Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lucypaja píše: Více
To ovšem není ze sociálních duvodu. Ty ženy jsou buď psychicky nemocné nebo neodpovedne hloupé pí.., které by mohly stát metr od babyboxu (a to se radim mezi kritiky babyboxu) a to nebozatko supnou stejne do kontejneru.
Tochu mimo, ale i k tématu. Našlo se další dítko v babyboxu. Já jsem teda jeho zastánce.
@bertoldina každopádně je to šílené, jak některá ty miminka dopadnou a to je x lidí, co by za miminko dalo Bůh ví co a nemůžou je i tak mít!
@vokishka jojo četla sem, jsem za ně také ráda, znám i lékaře, kterému se poštěstilo takové miminko vyzvedávat prý nezapomenutelný pocit štěstí, že ho zachránili
Já jsem byla tady
https://www.klinikasilesia.cz/o-nas/ceniky
Přerušení vychází na 7 900.
Předtím se ještě platí 1000 za žádost, ale to buď u tvého dr nebo tady.
@vokishka píše: Více
Za mě jsou baby boxy jedna z nejlepších věcí porevoluční doby.
@Anna766 Já jsem kritik, ne cisty odpůrce
. Mám problém s tím, že to vypadá, že není žádná další alternativa a že se neřeší rizika spojená s tím, že těhotná žena je vlastně nucena být těhotná a porodit bez kontrol, pomocí, i kdyby o to třeba stala.
@bertoldina píše: Více
vždyt u nás jsou možné i anonymní porody. Porodíš v nemocnici, ale dítě tam necháš. A různých neziskovek atd je u nás dost.
já jsem také zastáncem babyboxů, ale třeba u nás je umístěný tak nesmyslně, že je tam vidět ze všech stran, z parkoviště, z paneláků - také tam nikdy žádné dítě vloženo nebylo
@stinga píše: Více
přesně v jedné nemocnici je umístěný hned vedle hlavního vjezdu a vrátnice no těch pár keřů nic nezakryje a ve druhé je přímo u hlavního vchodu naproti panelákům a rušný silnice tam nejsou ani keře takže pochybuju že tam někdo dá dítě
@ka2ka píše: Více
no u nás taky tak, jak píšeš ta druhá nemocnice, přitom by jen stačilo dát ho na druhou stranu budovy do takového zákoutí