Umělé nehty v 15ti letech?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
320
9.5.17 19:44

@Hellennisimo to je teda zvláštní, protože gel lak se dává na tvoje nehty ne na umělé. Proto se mi to zamlouvá víc ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15688
9.5.17 19:46
@zuzkub píše:
@Hellennisimo to je teda zvláštní, protože gel lak se dává na tvoje nehty ne na umělé. Proto se mi to zamlouvá víc ????

Buď o tom zakl.fakt nic neví, nebo je její švagrová odbornice na pravém místě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.17 19:49

@Saatine Ja si rozhodne nechci nic dokazovat. Chci si udelat trosku radost… Ja zrovna chci byt pravnik nebo pilot :D Ano, gel zkusim pristi tyden :) dekuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.17 19:50

@tessa2323 To ano, takhle dlouhe uz jsou na me moc :D Ale dekuji za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.17 19:52

@Afrikana Zatim jsem neslysela o pripadu, ze by nekdo mel neco vazneho z laku na nehty. Laky na nehty pouzivaji i male holcicky… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.17 19:54

@Šmoulice Takze si myslite, ze to neni tak hrozne v tomto veku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.17 19:55

@Paralenka červená Ja rozhodne si nechci zvysovat ego :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.17 19:57

@Aries6 Jsem si toho vedoma. Ale moje mama je ma uz fakt nekolik let a nedavno si je „sundala“ a porad hezke nehty. Proto nevim opravdu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.17 19:58

@Tichopredbouri Tak pruzkum to v podstate je… Zajima me i ostatnich nazor. Vsak samozrejme, mne to prijde hrozne mit brzo opravdu dlouhe nehty. Chci sice, aby to bylo znat, ale ne nejak extremne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.17 20:01

@tronelka Nad tim jsem take premyslela, ale nechci je mit opravdu dlouhe. Na fotce to je prehnane. Jde mi spis asi o tvar. Takze kdyz budou kratke, clovek to ani nemusi hnedka poznat :think: Jojo, slysela jsem o nich, co vlastne delaji s nehty. Mam v rodine manikerku, takze si budu popripade chodit k ni. Dekuji za nazor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.17 20:03

@Saatine Vsak v pohode, ja to chapu. Dnesni doba je cimdal horsi a jak jsem psala, spousta holek si je nechava udelat jenom proto, aby byly neco vic, nebo jak tomu rikaji :think:
I to je mozne, ze to fakt jsou proste klasik gelove nehty. Jeste sni budu o tom mluvit, takze uvidim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.17 20:04

@Šmoulice Fakt to dela… Ale musim rict, ze to vypada moc dobre :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.17 20:06

Mela jsem tyto nehty, ale byly nalepovaci. Takze vydrz fakt nic moc. I tyhle mozna byly az moc dlouhe… Ale manipulace byla opravdu v pohode :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
9.5.17 21:14

Hele nos co se ti líbí ;) Já jsem v 15 taky takový měla, ale kratší teda :lol: Ale dělá se s tím špatně spoustu věcí, třeba zavádění tamponu :mrgreen: Takže proč ne, ale doporučuji kratší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.17 23:57

@Eliška553 Opravdu? :) Vsak ja chci tez kratsi… Slo mi hlavne o tvar nehtu.
Nooo, tak to teda asi bude horsi teda :D
Moc dekuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí