Ukončení neplánovaného těhotenství

4
7.7.26 21:59

Ukončení neplánovaného těhotenství

Ahoj, jsem máma 3 dětí (6 let, 4 roky, 3 roky) a právě jsem zjistila, že jsem těhotná. Miminko si ale nepřejeme, bylo to neplánované a dá se říct, že se stala menší nehoda. Nemá tu někdo zkušenosti s umělým přerušením těhotenství? Četla jsem, že existuje nějaká pilulka, kterou lékař může předepsat, nebo pak chirurgický zákrok. Máte s tím někdo zkušenost? ​Popřípadě kolik to v dnešní době všechno stojí? Vím, že to není levná záležitost. K doktorovi jsem objednaná na pátek, tak se chci nějak připravit, aby mě tam „neklepla pepka“, až mi řekne, co všechno to obnáší. Myslím si, že můžu být maximálně tak měsíc a půl. Poslední menstruaci jsem měla v květnu, v červnu jsem ji čekala a nic nepřišlo. Říkala jsem si, že je to možná jen zpoždění, ale když pořád nic, zkusila jsem si dnes udělat testy. Všechny vyšly pozitivní a u všech byly hned silné dvě čárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27762
7.7.26 22:20

Podívej se na stránky nemocnice tam mají ceník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36307
7.7.26 22:27

Cenik najdeš na internetu. Plus by asi bylo vhodné zvolit už nějakou permanentní metodu ochrany. Já sem byla po třetí dítěti na přerušení vejcovodu a maximální spokojenost. Nemusím uz nikdy řešit ochranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.7.26 22:51
@ka2ka píše: Více

Asi jsem slepá ale nemohu ti dohledat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.7.26 22:55
@JancaS84 píše: Více

Mé třetí dítě bylo počato přes tělísko a zjistila jsem to začátkem 4. měsíce, že jsem těhotná. S prášky mám obrovský problém a to, co tu píšete – na to mi můj doktor řekl, že potřebuji mít zdravotní problémy, aby mi to mohl udělat. Je mi 26 let. Ale už teď vím, že další děti nechci. Mám dvě holčičky a jednoho kluka a to mi ke štěstí stačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78186
7.7.26 22:56
@Nikola731 píše: Více

tak to může být všude jinak - já jsem vyhledala naši nemocnici - sepsání žádosti o umělé přerušení 1000,– a přerušení nad 8. tt 4000,
ale jinde to klidně může být daleko dražší - no pořád je to levnější než další dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.7.26 23:02

@stinga To samozřejmě. Známá mi říkala, že někdo z její rodiny byl právě nedávno a dával 10 tisíc, a já na to: „To vážně?“ Samozřejmě chápu, že to je prostě chyba z naší strany. A odkud jste? Já jsem od Brna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78186
7.7.26 23:03
@Nikola731 píše: Více

Zlínský kraj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...