Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silwinka87
28.4.15 22:05

Ale já na tom nic nevidím..Vždyť v reálném životěbse odehrávají leckdy i horší věci, stačí se podívat večer na zprávy.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7740
28.4.15 22:05

Jinak se omlouvám slečně Miklasové za pochyby o jejím herectví, vyšinutou hraje dobře. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
28.4.15 22:06
@Fíková píše: To truhlářský pako jí ještě bude krejt, nebo co. :roll:

No..Já bych se ani nedivila, on je úplně vylízaný(teda vlastně zamilovaný) :lol:

• Citovat
  • Upravit
46669
28.4.15 22:06
@Silwinka87 píše:
Ale já na tom nic nevidím..Vždyť v reálném životěbse odehrávají leckdy i horší věci, stačí se podívat večer na zprávy.. :nevim:

Aby to nebylo jako Vraždy v Midsomeru. Ten už musí být dočista vyhlazený po těch x dílech :mrgreen:. Pak v ulici zbyde jen Henry a plná hospoda fotek… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148266
28.4.15 22:07
[ciukazky
@KPKristy píše:
@Lejaa, no, aby to pomalu nesněřovalo k deb. ilitě nejtěžšího kalibru typu Ordinace. Ta se zvrhla v šílenost nad šílenost. Snad to v Ulici nedopustí.. Že by umřela Miriam si nemyslím. Tu by nechali odejít jinak, kdyby chtěla. Čím dál víc si myslím, že Alice zaklepe bačkorama, až se provalí ty její lži a intriky. Někam hupne nebo si něco podřízne…

Ty ukazky jsem teda nevidela ale napadlo me jestli Peter nebude branit Miriam a Alice nezabije jeho :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
28.4.15 22:08

Prej Šmýd s velkám a tvrdým - baf. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
28.4.15 22:08
@KPKristy píše:
Aby to nebylo jako Vraždy v Midsomeru. Ten už musí být dočista vyhlazený po těch x dílech :mrgreen:. Pak v ulici zbyde jen Henry a plná hospoda fotek… :mrgreen:

:mrgreen: Tak zase tolik se tam neumírá, v té Ulici..
Vraždy v Midzmrdu, to je strašná kravina, nechápu, kdo na to čumí..Jo, moje babička.. :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
28.4.15 22:09
@Anna766 píše: [ciukazky
@KPKristy píše:
@Lejaa, no, aby to pomalu nesněřovalo k deb. ilitě nejtěžšího kalibru typu Ordinace. Ta se zvrhla v šílenost nad šílenost. Snad to v Ulici nedopustí.. Že by umřela Miriam si nemyslím. Tu by nechali odejít jinak, kdyby chtěla. Čím dál víc si myslím, že Alice zaklepe bačkorama, až se provalí ty její lži a intriky. Někam hupne nebo si něco podřízne…
Ty ukazky jsem teda nevidela ale napadlo me jestli Peter nebude branit Miriam a Alice nezabije jeho :think: :think:

Těžko, ten u toho vůbec nebude..Zrovna bude s Miriam telefonovat..

• Citovat
  • Upravit
7740
28.4.15 22:09
@carambol píše:
Prej Šmýd s velkám a tvrdým - baf. :mrgreen:

jo, ten byl hustej. :mrgreen: :mrgreen: Já se vsadím, že to bude její otec. Odříkanýho největší krajíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148266
28.4.15 22:12

@Silwinka87 ahaaaa…tak to jo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
28.4.15 22:14
@Fíková píše:
jo, ten byl hustej. :mrgreen: :mrgreen: Já se vsadím, že to bude její otec. Odříkanýho největší krajíc.

Noo asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
28.4.15 22:15

Ten Matouš je fakt pako, to není možný někdo takhle blbej :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148266
28.4.15 22:16
@Fíková píše:

Tak s jejim intelektem by na ni jako jeji sploditel sedel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
28.4.15 22:16
@KPKristy píše:
Aby to nebylo jako Vraždy v Midsomeru. Ten už musí být dočista vyhlazený po těch x dílech :mrgreen:. Pak v ulici zbyde jen Henry a plná hospoda fotek… :mrgreen:

A Mirinka :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
28.4.15 22:18

No jsem zvědavá, jak to bude..
Každopádně Peter bude s Miriam jen telefonovat, takže bránit ji nebude.. Ale i kdyby tam byl, snad se ubrání holce, ne??:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí