Umělé řasy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Metamorphosis
10.5.12 18:23

Tak moment.. Že ty řasy mám na sobě už drahně let.. Původní řasy to neničí - lepí se na odrostlé řasy a právě proto zhruba do toho měsíce vypadají - vlastní řasa má nějakou životnost.. Když si je ale sundáte, budete se divit, jak máte najednou krátké řasy, což může svádět k doměnce, že se vám ulámaly - nesmysl. Stalo se pouze to, že ty „staré dlouhé“ řasy vypadaly s umělými a na očích zůstaly jen tzv. baby řasy, které teprve musí dorůst.. To je vše.

• Citovat
  • Upravit
7240
10.5.12 18:43
@Amber_1977 píše:
Tak moment.. Že ty řasy mám na sobě už drahně let.. Původní řasy to neničí - lepí se na odrostlé řasy a právě proto zhruba do toho měsíce vypadají - vlastní řasa má nějakou životnost.. Když si je ale sundáte, budete se divit, jak máte najednou krátké řasy, což může svádět k doměnce, že se vám ulámaly - nesmysl. Stalo se pouze to, že ty „staré dlouhé“ řasy vypadaly s umělými a na očích zůstaly jen tzv. baby řasy, které teprve musí dorůst.. To je vše.

No nevím, když se sundají, tak se vlastně odlíčí - rozpustí lepidlo, nalepené řasy se odlepí a původní zůstanou, ne? Samozřejmě laicky řečeno.
Ty to líčíš tak, jako kdyby při sundávání vypadaly všechny ty řasy, na kterých byly nalepeny umělé a zůstaly pouze pidi nově dorůstající. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
10.5.12 19:06
@rejžička píše:
No nevím, když se sundají, tak se vlastně odlíčí - rozpustí lepidlo, nalepené řasy se odlepí a původní zůstanou, ne? Samozřejmě laicky řečeno.
Ty to líčíš tak, jako kdyby při sundávání vypadaly všechny ty řasy, na kterých byly nalepeny umělé a zůstaly pouze pidi nově dorůstající. :think:

Já měla řasy „sundané“ za těch let třikrát - když jsem měnila „řasařku“. Nikdy jsem si je nenechávala sundat tak, jak to popisuješ (ani nevím, proč bych to dělala :nevim: ). Prostě samovolně do dvou měsíců vypadaly, než jsem našla novou řasařku.. A vždycky to vypadalo stejně - najednou na oku extrémě krátké vlastní řasy, všechny zhruba stejně dlouhé.. Zničené jsem ale vlastní řasy neměla nikdy :nevim:

• Citovat
  • Upravit
221
11.5.12 08:35

Já si taky myslím,že pokud je řasařka normální,tak řasy nezničí a jak tu čtete,tak opravdu vlastní řasa má životnost 1-2 měsíce,na nově dorůstající s enelepí,leepí s ena ty již narostlé,ty pak s umělou řasou vypadnou a jede se dál,nechce to dávat tlustý dráty na oči,to je jasný,ale i takovu expertku jsem měla,co měla 0,20 tlouš´tku,14ku délku a ještě malovala řasenkou a přesto měla svoje pořád super .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
11.5.12 08:50

@KaMartulka Tak ono, jak si zvykáš na ty výraznější oči, tak chceš pořád víc :mrgreen: Já začínala s krátkými slabými a končila s 12 a silnými :mrgreen: Ale řasenku neee - neumím je odličovat tak, abych je nezničila.
Prosím tě, ve kterém městě lepíš? Mohu-li se zeptat.

• Citovat
  • Upravit
221
11.5.12 13:56

Já vím,že to je nemoc,občas volím na delší,když mají nějakou akci,silvestr apod.,nebo i zahušťuju samozřejmě 0,20kama,ale zahuš´tuju,nedávám je na celé oko,já jsem hodně na přirozeno a paní už nechodí,protože jsem jí odmítla už dát 15ky tlustý,to prostě nejde,pak si vylije zlost na mě že?Lepím Praha,Praha -východ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
11.5.12 14:03

@Amber_1977 Prosím tě a nemohla bys dát fotku očí (stačilo by jen očí, to bys poznat nebyla), abych viděla, jak to vypadá v reálu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
11.5.12 14:35

@rejžička Nemohla, protože jsem od minulého měsíce kvůli prďousovi zrušila vše - kadeřnici, nehtařku, řasy, depilaci :,( Samo toho už teď moc lituju, ale holt malej to tak nějak už nedával..
Počkej pár týdnů, myslím, že zrovna na ty spropadený řasy se znova objednám - ty teda hodně bolej :mrgreen: Můžu ti ale vyfotit detail oka, aby viděla, jak vypadá „sundaný“ po, aktuální permanenci cca 2 roky, chceš?

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
11.5.12 14:39

@KaMartulka To se jí ani nedivím :mrgreen: Ta moje poslední paní na řasy jede taky „napřírodno“ a sice má nejdelší řasy dvanáctky, ale všechno slabý :zed: Mně přijde, že to zajímavý udělá na očích nikoli délka, ale hlavně ta šířka a já bych tak chtěla tlustýýýýý :dance: :,( A prostě nekoupí je, baba :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
221
11.5.12 14:52

Já řasy melíruju,nedělám mrkací panenky,takže melíruju délky a šířky,takže v koutku kratší,dle řas zákaznice,věštinou začínám 9,dál melíruju í s 10,pak 10 s 11,koutek vnější 11 s 12,mezi vše hodím 10ky a 11ky tlustší a oko vypadá super,hrozně přirozeně,vlastní řasy taky nemáte všechny stejně dlouhé…zkusím vložit foto
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
11.5.12 15:00

@Amber_1977 To bys byla hodná, kouknu moc ráda. Byla jsem vcelku rozhodnutá do toho jít, ale po přečtení různých diskuzí se docela bojím. Jako já mám řasy hezké, ale prostě to chce řasenku - a to mě jednak nebaví odličovat a jednak mám docela citlivé oči a řasenka (jakákoliv) mi na nich vadí, mám pak takové těžké ulepené řasy (myslím pocitově) a vždycky se těším, až se večer zase odmaluju. Takže tohle by bylo fajn řešení - pokud bych se nemusela bát, že si zničím svoje řasy. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
11.5.12 17:19
@KaMartulka píše:
Já řasy melíruju,nedělám mrkací panenky,takže melíruju délky a šířky,takže v koutku kratší,dle řas zákaznice,věštinou začínám 9,dál melíruju í s 10,pak 10 s 11,koutek vnější 11 s 12,mezi vše hodím 10ky a 11ky tlustší a oko vypadá super,hrozně přirozeně,vlastní řasy taky nemáte všechny stejně dlouhé…zkusím vložit foto :)

Jo, přesně tak mi to řasařky dělaly, akorát tedy šířka byla vždycky stejná:nevim: tou dvanáctkou jsem myslela nejdelší řasy.
Hoď sem oko, ať ostatní vidí, jaká je to krása :dance:

• Citovat
  • Upravit
4218
14.5.12 20:10

Ahojky, cetla jsem tady drivejsi prispevky ohledne aplikace umelych ras metodou rasa na rasu… chodim na rasy cca pul roku a uvazuji, zda si je na leto nesundat. Pojedu totiz k mori a pokud je pekne, jsem vetsinou z 80% volneho casu u vody a ve vode… bojim se, ze by mi rasy vypadaly nebo se s nimi neco stalo a ja bych to pak tezko u more resila… zaroven se chci zeptat, zda nekdo neco nahodou nevite o tom, jestli se nemuze stat, ze kvuli naporu ras na oci, oko nemuze zacit tikat. Nikdy jsem tiky v oku nemela a uz cca 3 mesice mi to nepravidelne dela (treba 3 dny v tydnu mi leve oko tika)… uvazovala jsem, zda to nemuze byt prave kvuli rasam. Nechavam si je delat pomerne dlouhe(14mm) a je mozne, ze je to na oci napor, i kdyz jsem byla zvykla si kazdy den rasy licit. Diky za vase nazory a zkusenosti!=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
14.5.12 20:25

Já s nimi byla u moře a v pohodě.. Teda.. Od kvalitní „řasařky“ mi řasy vydržely 5 týdnů v ještě celkem hezkém stavu.. Díky moři se životnost zkrátila cca na 3 týdny, takže trochu to s tím zamává, ale nijak dramaticky - když si dojdeš na řasy těsně před dovčou, tak je to tak akorát ;)

• Citovat
  • Upravit
4218
14.5.12 20:31

Takze mam more s rasami risknout jo? A o tom tiku v oku nikdo nic nevite? Fakt mi to nikdy driv nedelalo a ted mi to docela prekazi, nekdy mi to dela i treba pul dne vkuse:/ jsem z toho docela nestastna:( jinak ale zadnou alergickou reakci na rasy jsem nemela, nic me nesvedi, nepali, nerudne, neopucha… proste pohoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí