Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@boball píše: Více
Jo taky dobrý a Jirkovi říká, už je za oknem a on to zatím jen šteloval v květináči na stole v obýváku ![]()
Já jsem zvědavá na tu „svatou trojici“ Kristýna, Daniela a Denis. Zas Týna fňuká, že začali bez ní nebo spíš žárlila. Tak teď v té praxi, jak se to celé ukáže. Klidně by mohli zůstat D+D spolu a na Kristýnu se vykašlat, tím co K. předvádí pořád je děs. Ale úplně nejlepší, kdyby se na to vykašlali úplně, strašný ![]()
@sharunka03 píše: Více
Ona je tam navíc už delší dobu, jen ses tím nechce vyrovnat, tak vymýšlí ptákoviny, z kterých je nakonec nejvíc neštastná ona.
@boball píše: Více
Ano už to tak vypadá, ale sama to nevidí nebo si to nechce přiznat.
Tak ono když řeknou, že do toho nejdou.. Pak se spolu vyspi a teda, že to zkusej.. No jako pardon, ale mě by to taky urazilo protože tohle uz je zas jenom nevěra
kdyby si řekli jo, zkusím to, uvidíme.. Tak by o tom věděla a musela by se s tim nějak vyrovnat, že teda on má obě.. Ano, pravděpodobně by ji to nepomohlo a vadilo i tak, což bych chápala,
ale teď mel mít jen ji
a zas to bylo za zády ![]()
@a12 píše: Více
No ona to tak i vysvětlila, ale jako asi s tím tak smířená není, že ji to tak rozhodilo, s tím i možná měla počítat…a oni ji asi každý intimní kontakt nebudou hlásit, vím, že teď už ví, že se to děje a stane, ale že až tak myslím není odolná… ![]()
@Letee píše: Více
No však píšu, že v pohodě s tim nejspíš nebude ani takhle, ale tak, jak to udělali to už prostě je nevěra ![]()
Teď co jsem pochopila asi nepocitaj s tim, ze si budou intimnosti hlásit, ale jak píšeš.. Teď uz aspoň bude vědět, že se to děje. Mně spíš přišlo, že Kristýna to navrhla prostě ze zoufalství
protože nechce přijít ani o jednoho
že to nebude fungovat se asi dá očekávat, ale třeba překvapí ![]()
No, tak zas ví, že se ji Denis líbí Daniele, tak má počítat se vším. No u ní člověk nikdy neví. Sama K. snad na začátku i říkala, že až D+D budou spolu, že to snad ani nemusí vědět a teď po tom jejich vyspání se, že si vše budou od souhlasu všech tří všechno říkat ![]()
Jsem na to zvědavá dál si myslím, že i tak to bude Kristýně vadit, že si bude myslet, že oni jen pusy a ona s Denisem všechno.
Jsem zvědavá na ten jejich harmonogram, jak jim to bude vycházet.
A nebo si chtěl sám Denis vyzkoušet obě, než to bude naostro, kdo ví?
Ale jako jo, bylo to vůči Kristýně blbý no.
Ano tak jak píšeš to bude… No ale mě to pobavilo ten jejich rozhovor v Coolne…jak jich Kristýna zpovídala a ten Denis jestli má říkat podrobnosti a Daniela taky že co můžou teda rict ![]()
@Letee píše: Více
Jo, to jo
asi ale uplne polohu atd. Vědět nechtěla ![]()
Jooo ten harmonogram
no to sem taky zvědavá jak to budou psychicky zvládat…
Ne mě tak celkově to pobavilo, jak Denis nevěděl co říct a že,, no tak jako bylo všechno no,,… ![]()