Uklízecí den :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1713
17.8.11 10:23

U nás pomáhá, když mě někdo pekelně nas..e, to pak celý den uklízím /zuřivě :lol: / a pár dní to vydrží.
Akorát když mě nikdo neštve, jako teďka, tak máme bordel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
17.8.11 10:28

Začni tou nejmenší místností, člověk rychle vidí výsledky a dodá to sílu do dalšího boje :wink:

Jinak uklízecí den nemám, musím to dělat průběžně. Jakmile mám sebemenší výpadek, tak se to pak nabaluje a zlikvidovat pak trvá dvakrát tolik času než když to dělám každý den chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
17.8.11 10:30
Temaho píše:
Já mám uklízecí den každej :lol: Furt je tady bordel :oops: :lol:

Nebydlíš u nás :lol: , večer uklidím a ráno je tu zase bordel :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
17.8.11 10:32
Nainuva píše:
ww píše:
Tady máme právě prach jak se bourala zeď a pokojík od dětí je jedno velké skladiště, které musím roztřídit. Koukněte se od 00:25 je pokojík :roll: http://www.youtube.com/watch?…
A to jsem si vzpomněla ještě, že musím umýt i okna :zed: :mrgreen:
joo, tak pokojík ti nezávidím. Ale to zvládneš :palec: s chutí do toho a pulka je hotovo :mrgreen: Jinak se mi moc líbí ta stěna v obýváku. to je tapeta, nebo fakt šutry? :palec: :mrgreen:

To jsou šutry :wink: Však kvůli nim a TV se to celé překopávalo :roll: Jak já jsem při tom lepení nadávala co jsme si to vymysleli za pí…nu :lol: Dělali jsme vše sami jen já a chlap. Od elektriky, nové omítky až po ty šutry. Do toho 2 zlobidla bez možnosti hlídání :zed: To bylo něco. Začali jsme 4. července a včera skončili. Ještě týden a pozabíjeli by jsme se :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
23033
17.8.11 10:40

Ahoj, ja taky mam uklizeci den:D teda bordel je porad, tudiz muzu jen a jen uklizet:D ale uz jsem par bananovek po ranu narvala knizkama, dvd, cd malejma vecma Gity hadry do pytlu a uz aby to bylo na baraku.

Tak pekny uklizeni a at nam to odsejpa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
17.8.11 11:07
ww píše:
Skleničku už mám nalitou :oops: :lol: To je asi i to, že jsem doma sama. Kdyby byly doma děti tak by mi i pomohly, už jsou „velké“ :wink: Ale tak…sama :nevim:

:lol: :lol: To já si taky už nalila, už od rána uklízím, protože mi dneska přijede mamka, ale zatím žádné výsledky kolem nevidím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
17.8.11 11:11

Mě na úklid nejvíc pomáhá když mám nervy, což zrovna teď mám, tak to lítá, od rána jedu jak fretka aspoň nemyslím na blbosti :-( jinak uklízím každý den, ale teď to beru i s kobercema, u teď mám dost.

• Citovat
  • Upravit
4989
17.8.11 11:17
EvickaS píše:
U nás pomáhá, když mě někdo pekelně nas..e, to pak celý den uklízím /zuřivě :lol: / a pár dní to vydrží.
Akorát když mě nikdo neštve, jako teďka, tak máme bordel.

jo me se taky uklizi nejlip, kdy jsem nas… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
17.8.11 11:18
ww píše:
Nainuva píše:
ww píše:
Tady máme právě prach jak se bourala zeď a pokojík od dětí je jedno velké skladiště, které musím roztřídit. Koukněte se od 00:25 je pokojík :roll: http://www.youtube.com/watch?…
A to jsem si vzpomněla ještě, že musím umýt i okna :zed: :mrgreen:
joo, tak pokojík ti nezávidím. Ale to zvládneš :palec: s chutí do toho a pulka je hotovo :mrgreen: Jinak se mi moc líbí ta stěna v obýváku. to je tapeta, nebo fakt šutry? :palec: :mrgreen:
To jsou šutry :wink: Však kvůli nim a TV se to celé překopávalo :roll: Jak já jsem při tom lepení nadávala co jsme si to vymysleli za pí…nu :lol: Dělali jsme vše sami jen já a chlap. Od elektriky, nové omítky až po ty šutry. Do toho 2 zlobidla bez možnosti hlídání :zed: To bylo něco. Začali jsme 4. července a včera skončili. Ještě týden a pozabíjeli by jsme se :mrgreen:

ale je to nadherny. zavidim.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
17.8.11 11:19

Ahojky, mě taky čeká velký úklid, bourali jsme jednu příčku v chodbě. Na hrubo by to bylo, ale dál se mi nechce, zvlášť když je venku tak hezky - hurá na procházku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
17.8.11 11:20
:-)

Příspěvek upraven 12.12.11 v 17:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
17.8.11 11:20

Já jsem splachovací, mě jen tak něco nenasare :nevim: :lol: Ale když jsem byla z bývalým a to byly s ním maxi problémy, taky jsem vlastně uklízela furt :think: Každý den mi děti po obědě spaly 3 hodiny tak jsem udělala generální úklid jednoho pokoje. :roll:

• Citovat
  • Upravit
16291
17.8.11 11:28

Já mám asi tak 4 hodiny na to uvařit, uklidit obyvák, kuchyň po malování, chodbu a koupelnu, pak přijede návštěva na pár dní. Jo a ještě jim vlastně musím připravit nocleh :twisted: A místo toho sedím tu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
17.8.11 12:29

Holky jak to jde? Co myslíte, je lepší první vysávat a potom utírat prach nebo naopak??? :wink:

• Citovat
  • Upravit
16694
17.8.11 12:32
ww píše:
Holky jak to jde? Co myslíte, je lepší první vysávat a potom utírat prach nebo naopak??? :wink:

já tedy vždycky nejdřív utírala prach a vysávala nakonec. Uklízím od shora dolů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný