Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky dnes jsem byla na ultrazvuku, podle ultrazvuku stáří 5+6 a
dnes viděna srdeční akce u větší dutinky, ale mám takový pocit že tam jsou dvě, i na ultrazvuku vidím dvě dutinky… Prosím vidí to někdo taky nebo co to může být? Děkuji všem za odpovědí
@mackA159 omlouvám se nerozumím tomu, setkala jsem se s tím poprvé ![]()
Jestli myslíš tu dutinku víc vlevo, tak není tak dobře ohraničená a vypadá prázdná a menší, takže pokud tam náhodou něco bylo, tak to nevypadá nadějně, spíš to bude něco jiného než gestační váček. Určitě si toho Dr. taky všiml a kdyžtak by to okomentoval. ![]()
@Snažilka91 píše:
@mackA159 doktor to nevyloučil,
Tak potom nechápu dotaz.. Doktor by měl poznat zda to je plod, nebo zloutkovy váček ktery později zanikne, ted vyživuje plod.
@Litta píše:
Jestli myslíš tu dutinku víc vlevo, tak není tak dobře ohraničená a vypadá prázdná a menší, takže pokud tam náhodou něco bylo, tak to nevypadá nadějně, spíš to bude něco jiného než gestační váček. Určitě si toho Dr. taky všiml a kdyžtak by to okomentoval.
Myslím že dutina s plodem je to úplně vpravo, kde je jeden plod + něco, jelikož píše o jednovaječných
Příspěvek upraven 07.07.20 v 13:38
@mackA159 Ano, přesně. Ta vpravo nahoře. Jinak tam nic jiného nežije. ![]()
@mackA159 To píše, ale asi to tak ani nemyslí…
Protože píše o více dutinkách a nic tam není tak blízko, aby to vypadalo na jednovaječná.