Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Punksnotdeath píše: Více
tak mluvili o chráněném bydlení, o tom, že její rodiče nechtějí, já to brala jasně, nějaká asistentka mě ani nenapadla
A co si myslíte o Daniele? Jak zarytě tvrdila, že do toho nejde a teď jak k Denisovi naklusala. Celá tahle linka mi přijde poněkud nechutná ![]()
@vokishka píše: Více
Mě taky ne. Oni maj takovou svoji komunitu, jsou hodně mezi svýma, tak jsem tak nějak myslela, že bude mit takovou slečnu, taky znám holku, má teda jiný postižený a uz pár let ma takhle kamaráda
jezdí na výlety a tak
@a12 píše: Více
Udělali z něho úplného trotla, každý normální člověk, kdyby už se rozhodl to udělat, koukne se kukátkem. Na dveřích ho mají ![]()
Když vídám ty poslední díly, jsem jediná, kdo považuje předplatné Voyo ( Oneplay) za vyhozené peníze? ![]()
@Haannka74 píše: Více
Nevim, my to máme jen kvůli hokeji a fotbalu
dneska jsme si užili krásnej zápas Sparta - Kladno
![]()
Na ulici tam v podstatě nekoukám, jen ted, jak bylo volno tak jsme pustili i pondělní, jinak nekoukám ani zpětně, když nakej díl nevidím.
Pak to zas využíváme na survivor atd.
Jen kvůli ulici bych to ale neplatila
vždycky jsme si to zaplatili jen na ten survivor a pak zas zrušili. Teď jak se to spojilo, tak to máme kvůli tomu sportu.
@Haannka74 píše: Více
tak pokud tam koukáš jen na Ulici, tak bezesporu
Dnes byli ve snídani s novou Sára Korbelová alias Kristýna a Daniela a musím říct, že jí to hrozně sluší! V těch vlasech co má v ulici vypadá jak Denis ale tady měla delší vlasy do culíku a ofinu a fakt mazec to je úplně jiná Daniela..
A jsem jediná komu Daniela a Denis dnes přišli.. nevím jak to říct.. možná divný, nechutný? Jak se spolu honem běželi vyspat ![]()
Nebo prostě celkově vztah ve třech mi přijde zvláštní, divný…
@Pripalenapanev Nejsi. Je to hrozně ujetý a nechutný i pro mě. ![]()
@Sára2020 píše: Více
Začíná to být nějaké podivné, za chvíli to bude ulice jen pro dospělé. ![]()
Prej si Michal přišel domů pro sešit, ale evidentně na něj zapomněl. Jen si vyměnil místo se Žofkou, ona v kuchyni on naproti, pak se prohodí, pak se kolem ní proplíží a jde pryč, kde je sešit? ![]()
Před tou školou, kdyby tam byl Michal to ten by koukal, jak se objímá s nějakým klukem ![]()
@sharunka03 píše: Více
A Lumír se vytahoval, že kopil novou kameru a najednou je to starej krám ![]()
@boball píše: Více
To bude možná tím, že asi ani nechce aby Jirka viděl, co se tam děje ![]()