Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15051
7.1.26 09:38
@a12 píše: Více

Ahá, to mě nenapadlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22812
7.1.26 10:25
@boball píše: Více

Jo taky dobrý a Jirkovi říká, už je za oknem a on to zatím jen šteloval v květináči na stole v obýváku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22812
7.1.26 10:29

Já jsem zvědavá na tu „svatou trojici“ Kristýna, Daniela a Denis. Zas Týna fňuká, že začali bez ní nebo spíš žárlila. Tak teď v té praxi, jak se to celé ukáže. Klidně by mohli zůstat D+D spolu a na Kristýnu se vykašlat, tím co K. předvádí pořád je děs. Ale úplně nejlepší, kdyby se na to vykašlali úplně, strašný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
7.1.26 10:47
@sharunka03 píše: Více

Ona je tam navíc už delší dobu, jen ses tím nechce vyrovnat, tak vymýšlí ptákoviny, z kterých je nakonec nejvíc neštastná ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22812
7.1.26 10:56
@boball píše: Více

Ano už to tak vypadá, ale sama to nevidí nebo si to nechce přiznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61000
7.1.26 11:07

Tak ono když řeknou, že do toho nejdou.. Pak se spolu vyspi a teda, že to zkusej.. No jako pardon, ale mě by to taky urazilo protože tohle uz je zas jenom nevěra :nevim: kdyby si řekli jo, zkusím to, uvidíme.. Tak by o tom věděla a musela by se s tim nějak vyrovnat, že teda on má obě.. Ano, pravděpodobně by ji to nepomohlo a vadilo i tak, což bych chápala,
ale teď mel mít jen ji :nevim: a zas to bylo za zády :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3057
7.1.26 13:53

No ona to tak i vysvětlila, ale jako asi s tím tak smířená není, že ji to tak rozhodilo, s tím i možná měla počítat…a oni ji asi každý intimní kontakt nebudou hlásit, vím, že teď už ví, že se to děje a stane, ale že až tak myslím není odolná… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61000
7.1.26 14:07
@Letee píše: Více

No však píšu, že v pohodě s tim nejspíš nebude ani takhle, ale tak, jak to udělali to už prostě je nevěra :nevim:
Teď co jsem pochopila asi nepocitaj s tim, ze si budou intimnosti hlásit, ale jak píšeš.. Teď uz aspoň bude vědět, že se to děje. Mně spíš přišlo, že Kristýna to navrhla prostě ze zoufalství :nevim: protože nechce přijít ani o jednoho :nevim: že to nebude fungovat se asi dá očekávat, ale třeba překvapí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22812
7.1.26 15:01

No, tak zas ví, že se ji Denis líbí Daniele, tak má počítat se vším. No u ní člověk nikdy neví. Sama K. snad na začátku i říkala, že až D+D budou spolu, že to snad ani nemusí vědět a teď po tom jejich vyspání se, že si vše budou od souhlasu všech tří všechno říkat :D
Jsem na to zvědavá dál si myslím, že i tak to bude Kristýně vadit, že si bude myslet, že oni jen pusy a ona s Denisem všechno.
Jsem zvědavá na ten jejich harmonogram, jak jim to bude vycházet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22812
7.1.26 15:07

A nebo si chtěl sám Denis vyzkoušet obě, než to bude naostro, kdo ví? :lol: Ale jako jo, bylo to vůči Kristýně blbý no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3057
7.1.26 17:16

Ano tak jak píšeš to bude… No ale mě to pobavilo ten jejich rozhovor v Coolne…jak jich Kristýna zpovídala a ten Denis jestli má říkat podrobnosti a Daniela taky že co můžou teda rict :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61000
7.1.26 17:16
:mrgreen: tak to, ze oni jen pusy a ona všechno, to si asi myslet nebude, když uz to maj za sebou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61000
7.1.26 17:17
@Letee píše: Více

Jo, to jo :lol: asi ale uplne polohu atd. Vědět nechtěla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3057
7.1.26 17:19

Jooo ten harmonogram :roll: no to sem taky zvědavá jak to budou psychicky zvládat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3057
7.1.26 17:20

Ne mě tak celkově to pobavilo, jak Denis nevěděl co říct a že,, no tak jako bylo všechno no,,… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí