Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22812
18.12.25 14:04
@Žirafa 69 píše: Více

Já jo a strašně krásnej i když smutnej film, chtělo se mi brečet. To se fakt povedlo :srdce:
Všechny to holky zahrály skvěle. Ale i ostatní taky skvělý výkon. Ivanka z VKV taková tam jak semetrika :palec: A ta Iva z děcáku zase náročná role, nejdřív v Děcku jako dcera matky, co dítě nechce, teď zas byla v děcáku.
I když už bylo moc hodin, tak jsem koukala, snad do půl třetí do rána 8)

Příspěvek upraven 18.12.25 v 14:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22812
18.12.25 14:08
@Barevné klubíčko píše: Více

No nechápu, taky a hlavně, že je to napadlo, až teď? Už se mohli starat o další dítě dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22812
18.12.25 14:12
@Punksnotdeath píše: Více

Díky a já že se tu zeptám a úplně zapomněla, jestli na co. Zda vlastně nevíte, kdo ho hraje pana tajemného. Díky, vypadá pěkně, ale ta role, hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22812
18.12.25 14:13
@Haannka74 píše: Více

Taky jsem si říkala, nic moc výzdoba, čekala jsme to lepší. Něco pestrého, aspoň jako ta malůvka venku před Coolnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22812
18.12.25 14:18

Pěkně jim Agáta vytřela zrak, nejmíň v pohodě opět byla Věrka.
I když by asi se nabízelo, že by měla být u prarodičů, ale jestli jak jste tu psali, že už je to jedno (nevím jak to chodí) tak asi ok.
Proč by tedy ne Běta s tou si rozumí a je pro ni fajn, že jsou podobně laděné, rádi vymýšlí, tvoří atd.
Jako a nevšimla jsme si venku jak se sešli před Coolnou, že (nebo jestli to bylo jen na fotce) že jsou tam oba kluci, co se střídají v roli Karlíka. Až dneska, jsem viděla odtamtud fotku a opravdu tam byli oba.
Já se totiž včera zaměřila na ty holky asi jsem to už psala dřív, nevím.
Nedá mi to, ale byly tam holky podobně staré, asi to měly být Tonyho a Dominiky, což ale přeci nejsou podobně staré. Ta mladší té je tak max. 2 roky tyto byly podobně staré. Další nesoulad v seriálu. Asi nesehnali mladší dívenku zřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39492
18.12.25 16:12
@sharunka03 píše: Více

Elizaveta byla skvělá, mám ji ráda, pobývala prý v léčebně pro duševně choré, aby to chování odkoukala. Hrála i v tom „Děcku“.
A ta z děcáku (Magda Čečo, taky hrála v „Děcku“ tu náctiletou dceru) byla taky dobrá. A hlavní mladá hrdinka je vnučka Kodeta, vidět že je z herecké rodiny. A mladá Bečková je torpédo, o té ještě uslyšíme (v tom „Přání ježíškovi“ byla roztomilá).

Já ji před shlédnutím filmu skoro nepoznala.

Elizaveta dala do role maximum. Přibrala před natáčením osm kilo a také půl roku chodila jako dobrovolnice na psychiatrii.

Neuvěřitelné reakce na film Jiřího Stracha Máma. Tohle režisér určitě nečekal!
 https://www.super.cz/…ekal-1520461#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3057
19.12.25 11:28

@sharunka03 58154264 [/citace
Taky sem si říkala, že ta dvouletá vypadá jak pětiletá a na to jak psali, jak bude v Ulici celá Tonyho rodina jak budou slavit a nakonec tam byly tak dvě vteřiny ty holky…a 5 ti léta v poho hlídá dvouletou, venku sami si hrály a pak ve skladu ještě s Kustikem, Vojta byl s dospělými…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
19.12.25 14:52

Teda.. abych toho Michala furt jen nekritizovala - jo nelíbí se mi ty vlasy a jak byl vždy drzí na rodiče.. ale musím říct, že teď jak žil bez nich, tak se hrozně srovnal, přijde mi rozumný a snažil se. Včera při tom rozchodu mi ho bylo líto😔 moc pěkně to zahráli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
19.12.25 15:53

@Pripalenapanev
Zrovna dokoukávám díly a jako mezi Michalem s Žofkou to byla otázka času, ale takhle se to dozvědět nemusel.

Prokop byl teda hodně trapný, jak vytasil na Adrianu s tim, že nechce s ním trávit čas. Mohl by mít více pochopení a nehrát žárlivou ženskou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22812
20.12.25 01:48
@Žirafa 69 píše: Více

Jojo, vím vlastně tu hrály obě, jako v tom děcku, tam hrála tu dámičku, co si chtěla osvojit tu holčinu z děcáku.
Ano vím Od Kodetové a Šporcla fakt to všem šlo.
A tu malou si pamatuju z toho filmu jak píšeš, jestli si to nepletu, jak ji našli venku a ona předstírala, že si ji táta nevyzvedl a nakonec se ukázalo, že utekla z děcáku, no zase děcák :D A trávila čas u těch bohatých doma Vánoce. To byl taky pěkný film :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22812
20.12.25 01:49
@Letee píše: Více

Jo fakt někdy zvláštní pokud si toho člověk nevšimne, tak si řekne jeden ok, nic zvláštního, ale když se na to dané zaměříme, tak pak zjišťujeme, jak to kolikrát logicky neladí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22812
20.12.25 01:51
@Paní Kudrnatá píše: Více

To jsem Prokopa taky nechápala, vždyť ona má rodinu, dítě. To si měl uvědomit taky dřív a něco si s ní zavčas naplánovat.
A že se mu ona nesvěřuje, že ji chce pomoci, tak asi to bere, že jsou spolu krátce a nechce ho zatěžovat, měli by si to vyříkat, co kdo potřebuje a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22812
20.12.25 02:15

Jako teď páteční díl, jestli to je zas jen nedomyšlené nebo ten Prokop záměrně Adrianě lhal? Hned zkraje o tom kafi, jak si s Adrianou volal, říká ji, že pije to její kafe zrovna. Přitom drží ten balíček v ruce neporušený, to by musel přeci mít ten vršek odtržený, ale nebyl, no :lol:
Tak kdo ví, jak to bude za čas dál s Michalem a Žofkou, jestli to daj zas dokupy nebo si najdou jiné partnery? Třeba Žofka nakonec s Markem?
Michal stejně dost často pařil na kompu, to bych taky nechtěla.
Jako nechápu to s tou Klárkou a tím tátou, nedávno Adriana to vyprávěla myslím Magdě. Neříkala, že ji opustil už těhotnou? Jako že i přesto, by si ta holka k němu našla cestu, když ho nezná, že ho miluje atd.? Najednou on zavolá a říká ji zlatíčko nebo miláčku? Spíš od něho přetvářka. To taky není dobrý pro tu malou :-(
Kdyby to byl případ, že na čas odjel a normálka dřív bydleli, jako rodina, tak bych se nedivila, jakým stylem spolu mluvili po telefonu, ale když žil a žije stále s tou novou rodinou, tak mi to fakt příjde divný.
A zůstalo, jen u toho, že ta malá ho chce poznat a přála si ho „pod stromeček“ ale aby z něho byla odvařená je fakt divný, no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.25 11:27
@Letee píše: Více

Taky jsem byla v šoku, že jako nechají dvě malé holčičky bez dozoru si hrát před coolnou 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.25 11:29
@Paní Kudrnatá píše: Více

Ale co se dozvěděl? Že po jeho holce pokukuje jiný :nevim: však za to Žofka nemůže… Rozchod by byl i tak podle mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí