Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6578
30.4.15 20:09
@dendule4 píše:
Tak dnes musím říct, že mě herecký výkon „alice“ docela mile překvapil, dodneška jsem si myslela, že ta herečka absolutně neumí hrát, ale dnes se vytáhla :potlesk:

Já si po dnešku myslím, že to vlastně celou dobu hrála dobře, prostě psychicky labilní člověk. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
30.4.15 20:10

Tak nejlešpí hláška dnešního dílu byla od Miriam: „Kráva jedna.“ :palec:

Někdy je taková nuda, že se na Ulici skoro nedá koukat a dneska tam bylo všechno - pokus o vraždu, další adept na otce, šikana…

Herecký projev Alice mě nijak neokouzluje, přijde mi stejně špatná jako obvykle. Asi už mám averzi na její držky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
30.4.15 20:11

Klára Miklasová (Alice) se pro tenhle typ manipulativních pošahaných krásek narodila. Kdyby ji měli v Americe, udělají z ní hvězdu minimálně psychologického hororu. Dnes fakt zázařila, ale i tak (nebo právě proto) už jí mám dost a docela doufám, že z Ulice zmizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
30.4.15 20:21

@Ivettevi Podle mě zmizí. Buď ji zavřou do vězení nebo do blázince. Nebo ta sebevražda… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65091
30.4.15 20:24

@lovesmile Do vězení? Když ta „chuděrka“ ze Žďáru byla poprvé jen chvíli v léčebně a teď to vypadá na něco podobného? Stát na ni udělá ty ty ty a dostane podmínku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
30.4.15 20:26

@lovesmile Ona tam hlavně už vyčerpala všechen potenciál role, prostě ukázala vše, co šlo, dotáhla to skoro do konce. Vidím to na sebevraždu. Pokud má tím svým pošahaným způsobem Petera ráda - její život bez něj končí. Takže mi z toho ta sebevražda vychází. Ale pokud má raději sebe a ty své hry, skončí v cvokhausu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Siluet
30.4.15 22:31

Tak jsem si dnes přečetla chat se Skyler a napadá mě, že by mohla být těhotná s Frantou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
30.4.15 22:37
@Siluet píše:
Tak jsem si dnes přečetla chat se Skyler a napadá mě, že by mohla být těhotná s Frantou :mrgreen:

To jsem nečetla.. 8o to by byla pecka

• Citovat
  • Upravit
1099
30.4.15 23:15

Podle mne by bylo vtipne, kdyby Monika byla tehotna a zjistila to az v den porodu. To v ulici jeste nebylo a obcas se novinama prozene zprava, jak nejaka zenska porodila a o tehotenstvi nemela ani tuseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148479
30.4.15 23:30
@mika22 píše:
Podle mne by bylo vtipne, kdyby Monika byla tehotna a zjistila to az v den porodu. To v ulici jeste nebylo a obcas se novinama prozene zprava, jak nejaka zenska porodila a o tehotenstvi nemela ani tuseni.

Taky by to mohl zjistit Lumir :think: bricho by na to mel 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
30.4.15 23:46
@Siluet píše:
Tak jsem si dnes přečetla chat se Skyler a napadá mě, že by mohla být těhotná s Frantou :mrgreen:

Jen to ne, zase zastrašování tím, že sex v mládí rovná se těhotenství :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
1.5.15 07:27
@Anna766 píše:
Taky by to mohl zjistit Lumir :think: bricho by na to mel 8o
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
1.5.15 07:58

No a nakonec se ukáže, že zrovna tak Alice tím nožem zabila svou mámu, když se zabouchla do otčíma a on ji nechtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
1.5.15 08:05

Akorát že Alicina matka byla umlácena kladivem, jestli si dobře pamatuju. Ikdyž Alice je možná schopná všeho. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4198
1.5.15 08:35
@mika22 píše:

O takových zprávách a takových ženských si myslím své :zed:. Zas všechno v Ulici být nemusí, tohle by se blížilo spíše fantasmagorické Ordinaci. :mrgreen:

@Anna766 píše:
Taky by to mohl zjistit Lumir :think: bricho by na to mel 8o
:palec: :lol: :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby