Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sharunka03 píše: Více
A já si zas myslím, že díky tomu bude Adriana pro Prokopa tou pravou. On přece nemá rád závazky a když se na něj tlačí. A ona ne jen, že na něj netlačí, ale ještě mu uhýbá a on musí „dobývat“
Ta ho dostane před oltář ![]()
@sharunka03 píše: Více
Adriana se měla na celou tu šarádu s tatínkem dávno vykašlat. Zbytečně té holce pořád dělá naděje.
@Barevné klubíčko píše: Více
No, ja právě myslela, ze to oba berou spíš nezávazně, tak mě chovani prokopa docela překvapilo.
Jo, pokud ho od mala nezná a přestal Dárky nebo co posílat v jejích kolika rikala? 3 letech? Nevím. Tak Kdyby v tom ona nepokracovala, tak takový malý dítě si skoro nevšimne.
Taky myslím, proto ji tak chce, že ji musi dobývat…
@Pripalenapanev píše: Více
Mě ho taky bylo líto, úplně sem mu to věřila…
@a12 píše: Více
Přesně tak… Myslím že i dřív se o ni přestal. zajimat…ale nějak sem nepochopila ten jejich rozhovor tak on víc než 3 roky se jí neozve a teď najednou zavolá? A jako nic…nebo Adriana mu psala, ať ji zavolá?
@Letee píše: Více
Jo, ta mala mu porad chtěla volat a on to nebral, pak ji napsal, ať mu nevolá nebo přestane posílat peníze.. Pak si myslim, ze uz mu teda nepsala, nevim, to jsem si nevšimla, ze by mu něco napsala.. A najednou zavolal, tak nevim proč.
@a12 píše: Více
Mně zase přijde, že on je do ní fakt zalaskovamy, je z ní úplně paf ![]()
@vokishka píše: Více
Děkuji… to sem právě neviděla.. jen tehdy jak ji odepsal, že ať ho neotravuje nebo přestane posílat peníze…a co mu psala, že tak najednou otočil a zavolal?
no nic, já myslela právě tohle, že mu psala. A že zavolal nemá logiku, jako hromada dalších věcí v ulici.
Si myslim, ze právě nic
to víš, vánoce
se v něm hlo svědomí a zavolal
teď přijede a bude chtít Klárku do péče, ne?
nebo minimálně střídavku ![]()