UM od narození

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5463
14.9.10 17:06

Zuzouši mě to taky stresovalo a představa kojit každé 2 hodiny nkdy i dřív by mi fakt hráblo.takhle může hlídat i manžel nemusím být vázaná být pořád doma s mimčem taky potřebuji někdy vypadnot sama.U nás v Hořovicích taky nesměli dudlík,ale dala jsem ho malému.Malej byl 2 dny o hladu a pak jsme mu začli dávat příkrm už v porodnici.Pořád se čekalo, zda se mi udělá mléko neudělalo a malej měl odpor k prsu se na nás chodili dívat jako na exota,že dítě dostane hysterák u prsu nikdo z dr. to nechápal a když pak prořval noc hlady já byla totálně na dně dohodla jsem se s dr. na příkrmu už v porodnici.A jsem v pohodě a malej taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
19.9.10 12:51

kojeni+UM

ahoj, ja taky kojim a zaroven davam dokrm..Po cisari me malyho priplacli na prso, sestra mi zatahla za bradavku jak ve zlym snu (malyho jsem ani do ty doby ani jednou nevidela), samozrejme ze se neprisal tak ho zase vzala a odnesla. ja byla rada, ze muzu aspon koulet ocima protoze mi bylo fakt soufl. A pak kdyz me dali z Jipu na odd tak jsem byla rada kdyz jsem se posadila, predstava ze co chvili kojim me ubijela.V porodce jsme zvladli pak neco nakojit a doma, po domluve s Dr chvili kojim a pak davam UM. Jsme ted v sestinedeli a me proste kojeni moc " nebavi". Chtela bych vydrzet kvuli malymu aspon par mesicu, abych si nedelala vycitky, ale jak rikate: dulezity je spokojeny mimino a ne vystresovana matka, a ja mam ted pocit, ze je to ted o prebalit, nakojit, dokrmit, a resit prdiky, pul hodky pred dalsim jidlem usne a pak je to cely nanovo.
Nechapu maminky co koji hodinu a nebo dite uspavaji u prsa. Delam teda neco spatne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
19.9.10 22:58

Kombinace MM a UM

Já jsem tedy plně kojit chtěla, ale kvůli poporodní komplikaci jsem strávila den na JIPce a holčičku mi na šestinedělí krmili stříkačkou - měla náskok a i když jsem množství mlíka dohnala, už v porodnici se nakonec kojit odmítala, pač proč se dřít, když odjinud to teče líp. Dopadla jsem tak, že dodneška (tj. skoro 5 měsíců) mlíko odsávám a jelikož je miláček Otesan, na noc dostává Nurtilon. Teď už není problém, ale ráda bych tady upozornila, že kombinování UM a MM může novorozeňatům působit značné bolebřichy. A stolice je pak docela nevábná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
31.10.10 13:27
jizvíková píše:
Dik, ale obdiv si nezaslouzim :oops:
kazdopadne se vic bojim porodu, nez jak to zvladnem se trema, manzel se umi 100% postarat, takze az budu zase KO, zustane na paragrafu s klukama a bude…Odstrikavai bylo strasny, prsa zniceny a bolavy, fuj

proč by sis nezasloužila obdiv. Proboha, kojení sice je pro miminko dobré, ale daleko víc je podle mě, že má milující rodiče. A i když maminka nekojí, tak si nemyslím, že by nezasloužila obdiv, nebo že by byla horší maminka. Prostě když to nejde, tak to nejde a basta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová