Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy píše:
@Sherry, Lumír přenáší už asi deset let, chudák. Zrovna jsem se zaměřila na to, jak má na tom panděru našponované triko
větší se už asi nedělá.. by mohl říct gábině at mu něco spíchne
![]()
@NinPe píše:
no něco podobnýho jsem měla taky…naštěstí jsem se zbavila jí i synáčka
no tak to já synáčka ještě mám ale na jedubabu mám fakt pifku!!! bohužel je potřeba na hlídání
![]()
@KPKristy píše:
Stárek si vzal Vilmu za ženu, asi čuchal velký majetek. Jenže pak se provalilo, že má v Děčíně jinou nabíječku (Květu) a bylo z toho velké pozdvižení. Myslím, že ty čachry s podíly na majetku se udály proto, aby jim oběma zavřel hubu. Pak sklapnul paraple…
@luc2ka píše:
Jak může Hejl chodit s Mirinkou koledovat?? nebo, jak se tomu říká![]()
![]()
holky snad sedí doma neee
Kdysi jsem slyšela o tradici, že když je přestupný rok tak chodí koledovat i holky. Do 12h. kluci a holky odpoledne. Ale jak to je doopravdy nevím, protože když se dcera ptala babičky ( tchýně ) proč nemůže jít koledovat, tak ta jí zase říkala něco jako že holky chodí až týden po velikonočním pondělí. A to ji nechtěla jen uchlácholit, prý to někde četla.
@KPKristy píše:
Stárek si vzal Vilmu za ženu, asi čuchal velký majetek. Jenže pak se provalilo, že má v Děčíně jinou nabíječku (Květu) a bylo z toho velké pozdvižení. Myslím, že ty čachry s podíly na majetku se udály proto, aby jim oběma zavřel hubu. Pak sklapnul paraple…
Nyklová si ho našla v lázních, a už ze začátku vypadal jak sňatkový podvodník. Pak taky roznášel po ulici letáky s tím že Pešek byl u STB, nakonec se ukázalo že se za něj vydával nějaký „kamarád“. A k Pekařství přišel tak, že nemocného ( demencí trpícího ) pana Krále přesvědčil že se znají a může dílnu na něj převést. A, nevím proč, přispíval nějaké paní na postiženého syna. Ale jeho nebyl. Nyklová ho s Růžou nachytali v nějakém penzionu nebo hotýlku, a pak umřel. Ale proč má cizí žena větší podíl v pekárně nevím, a myslím že nějaký díl dal Zajíčkovi, protože to se tam taky něco takovýho řešilo.
@KPKristy píše:
@Sherry, Lumír přenáší už asi deset let, chudák. Zrovna jsem se zaměřila na to, jak má na tom panděru našponované triko
Jednou se dokonce zúčastnil i nějaké akce s hubnutím. Něco jako „Hubneme s Ulicí“ a on byl tvář toho projektu. Škoda, že mu to nevydrželo.
@KPKristy píše:
Mě mamka Márová baví, protože já mám prima tchýni
no to bud ráda. protože tohle bys mít nechtěla!! čekám kdy ju monička pošle do řiti ![]()
@zasemamina, no vida, to je informací! Vůbec si nepamatuju detaily…
Jo, s tím Lumírem je to tak. Ten herec se prý vsadil (nevím s kým), že zhubne, ale evidentně se to nepovedlo…
@Sherry píše:
no to bud ráda. protože tohle bys mít nechtěla!! čekám kdy ju monička pošle do řiti
Nechtěla. Já jsem dohromady nekonfliktní typ, na druhou stranu docela urážecí. Takže mít toto doma, tak se oběsím..
@KPKristy píše:
Nechtěla. Já jsem dohromady nekonfliktní typ, na druhou stranu docela urážecí. Takže mít toto doma, tak se oběsím..
no já jsu cholerik, ale držíám se. protože mě pije krev šíleně. ona je urážlivá, vztahovačná a ještě se se.re do věcí po kterých je jí prd..
radí jak dělat omáčku, jak udělat kuře. jak kdyby mi bylo 15. no pinda jak stará márová ![]()
s nou to tam bude ještě veselý ![]()
@KPKristy @barca.hrosik díky oběma ![]()
EDIT: a nyklovka ho jako chce zpátky ten podíl? to si myslí, že jí to jen tak přepíše nebo ho chce koupit?
@lucie1980 píše:
@KPKristy @barca.hrosik díky oběmaEDIT: a nyklovka ho jako chce zpátky ten podíl? to si myslí, že jí to jen tak přepíše nebo ho chce koupit?
Chce ho od Květy odkoupit.
No vilma chce podíl od květy a ta by zase brala podíl od vilmy ne?
každá má kousek ve firmě té druhé. tak jsem to pochopila ![]()
@Sherry píše:
No vilma chce podíl od květy a ta by zase brala podíl od vilmy ne?
každá má kousek ve firmě té druhé. tak jsem to pochopila
Jojo, tak to bylo řečeno, akorát že Květa je majoritní vlastník a tváří se divně, takže hodlá Vilmě určitě dát nějaké hodně nevýhodné podmínky nebo to bude stát balík. Takže chudák Vilma, když to koupí pro mladé, tak se pak bude muset přihlásit na e- mimino, aby zjistila, jak se žádá o hmotnou nouzi
.
@zasemamina a ještě s ním byla tváří projektu i Simona, no taky jí to moc nevydrželo ![]()
@Samamama píše:
Jojo, tak to bylo řečeno, akorát že Květa je majoritní vlastník a tváří se divně, takže hodlá Vilmě určitě dát nějaké hodně nevýhodné podmínky nebo to bude stát balík. Takže chudák Vilma, když to koupí pro mladé, tak se pak bude muset přihlásit na e- mimino, aby zjistila, jak se žádá o hmotnou nouzi.