Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Amalthea píše: Více
V te scéně mi chybí bezdomovci, kteří by postavali u ohniště. ![]()
@malákráličice píše: Více
mě nejprve rozhodilo, že je hospoda na špatném místě, pak jsem to posouvala, kdy to jako začne ![]()
@malákráličice píše: Více
A já myslela, že tam místo hořícího krbu bude něco prekvapujiciho, jak jste sem psaly a ne, je tam hořící krb ![]()
@vokishka píše: Více
Nějak tak, kolikrát tam situace nemají logiku, to je fakt už dlouhodobý.
@Pripalenapanev píše: Více
On je prostě ten, co miluje víc, v tom páru. Byl do ní blázen už dávno
A ta jeho Boho, ta tam bude odkdy?🫣
Nestačí Babovřesky 5× týdně.
Tak páteční díl, tak snad už máma od Vaška trochu poleví a ledasco klukovi povolí, on zas tak hloupej není i když ji chápu, že má o něj strach, ale je třeba mu víc důvěřovat. Tak jsem zvědavá, jak to dopadne pak s tím bydlením s tou jeho holčinou.
Konečně to Heleně s Lukášem vyšlo. Snad je scénáristi nerozeštvou časem.
A ta vystoupení, nejdřív to vypadalo všelijak jak to vůbec bude a nelíbilo se mi nečinnost od Prokopa, všichni něco navrhli, zkoušeli něco trénovat a on nic. A nikoho to nenapadlo, že jako on pořád jen kouká a poslouchá, jak se o tom baví. A jen by úkoloval ostatní, zavolej tohle a s touhle, už se nebavíš atd. Tak jsem si říkala jak v té ukázce dojde k jeho vystoupení, tak to Edie na něj dobře nastražil.
Nakonec to celé bylo pěkné a konečně jsme viděli Prokopa, jak tancuje, docela dobrý ![]()
@sharunka03 píše: Více
No a z jakyho důvodu neměli jiný představení? Vím, že někdo volal adriane a pak zacli řešit, co dál, pak že se nesesla věková kategorie klarky(ty holky, co tancovaly vypadaly jak její věková kategorie) pak jim vypadl dramatak, což uz byl taky náhradní plán, tak co mělo na tom představení kromě tancování původně bejt, když potřebovali 3 improvizovany čísla?
Jo a taky mi přišlo „vtipný“ jak snad Prokop řekl, ať zatancuje adriana a ona, že na ni jsou tak ty důchodci zvědavý, a jako na prokopa, nebo maria měli bejt zvědavý?
vlastně jen jedno dětský představení