ulcerózní kolitida a těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24016
10.8.09 12:59

Olii, tak to neznám ty léky. Mám a měla jsem vždycky jiné… A to ti nic neřekl? K dietě a vůbec?

S tou prací je to blbé :-( No ale když ti zaberou léky, tak by jsi nastoupit mohla asi ne? To by jsi už moc průjmovat neměla… Věřím, že tě to bude mrzet. Vůbec teď, když je práce pramálo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
10.8.09 13:31

Kamiš k dietě mi řekl že mám jíst všechno krom smaženého a grilovaného a se zeleninou opatrně a když tak radši spařit z mléčných výrobků vybírat ty co nají ty živé kultury jako aktivie atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
10.8.09 13:34

Hm, zajímavá dieta… Mno uvidíš co ti to bude a nebude dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
10.8.09 13:44

taky jsem si říkala že budu ted se snažit opravdu jíst jen lehké jídla a budu vyřazovat postupně co mi dělá špatně a čase už budu vědět že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
10.8.09 13:51

No ono ani jinak zjistit nejde. Já to ze začátku skoro dodržovala, ale moc se to nedalo, nemohla jsem podle toho papíru skoro všechno :roll: Tak jsem zkoušela a zkoušela. Občas jsem měla křeče, že jsme myslela že umřu, ale aspoň jsem věděla, že tohle teda opravdu neee… A te´d jsem na tom skoro stejně jako v akutním stavu, jen s tím rozdílem, že mám srajdu po magnesku a křeče po všem možným co zpráskám :oops: :roll: :wink:

Moc ti přeju, aby se ti to srovnalo co nejdřív a mohli jste už zase pokračovat v cestě za mimoušem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
10.8.09 17:34

Kamiš já myslím že magnezko mi to rozjelo začalo to po velkých dávkách a kapačkách v nemocnici :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
10.8.09 19:12

Olii, měla jsi to v sobě a prostě okolnosti ti to rozbouřily a rozjely :-( Já si na bolesti stěžovala kolik let a nikdy mi na nic nepřišli, nejdříve že to jsou vaječníky, OVU, jenže mi to dělalo kdykoliv. Pak že je to tohle a pak támhleto a že se s tím musím smířit. I když jsme se léčila na onkologii, nikdy mi při CT nebo UZV na nic nepřišli. Až když jsme tam měla zánět jak prase a nemohla ani chodit a sr*la a blila jak, tak mi dr na pohotovosti skočil na břicho a že je to jasnej slepák. nevěřil mi, že mě to stejně bolí kolik let a tudíž je slepák nesmysl! Chtěli mě hned kuchnotu, ale já zrovna maturovala, takže se mi to snažili rozehnat přes noc. Jenže jsme tam druhý den, už po části matury, byla zas a to už jsme to neukecala a operace. A při tom se to zjistilo, že to fakt není slepák, ale něco úplně jiného… Takže jsme svaťák strávila v nemocnici, odmaturovala a pak začla běhat po vyšetřeních a zase do nemocnice a tak… Já si myslím, že se mi to rozjelo onkol léčbou, ale nikdo mi to nepotvrdil. I když dr. mi říkal, že v mém věku, to takhle rozjeté ještě nikdy neviděl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
11.8.09 19:10

Kamiš doktor říkal že to mohl ale nemusel ten potrat způsobit že je těžko říct čím to je proč se torozjelo. Hlavně že se to už léčí a doufám že brzo bude líp a taky doufám že brzo budu mít takový metřík jako ty :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
11.8.09 19:25

Olii, ot je právě to, mohly to způsobit, zpustit okolnosti a nebo taky ne… To už nezjistíš… Kdyby jsi nepotratila, mohlo by se ti to rozjet tak jako tak po porodu… Na to už nikdy nepřijdeš…

To víš že budeš mít taky takový metřík!!!! A určitě velmi brzy. Dáš si do pohody střeva a pak se ti bude těhotnět jedna radost… Tělo už ti ukázalo že to umí, takže si to zopakuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí