Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Tak s těma kapičkama bohužel nemám zatím zkušenosti…
A ještě k té alergii, někdo má bohužel smůlu, já sem takhle alergická na barvu na vlasy a na obočí..takže obočí sem nechala vytetovat a po barvení vlasů mám bohužel pokaždé po hlavě boláky a svědí to
alca a danik píše:
Kačenko88…zkoušela jsem kapky i tabletky na alergii…nezabralo nicbohužel.
Jinak na vypadávání jsem si nestěžovala, sem tam nějaká po delší době samozřejmě vypadla…ani ráno jsem neměla pocit, že bych musela nijak extra rozčesávat…no, jak říkam, až na ty reakce potom jsem si je nemohla vynachválit
Holky, já vím, že je rozdíl mezi kvalitní a nekvalitní řasenkou…určitě je řasenka, která krásně prodlouží zahustí na maximum…ale prostě „JÁ“ -ZDŮRAZnUJI JÁ- nikdy jsem nenašla takovou, jaké jsem měla s DL řasy…měla jsem je 3× delčí…poctivě 3×…až vám někdy řasa vypadne…změřte si ji a ztrojnásobte
Nicméně, jsem někde četla, že jsou nějaké kapičky, které řasy vyživují a časem opravdu dochází k jejich houstnutí a prodloužení…tak nevím…nemáte někdo zkušenost…tohle mi prostě NIKDY nedokázala žádná řasenka…
Každopádně pokud některá z vás používá řasenku, která efektivně prodlouží 3× řasu…tak sem se značkou, protože do toho bych šlaať to stojí co to stojí
osobní zkušenost nemám, ale nabízejí to oční kliniky, už jsem nad tím taky přemýšlela, ale já mám řasy světlé a tady jde jen o prodloužení a hustotu, neztmavnou ![]()
alca a danik píše:
Kačenko88…zkoušela jsem kapky i tabletky na alergii…nezabralo nicbohužel.
Jinak na vypadávání jsem si nestěžovala, sem tam nějaká po delší době samozřejmě vypadla…ani ráno jsem neměla pocit, že bych musela nijak extra rozčesávat…no, jak říkam, až na ty reakce potom jsem si je nemohla vynachválit
Holky, já vím, že je rozdíl mezi kvalitní a nekvalitní řasenkou…určitě je řasenka, která krásně prodlouží zahustí na maximum…ale prostě „JÁ“ -ZDŮRAZnUJI JÁ- nikdy jsem nenašla takovou, jaké jsem měla s DL řasy…měla jsem je 3× delčí…poctivě 3×…až vám někdy řasa vypadne…změřte si ji a ztrojnásobte
Nicméně, jsem někde četla, že jsou nějaké kapičky, které řasy vyživují a časem opravdu dochází k jejich houstnutí a prodloužení…tak nevím…nemáte někdo zkušenost…tohle mi prostě NIKDY nedokázala žádná řasenka…
Každopádně pokud některá z vás používá řasenku, která efektivně prodlouží 3× řasu…tak sem se značkou, protože do toho bych šlaať to stojí co to stojí
Ahoj, četla jsem to taky, jsou to kapky, které se úpoužívají na léčbu šedého(nebo zeleného-už nevím) zákalu. Při jejich používání mmch zjistili, že se výrazně zhusťují a prodlužují řasy. Jsou je na předpis.
Začátkem prosince jsem si nechala prodloužit řasy pomocí trsů. Bylo to krásné, měla jsem oči jak mrkací panenka. Bohužel mi pár trsů vypadlo již 3. den. Kosmetička mi je doplnila, vydržely asi týden a pak zas vypadaly, jenže se mi společně s trsy potrhaly i moje řasy. Takže jsem pak vypadala jak oškubaná slepice. Řasy mi teď dorůstají a je mi líto, že to nevyšlo, připadala jsem si hezká…
Holky, tak jste mě vyprovokovaly k vyfocení oka (ale že mi dalo zabrat přijít na to, jak to udělat…
).
Takto to vypadá po „trvalé na řasy“, na které jsem byla před měsícem (jen opakuji, že jsem neřešila hustotu a délku, ale to, že jsou přirozeně rovné jak drátky a trčí dopředu a řasenkou nejdou nakroutit nahoru). Oko je nenalíčené.

A tady s řasenkou… (sem to trochu přehnala a řasy se slepily, takže to nevypadá tak hezky, jak jsem chtěla
).

Jen jsem chtěla napsat, že v pondělí v pořadu Sama doma na ČT1…bude také téma na Diamond lashes…tak kdo chcete koukněte…já jsem docela zvědavá, co tam k tomu bude ![]()
alca a danik píše:
Jen jsem chtěla napsat, že v pondělí v pořadu Sama doma na ČT1…bude také téma na Diamond lashes…tak kdo chcete koukněte…já jsem docela zvědavá, co tam k tomu bude
Jen je vtipné jak všechny ty ženské nejsou…já sem asi blbá ale řeknu to na plnou hubu…všechno když se prodlužuje tak je to zátěž, ty co měly prodloužené vlasy tak ví, že si pak připadaly jak opelichané, vlasy byly jemné, ty co měly gelové nehty tak ví jak je pak měly tenké, třepily se atd…tak ať nelžou a řeknou jak je to s řasama…taky jsou po delším užívání kratší a prořídlejší a ne že řeknou že to s řasama absolutně nic neudělá…
![]()
jj, celkvě tam toho moc neřekly…jen vychválily pozitiva a jinak nic. ![]()
Ahojky holky já mám zkušenosti s třema značkama a každá je v něčem dobrá a v něčem ne. Řasy nosím už hodně dlouho a doteď jsem neměla problémy. Řasy nepadaly, moje řasy také nevypadávaly njak víc. Tady strašně záleží na druhu lepidla a na tom jak je dlouho otevřené a od jaké značky. Taky pak na tom jak si dá stylistka záležet jak odlíčí a jakou plochou řasu přilepí, nikdy se mi nestalo abych našla řasy na polštáři až do té doby než jsem otěhotněla. Řasy jsem doplňovala max. jedenkrát za měsíc aniž bych vypadala opelichaně. Teď je mám deset dní a jsem téměř oplešatělá přitom mích řas mám pořád stejně a ve stejné kvalitě. Vím , že některým drží lépe některým hůře záleží na kvalitě a množství vlastních řas. Ale já absoutně doporučuji bez nehtů jsem se žít naučila, ale bez řas si teď fakt připadám jak po nemoci přecijen jsou na obličeji. Takže doufám, že až porodím hodí se to zase do normálu ![]()
Ahoj, pročetla jsem tuto starší diskuzi a ráda bych se zeptala, máte někdo zkušenost kde si nechat udělat umělé řasy v Praze nebo blízkém okolí? Když to nebude extra daleko, tak si tam i dojedu, jen když to bude stát za to:-). Případně v Hradci Králové, jezdím tam za rodiči i za svojí kadeřnicí, tak bych to k tomu klidně přibrala:-). Hrozně moc lidí si stěžuje, že to bylo drahý a nic to nevydrželo. V noci se vrtím, s malým chodím na plavání, kde se potápíme a cáká jak zběsilej, takže bych ráda opravdu kvalitu. Moc děkuju:-)
Ahoj holky, taky jsem bývalá majitelka prodloužených řas. Měla jsem metodu Xtreme Lashes, měla jsem to asi 1,5roku. První prodloužení bomba, hodně lidí mi chválilo mé dlouhé řasy
, ale jakmile jsem byla asi tak na 3.prodlužku, tak to drželo čím dál tím mín. Ráno jsem se budila a řasy nacházela na polštáři. Na doplnko jsem chodila každých 14dní, protože jsem nesnášela, když jsem měla někde trochu mezeru.
Takže abych to shrnula, řasenka, byt sebekvalitnější, takové řasy nikdy nevytvoří, ale já už bych do toho nešla. Po sundání mé řasy byly v šíleném stavu.
