Umělé nehty v 15ti letech?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
727
9.5.17 15:44

Umělé nehty jsou nechutný v jakémkoliv věku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
9.5.17 16:07
@Hellennisimo píše:
Zdravím! Mám takovou otázku… Jaký máte názor na umělé nehty, které mají patnáctileté dívky? :think:
Mně samotné je 15 a v podstatě už od mala toužím po umělých nehtech. Chodila jsem vždy s mojí mámou do nehtového studia a věděla jsem, že to prostě chci taky. Těším se na to už od mých 4-5 let a teď už mi je konečně těch 15. Ale pořád mám dojem, že je ještě brzo. Sice spoustu mých kamarádek mají umělé nehty už od 12 let, ale vždy mi to přišlo hrozné v tak mladém věku. V 15 však už má jinak u nás snad každá holka umělé nehty. Sice to dělala větsina jenom proto, aby byly „IN“, ale já si tohle fakt přalá. Chci pečovat aspon trošku o ruce a udělat je hezčí. Přikládám i foto nehtů, které mám na mysli. :)
(Omlouvám se za případné gramatické chyby) :oops:Příspěvek upraven 09.05.17 v 12:49

Za me jsou ty nehtiky moc dlouhe a neprakticke treba pri sportovani, telocviku apod. Pokud nemas vylozene osklive lamavde nehty, je podle me skoda likvidovat a dusit sve nehty umelotinama. Pokud jsi rozhodnuta do UM jit, tak hlauvne nechod k vetnamacum, pmojktd nechces odejit i s plisni a komplet zlikvidovanejma svejma nehtama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
9.5.17 16:13

Tak s těmahle drápama bych si neuměla utřít ani zadek :lol:
A děcka by měli ode mě podrápaný obličej…raději svoje nehty, krátké, přirozené a pěkně nalakované :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.17 19:19

@LennaZS Nechci chvátat. To samozřejmě chápu, ve 12 letech je opravdu brzo. Proto jsem chtela znat nazor druhych :) Rada bych si uzivala detsvi, ale moje momentalni situace to neumoznuje. Ja zadne detstvi ani nemela, takze uz premyslim o jinych vecech, nejenom o nehtech. Ale i o praci, abych nedopadla tak, jak dopadla nase rodina… Ty nehty jsou spis asi pro zlepseni pocitu. Vzdy jsem si je prala a rada bych si udelala i radost konecne. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.17 19:22

@Tichošlápek nejsou spatne, ale ani ne krasne. Proste normalni… Chtela jsem si je teda trosku zlepsit. Samozrejme, pokud nebudou vyhovovat nebo nastanou problemy, dam je pryc. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.17 19:23

@Paralenka červená za par let by nebyly spatne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.17 19:27

@zuzkub Zrovna pristi tyden jdu na gel lak… Svagrova se tomu dlouho venuje, takze zkusim nejdriv toto :) Ale „nalepi“ mi vlastne take umele nehty na ktere da gel lak. Proto si myslim, ze to nejak vyjde nastejno :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.17 19:30

@Popokatepetla Jiste, ja to chapu… Ne kazdemu se toto zamlouva. Dekuju za vyjadreni vsak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.17 19:32

@sediza Je mi 15, takze mi vubec nejde o kluky, natoz chlapy. Mam to ve vlastnim zajmu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.17 19:33

@barbuchablond Dobre, vam se to napriklad zrovna nelibi… Ja snimi blbnu doted, ale chci zkusit i neco jineho. Umele nehty muzu dat kdykoliv pryc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.17 19:35

@Luca82 Chapu… Libi se to v podstate jeste dost lidem, ktere teda ja osobne znam. Neprijdou mi ale hned lacine. Jsou to pouze nehty… Protoze tim padem je lacina polovina divek. :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15688
9.5.17 19:36
@Hellennisimo píše:
@zuzkub Zrovna pristi tyden jdu na gel lak… Svagrova se tomu dlouho venuje, takze zkusim nejdriv toto :) Ale „nalepi“ mi vlastne take umele nehty na ktere da gel lak. Proto si myslim, ze to nejak vyjde nastejno :/

Tvoje švagrová neví co je gel lak? :roll: žádný nehty se u gel laku nelepí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.17 19:39

@Kriss Tina Konecne pozitivnejsi komentar :D Musi si asi opravdu clovek na ne zvyknout. Ano, mela jsem je tez, ale vydrzely mi tak max. 2 dny a porad jsem nachazela po byte ulomky z nehtu. Slysela jsem uz parkrat, ale moje mama ma uz umele nehty opravdu dlouho a ted je „sundala“ a ma je porad hezke. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.17 19:40

@Šmoulice Jeste jsem to nijak nestudovala… Ale mela pripravene umele nehty :think: A sama nosi umele nehty i, akorat pokryte gelem. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.17 19:43

@Innocence Kazdy mame holt jiny styl :think: Me vlastni muzu max. tak nalakovat. Zadne kyticky a podobny srandy na nich nelze delat. Nebo alespon ne na mych. Vsak ja nechci nic prehnaneho nyni… Tohle si jeste uvedomuji, ze jsem mlada moc. ;) Dekuji za nazor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí