Ukončení neschopenky - nástup do práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše: Více
Já tomu moc nerozumím…jak dřív? Neschopenku máš snad na takovou dobu, jaká je nutná pro uzdravení. Nemáš dopředu přece dáno, že ji budeš mit od-do. Pokud už jsi ok, tak jdi k doktorce a prostě ji chtěj ukončit ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No kontrolu mám za 3 týdny, jenže mě to přijde zbytečný tak dlouho čekat, když už se cítím dobře
byla jsem fyzicky vyřízena z práce, teď jak jsem doma, cítím se dobře a zaměstnavatel navrhl kratší úvazek.
- Citovat
- Upravit
Tak doktorce zavolej a domluv se na dřívějším termínu kontroly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak zavolej doktorce a nech se uschopnit. Normálně to odůvodni tím, že v práci máš možnost kratšího úvazku, který zvládneš. Určitě tě nebude nutit zůstat v neschopnosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi jo, díky. Jen nemám ráda doktory a mám z nich trochu lufta 🙈 😁
- Citovat
- Upravit
Zdravím, lze ukončit neschopenku dřív? Můj zdravotní stav se zlepšil, se stávajícím zaměstnavatel jsem se domluvila na zkráceným úvazku, což by mi nakonec vyhovovalo i přesto že jsem dala výpověď k 31.1.2025. Do nové práce nastupuji k 1.2.2025 a potřebuju si vyřídit i vstupní prohlídku, jenže ta není možná, když marodím. Já už se ale cítím fajn, se stávajícím zaměstnavatelem jsem taky domluvená, jen aby to pochopila i obvoďačka. Setkal jste se s tím někdo? Děkuji za odpověď