Kamarádka si lepí umělé řasy, ale není to ono, prostě to nevypadá přirozeně. Takže vlastně ani nevím, co bych zakladatelce poradila ![]()
peta h píše:
Ahoj, pročetla jsem tuto starší diskuzi a ráda bych se zeptala, máte někdo zkušenost kde si nechat udělat umělé řasy v Praze nebo blízkém okolí? Když to nebude extra daleko, tak si tam i dojedu, jen když to bude stát za to:-). Případně v Hradci Králové, jezdím tam za rodiči i za svojí kadeřnicí, tak bych to k tomu klidně přibrala:-). Hrozně moc lidí si stěžuje, že to bylo drahý a nic to nevydrželo. V noci se vrtím, s malým chodím na plavání, kde se potápíme a cáká jak zběsilej, takže bych ráda opravdu kvalitu. Moc děkuju:-)
Pokud chceš v Hradci tak je to město odkud ,,vzešly"
diamond lashes http://www.diamondlashes.cz/cs/ s těmi mám nejlepší a poslední zkušenost
Stejně tak ti můžu dát kontak na moji řasařku v Kobylisých. Když budeš mít zájem písni mi zprávičku ![]()
S bazénem, mořem, saunou by neměl být problém pokud tam nevlezeš prvních 24 hodin po aplikaci.
Ahoj holky, prodloužené řasy jsem si nechála lepit přibližně 3 měsíce metodou řasa na řasu. Po první aplikaci jsem byla moc nadšená, jen řasy byly příliš těžké, kroutily se, pročesávání byla síla a nedej bože, když na ně spadla nějaká ta kapka vody (vážily snad tunu), takže při opadání jsem si nechala kratší, vysledek super a byly o mnoho lehčí jen to, co jsem viděla pak po odstranění, tak jsem chtěla plakat… Moje pravé řasy zničené, prořídlé a krátké… Nikdy jsem neměla krátké řasy ani řídké, jen jsem byla líná se líčit a ušetřit čas, ale bohužel, to co mám ted na oku je des, můžu je líčit sebelepší řasenkou a akorát mám z nich cucky, takže výsledek je jen ten, že nyní vrážím do kosmetiky, přírodních pěstících gelů a balzámů nemalé peníze a doufám, že to zabere a ty řasy budou jako kdysi. Takže umělé řasy, nehty, vlasy v životě ne!!! Ať si říká kdo chce co chce, je blbost, že řasy po aplikaci zůstanou jako před ní! Není to pravda
Anibadi: Můžu se zeptat zda sis někdy nechala ukázat od své stylistky atestaci k lepidlům nebo zeptala ses někdy kolik za takovélepidlo zaplatí? Opravdu kvalitní atestované lepidlo, které, ale ve velikosti 15 ml stojí kolem třech tisíc ti tohle s řasami neudělá. A bohužel málokterá řasařka je ochotná takto cpát do materiálu a šetří takže koupí lepidlo za osmset aby ušetřila a víc vydělala, ale už jí nezajímá, že koupila lepidlo v podstatě obyčejné vteřinové a to ti pak s řasami takhle zatočí. Už se objevili i takové borkyně, které lepí opravdu vteřinovým lepidlem a veřejně se tím chlubí
Já se pohybuju mezi řasařkami a za dva roky jsem u nás neslyšela jedinou stížnost tohoto typu. Ale je pravda, že spousty holek příjde na opravu se zničenýma řasama od šetřivých ,,mrch,, a jsou nešťastné jako ty. Nicméně i tak to chce po celou dobu používat např. uplně obyčejný levný biosil, který by Vám stylystka měla doporučit a taky Vás upozornit , že by řasy chtělo alespoň jedenkrát ročně na dva měsíce nechat sundat pokud Vás na to neupozorní pryč od ní
jde jí hlavně o prachy. Není to uplně levná záležitost , ale právě z důvodu poctivého, kvalitního ,atestovaného a bohužel drahého materialu. A je smutné, že většina v uvozovkách stylistek šetří na matroši a vůbec si neuvědomují , že pracují v oblasti očí ![]()
Omlouvám, se za dlouhý příspěvek, ale tyto slečny/paní mě děsně rozčilují, protože ničí jméno poctivým salonům a stylistkám jen aby co nejvíce vyrejžovaly ![]()