UM přechod a jakou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
589
6.11.13 13:25

Jinak na to, ze to po tretim mesici prejde nespolehejte.. Holcicka ma pet mesicu a prdiky nas v noci trapi porad. :-) Ale hodne se nam osvedcil kminovy odvar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
6.11.13 13:31
@monika25 píše:
Za me rozhodne Hipp bio combiotic, ale kazdemu mimcu sedne neco jineho. Ja Hipp vyzkousela bohuzel az jako posledni takze jsme si taky uzily, ale ted uz nam je pet mesicu takze to bude mozna i tim, ze se to tak zlepsilo.. ale jestly ma takove problemy tak bych tri tydny necekala.. Jo a pozor nam se hodne brisko zhorsilo prave po baby calmu!!

Našim dětem a spoustě dalším baby calm ohromně pomohl. Je to jako s UM, každému sedí něco jiného. Syn měl po saab simplex zácpu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
6.11.13 13:37

My jsme to samé.. Nejdřív Nutrilon, potom Sunar complex..
Na rady starších dávám 10 ml - jenom cucnout feniklového čaje mezi příkrmy a hlavně, což jsem někdy zanedbávala :oops: je pořádně si odříhnout.. Náš kluk si odříhne a pak musíme ještě za půl hodiny!! a opavdu je to lepší…
malému jsou 4 týdny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
6.11.13 14:04

@monika25 já uz taky premejšlela, že ho udělám, dotaz kolik čeho jsi dávala???

@TýnkaK já zkusila espumisan a nic ten baby calm nám trošičku ulevil

@kvaček úplne to samé taky dávám odříhnout znovu i po pul hodině…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
6.11.13 14:22

Davam normalne do hrnku necelou malou lzicku a zaliju horkou vodou. Necham to dokud to nevychladne na pitnou teplotu a pak precedim a delam ji z toho normalne vecer mlicko, protoze samotny mi to nevypije. A nam to fakt pomaha..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
6.11.13 14:42

@monika25 ok vyzkouším děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
6.11.13 17:54

Tak at vam to pomuze jako nam :-D