Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Hellennisimo to je teda zvláštní, protože gel lak se dává na tvoje nehty ne na umělé. Proto se mi to zamlouvá víc ????
@zuzkub píše:
@Hellennisimo to je teda zvláštní, protože gel lak se dává na tvoje nehty ne na umělé. Proto se mi to zamlouvá víc ????
Buď o tom zakl.fakt nic neví, nebo je její švagrová odbornice na pravém místě ![]()
@Saatine Ja si rozhodne nechci nic dokazovat. Chci si udelat trosku radost… Ja zrovna chci byt pravnik nebo pilot
Ano, gel zkusim pristi tyden
dekuji za radu
@tessa2323 To ano, takhle dlouhe uz jsou na me moc
Ale dekuji za radu ![]()
@Afrikana Zatim jsem neslysela o pripadu, ze by nekdo mel neco vazneho z laku na nehty. Laky na nehty pouzivaji i male holcicky… ![]()
@Šmoulice Takze si myslite, ze to neni tak hrozne v tomto veku? ![]()
@Aries6 Jsem si toho vedoma. Ale moje mama je ma uz fakt nekolik let a nedavno si je „sundala“ a porad hezke nehty. Proto nevim opravdu ![]()
@Tichopredbouri Tak pruzkum to v podstate je… Zajima me i ostatnich nazor. Vsak samozrejme, mne to prijde hrozne mit brzo opravdu dlouhe nehty. Chci sice, aby to bylo znat, ale ne nejak extremne. ![]()
@tronelka Nad tim jsem take premyslela, ale nechci je mit opravdu dlouhe. Na fotce to je prehnane. Jde mi spis asi o tvar. Takze kdyz budou kratke, clovek to ani nemusi hnedka poznat
Jojo, slysela jsem o nich, co vlastne delaji s nehty. Mam v rodine manikerku, takze si budu popripade chodit k ni. Dekuji za nazor ![]()
@Saatine Vsak v pohode, ja to chapu. Dnesni doba je cimdal horsi a jak jsem psala, spousta holek si je nechava udelat jenom proto, aby byly neco vic, nebo jak tomu rikaji ![]()
I to je mozne, ze to fakt jsou proste klasik gelove nehty. Jeste sni budu o tom mluvit, takze uvidim ![]()
@Šmoulice Fakt to dela… Ale musim rict, ze to vypada moc dobre ![]()
Mela jsem tyto nehty, ale byly nalepovaci. Takze vydrz fakt nic moc. I tyhle mozna byly az moc dlouhe… Ale manipulace byla opravdu v pohode ![]()
Hele nos co se ti líbí
Já jsem v 15 taky takový měla, ale kratší teda
Ale dělá se s tím špatně spoustu věcí, třeba zavádění tamponu
Takže proč ne, ale doporučuji kratší ![]()
@Eliška553 Opravdu?
Vsak ja chci tez kratsi… Slo mi hlavne o tvar nehtu.
Nooo, tak to teda asi bude horsi teda ![]()
Moc dekuji ![]()