidím. Ale to zvládneš
Tady máme právě prach jak se bourala zeď a pokojík od dětí je jedno velké skladiště, které musím roztřídit. Koukněte se od 00:25 je pokojíkhttp://www.youtube.com/watch?…
A to jsem si vzpomněla ještě, že musím umýt i okna![]()
s chutí do toho a pulka je hotovo
Jinak se mi moc líbí ta stěna v obýváku. to je tapeta, nebo fakt šutry?
![]()
Však kvůli nim a TV se to celé překopávalo
Jak já jsem při tom lepení nadávala co jsme si to vymysleli za pí…nu
Dělali jsme vše sami jen já a chlap. Od elektriky, nové omítky až po ty šutry. Do toho 2 zlobidla bez možnosti hlídání
To bylo něco. Začali jsme 4. července a včera skončili. Ještě týden a pozabíjeli by jsme se
ale je to nadherny. zavidim.. ![]()
Ahojky, mě taky čeká velký úklid, bourali jsme jednu příčku v chodbě. Na hrubo by to bylo, ale dál se mi nechce, zvlášť když je venku tak hezky - hurá na procházku.
Já jsem splachovací, mě jen tak něco nenasare
Ale když jsem byla z bývalým a to byly s ním maxi problémy, taky jsem vlastně uklízela furt
Každý den mi děti po obědě spaly 3 hodiny tak jsem udělala generální úklid jednoho pokoje. ![]()
Já mám asi tak 4 hodiny na to uvařit, uklidit obyvák, kuchyň po malování, chodbu a koupelnu, pak přijede návštěva na pár dní. Jo a ještě jim vlastně musím připravit nocleh
A místo toho sedím tu.
Holky jak to jde? Co myslíte, je lepší první vysávat a potom utírat prach nebo naopak??? ![]()
ww píše:
Holky jak to jde? Co myslíte, je lepší první vysávat a potom utírat prach nebo naopak???
já tedy vždycky nejdřív utírala prach a vysávala nakonec. Uklízím od shora dolů ![]()