Ulice :-)

• Fotoalbum (1299)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22820
3.1.26 13:53
@a12 píše: Více

Jo když si to tak vezmu, měli asi 4 vystoupení, ale tak asi jim to stačilo.
Jo přesně, Adrianu by hnal, ať se předvede, ale sám se nepřizná, že umí lidové tance, aspoň že Edie ho tak nějak donutil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61014
3.1.26 14:47
@sharunka03 píše: Více

No ja to myslim opačně, proc by nemohla zatancovat adriana, když mohl prokop :nevim: a jaky vystoupení nahradili těma třeba improvizovanyma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3070
3.1.26 20:18

A ten dramatak to už byla jen náhradní možnost ne? Že jako onemocněly ty holčičky z druhé skupiny asi? Mně to jako celkove přišlo slabé ta Benefice, jako dyt to vystoupení holčiček trvalo tak deset minut, ta gymnastka nebo baletka asi to samé, Prokop 2 minuty, no asi to Mario zachránil…a přesně to sem si říkala, že to už i Adriana tam mohla něco zatacit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
3.1.26 20:30

@Letee No kdyby to uměla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3070
3.1.26 20:34
@Sára2020 píše: Více

No praaave… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61014
3.1.26 21:25
@Letee píše: Více

Jj, to jsem psala, že i ten dramatak byl náhradní plán.. Tak co byl ten původní? Když měli jen tanecky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61014
3.1.26 21:27
@Letee píše: Více

No a proto by to možná byla zajímavá podívaná :lol:
Ale tak ukázali by ji jak jde na podium a pak jak se uklani a všichni jsou unešeni jejím výkonem :lol: klasika :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22820
4.1.26 01:05

Tak mohla, to jako jo. Napočítala jsem tam 4 vystoupení, ty malý holky, Mario, ta holka Erika a Prokop, víc nevím. Jinak, co nacvičovali Magda, Otík to tam nebylo no. To se jen zkoušeli to nějak vymyslet.
Původní plán, asi ty holčičky dvoje vystoupení? Původní program úplně nevím.

Příspěvek upraven 04.01.26 v 01:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22820
4.1.26 01:07

Asi jak s tou Erikou, přiběhla do šatny za Ediem, jak že to bylo super, taky jsme nic neviděli.
Ani nevím, že by před Vánoci mluvili o nějaké benefici :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64992
4.1.26 07:49
@sharunka03 píše: Více

Nemluvili. Celý díl z prvního mi připadalal takový o ničem. Jen aby mohli říct, že začali hned. A drží si lidi, na Primě zase začne v tu dobu Prostřeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3070
4.1.26 10:36

Jo to mohli :lol: protože jinak těch vystoupení fakt málo…schválně se zpětně podívám kolik mělo být původních vystoupení, ale myslím, že o moc víc asi ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3070
4.1.26 10:40
@vokishka píše: Více

Byl o ničem, no prakticky celý díl se řešila Benefice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22820
4.1.26 10:42

Jo bylo to takové zvláštní, ale nakonec? Vyvedlo se jim to, to je hlavní i když přípravy byly všelijaký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61014
4.1.26 13:10

No mel to bejt asi nakej novoroční speciál :nevim: dílna na chatě na horách nebo kde. Ráno eddie s prokopem po naky jakože párty :lol: ale tak jo, dalo se to :lol:
Jo a nepochopila jsem teda prokopa, jak vylezl nahatej, no ikdyby to byla adriana, tak po ty chodbě mohli jit klidně zrovna okolo jeho žáci :mrgreen: škoda že nešli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
4.1.26 17:08

Já si porad myslela ze ta Vaškova Ela je nějaká např asistentka z centra pro postižené a jemu se líbí a ma ji rád ale Ona to nakonec bude opravdu holčina asi zřejmě taky s d. syndromem s kterou chce doopravdy být 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí