Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1354
1.4.15 22:46

@Samamama jako bacha na to, ale to se musím chlapů zastat, já třeba nakupovat vůbec nechodím, když už tak opravdu výjimečně, třeba jen k vietnamcům pro rohlíky k snídani, ale do Kauflandu chodí nakupovat na větší nákup můj chlap. Já tam dostávám záchvaty vzteku, jak jsou někteří lidi fakt na zabití. Takže to máme rozdělené, já uklízím a vařím a on chodí nakupovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
1.4.15 22:55

@Didlinka33 Já to samozřejmě nemyslím paušálně, vím, že takoví chlapi existují. Ale pak je otázka, jestli jde chlap nakoupit podle ženou zadaného seznamu, nebo opravdu dokáže jít do krámu a nakoupit potřebné věci na několik dní. Procentuelně těch chlapů fakt nebude moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148199
1.4.15 22:56
@Didlinka33 píše:
@Samamama jako bacha na to, ale to se musím chlapů zastat, já třeba nakupovat vůbec nechodím, když už tak opravdu výjimečně, třeba jen k vietnamcům pro rohlíky k snídani, ale do Kauflandu chodí nakupovat na větší nákup můj chlap. Já tam dostávám záchvaty vzteku, jak jsou někteří lidi fakt na zabití. Takže to máme rozdělené, já uklízím a vařím a on chodí nakupovat

To je fakt, u nas nakupuje taky casto muzskej. Ovsem dostane sebou chytrej papirek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
1.4.15 22:56
@kometaO5 píše:
Ovšem škoda že je Miládka na mateřské - při brigádě v Bille by se do ní mohl zakoukat, pustil by Skiller k vodě a hned by tu byla nová zápletka… konečně taky jednou nevěrnice a ještě k tomu s nezletilým :roll: ř

Dobrý! :pankac: Ale to by mohlo dopadnout, Miládka půjde nakupovat, dítěti upadne dudlík, Franta ho zvedne a už je ruka v rukávě… Zoufalá opuštěná Skyler bude chtít skočit z mostu, ale náhodou se pod ním bude procházet s kočárem Nykl, ona se zachrání pádem na jeho obrovské břicho, zamiluje se do něj a máme další nevěru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
1.4.15 22:57
@Samamama píše:
@Didlinka33 Já to samozřejmě nemyslím paušálně, vím, že takoví chlapi existují. Ale pak je otázka, jestli jde chlap nakoupit podle ženou zadaného seznamu, nebo opravdu dokáže jít do krámu a nakoupit potřebné věci na několik dní. Procentuelně těch chlapů fakt nebude moc.

podle mě záleží na tom, jaký typ chlapa to je…jestli doma i vaří a stará se i o jiné věci (i takoví jsou), pak nakoupí v pohodě, protože má přehled. Ale jestli se o domácnost stará žena, muž jen přijde z práce a sedne rovnou ke stolu k uvařené večeři, tak musí podle mě bez seznamu od manželky v tom obchodě pěkně tápat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
1.4.15 22:59

@Anna766 A to je ono! S papírkem to samozřejmě zvládne i cvičená opice, natož chlap :mrgreen:, ale Frgál papírek neměl a přesto přinesl 2 tašky jídla (a na vyhazování nemají, aby nakoupil tašku kravin). Ale to už samozřejmě zbytečně šťourám v ději, kde zjevně bylo podstatné, aby to vypadalo, že šel do putyky, a pak bylo příjemné překvapení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
1.4.15 22:59
@Samamama píše:
@Didlinka33 Já to samozřejmě nemyslím paušálně, vím, že takoví chlapi existují. Ale pak je otázka, jestli jde chlap nakoupit podle ženou zadaného seznamu, nebo opravdu dokáže jít do krámu a nakoupit potřebné věci na několik dní. Procentuelně těch chlapů fakt nebude moc.

já teda sice vařím a on ne, ale seznam mu nepíše, prostě se koukne, co je a co chybí a jde, prostě něco přinese :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
1.4.15 23:01

@Anna766 já mu papírek nepíšu, on má tak nějak přehled :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
1.4.15 23:02

@Didlinka33 Tak to je buď dokonalý chlap, nebo ty jsi dokonalá žena, která uvaří kdykoli z čehokoli :mrgreen:. Každopádně myslím, že většina mužů kouknutím do lednice zjistí, jestli nedochází pivo nebo párky, ale že by sami od sebe věděli, jestli je třeba koupit cibule, těstoviny nebo jogurty pro dítě, těch moc nebude. Jak píše @majki.r, to zvládne jen chlap se zástěrou :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
1.4.15 23:03
@Didlinka33 píše:
já teda sice vařím a on ne, ale seznam mu nepíše, prostě se koukne, co je a co chybí a jde, prostě něco přinese :mrgreen:

Tak toho si važ, máš doma výjimku. Můj bývalý přítel taky chodil sám nakupovat jídlo, ovšem často přinesl kombinace typu hořčice, mořské plody a ananas, nějak jsem z toho neuměla uvařit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
1.4.15 23:04
@robínek píše:
Tak toho si važ, máš doma výjimku. Můj bývalý přítel taky chodil sám nakupovat jídlo, ovšem často přinesl kombinace typu hořčice, mořské plody a ananas, nějak jsem z toho neuměla uvařit…
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148199
1.4.15 23:05
@Didlinka33 píše:
@Anna766 já mu papírek nepíšu, on má tak nějak přehled :mrgreen:

Tak to mas doma vyssi level :lol: Ten muj prinese navic zarucene jen to co zbytek rodiny neji. Napriklad kachnu, uzeny a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
1.4.15 23:08
@Anna766 píše:
Tak to mas doma vyssi level :lol: Ten muj prinese navic zarucene jen to co zbytek rodiny neji. Napriklad kachnu, uzeny a pod.

tak já nevim, mě na tom nic nepřijde, jít do krámu a koupit nějaký maso, brambory, zeleninu, salámy..to přece musí zvládnout každej chlap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148199
1.4.15 23:12
@Didlinka33 píše:
tak já nevim, mě na tom nic nepřijde, jít do krámu a koupit nějaký maso, brambory, zeleninu, salámy..to přece musí zvládnout každej chlap

Tak muj otec nerefil ani s hrnkem od caje od stolu ke drezu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
1.4.15 23:14
@Anna766 píše:
Tak muj otec nerefil ani s hrnkem od caje od stolu ke drezu :pocitac:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit