Umělé řasy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
5.11.11 15:26

Viděla jsem, že má nějakou atestaci, kurz a já nevím co ještě, ale pro mě už je to ted nepodstatné, protože bych si raději ruce ulámala, že jsem tak blbá a šla jsem si na své hezké řasy nechat lepit něco umělého, nebýt líná, tak mám klid a upřímně už do tady těch rádoby zkrášlovacích novinek nejdu. Nemám důvěru, a to jsem viděla hodně luxusních salonu, kde chodí kamarádky, známé… akorát slyším jedno, že své mají zničené a pak jen kupují jiné kosmetické přípravky, aby jim ty vlastní vůbec dorostly a nevypadaly jak po nemeci. Je to jako s prodlužováním vlasů. Efekt hezký a pak jak oškubané kuře. Už proto říkám ne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.11.11 20:22

Ahoj musím říct, že toto je naprostá pravda já sama řasy nosím za nic bych je neměnila jsou supr a vydrží snad všechno moře plavání prostě všechno pořád pškné oči. Každá tu má nějaký problém, ale asi to nejhlavnější je lepidlo máte někdo tip na jakékoli nejlepší a jakkoli drahé lepidlo které je opravdu kvalitní nejlépe hypoalergení a není po něm reakce bohužel všechny obsahují ethyly a jejich výpary dráždí…budu ráda za jakýkoli tip díky za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klenot5
4.1.12 12:13

lepene řasy

Já mám řasy lepené řasu na řasu vypadá to nádherně mám je pět měsícu a na doplnění chodím jednou za měsíc.Jaky šok mě čekal když mi bylo oznámeno že příště u je nebude mít na co nalepi protože moje řasy jsou kraté když mi to ukázala tak jsem se zhrozila neměla jsem žádné,až s lupou jsem zahlédla miniaturní řasy.Už bych na to nešla pul roku parády a ted chodím jako když jsem nemocná.Moje kamarádka nemá tak řasy žádné.Ted litujeme tech peněz,byt Váma hodně si to rozmyslete.

• Citovat
  • Upravit
macekch
17.1.12 15:06

To tedy koukám

Tak jsem se zbláznila do řas, že jsem je chtěla taky, ale po této diskuzy se asi raději denně budu trápit s rasenkou. Nalákaly mě také různé slevy, kde jsou řasy za polovinu okolo 600,– a doplnění za půlku aj.Ale co tu píšete…to je mi z toho divno a asi z toho nic nebude.Možná si to nechat tak na dovolenou na 14 dní a pak adios:-)

• Citovat
  • Upravit
Mijju
23.1.12 18:19

alergie na lepidlo k prodlužování řas

Asi po roce, kdy jsem si nechávala prodlužovat řasy, mě začaly svědit víčka.
Po další aplikaci už mi opuchly celé oči, že jsem je ani neotevřela. Následně jsem se dopracovala k tomu, že nemůžu být ani v místnosti, kde se řasy aplikují. Nikdy jsem nebyla na nic alergická, proto se domnívám, že podobné riziko hrozí více ženám. Uzdravení očí mi trvalo tak dva měsíce a tak ještě půl roku, než se vzpamatovala oslabená pokožka víček. Řasy byly ze známého značkového salónu.
Holky pozor, oči máme jen jedny.

• Citovat
  • Upravit
Mijju
23.1.12 18:32

Talika

Na opelíchané řasy mi pomohla Talika. Je to rostlinný roztok podobný řasence, nestojí svět a když si denně ráno a večer řasy natřete, opravdu pomáhá. Nejen že mi řasy dorostly rychle, ale jsou i hezky lesklé. A hlavně nedráždí pokožku, čehož jsem si užila dost a dost.

• Citovat
  • Upravit
Anýýýsek
10.5.12 10:47

prosba :)

Ty jsou moc krásné :). Objednala jsem se na příští týden na řasy a nevim, zda jsem neudělala chybu. Mám svoje řasy dlouhé a tmavé… ale láká mi to zkusit :)
Poradtě sim sim :)))

• Citovat
  • Upravit
542
10.5.12 10:58

tak ti poradím… ne, ne, a ne. já jsem za ty řasy dávala fakt pálku, jak mi bylo řečeno v salonu-nejkvalitnější na trhu, po dvou měsících jsem se rozhodla,že je dám pryč jelikož mi začaly padat i ty moje vlastní,když jsem je měla dole tak mi zbyly asi 3-4 řasy celkově,prostě hotová hrůza. už nikdy víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
10.5.12 11:03

Teda tak to tu pročítám,no je to názor od názoru,mrzí mě,že pak někdo hází řasařky do jednoho pytle,samozřejmě jsou mezi námy ty,které umí jen vydělávat,nenalepí ani řasu na řasu,ale na každou druhou či třetí řasu nalepí tlustý drát,který vypadá nepřirozeně a strašně zatěžuje vlastní řasy!!
Taky mám ráda narážky typu,že to zatěžuje vlastní řasy,tak jen pro info - řasa o průměru 0,15 zatěžuje méně než řasenka,proto používám výhradně ty,aby nemsuela zákaznice dělat věčně pauzy,ale mohla je nosit neustále,s alergickou reakcí jsem se musím zaklepat ještě nesetkala,ale je to přesně o lepidle,které stojí fatk majlant a navíc ho musíte za 3 měsíce stejně vyhodit,protože vyprchává,není to levná záležitost pro nás řasařky,proto mě i mrzí vietnamci a ženské,které tam jdou,aby ušetřili a pak nadávají,co ty musí mít za lepidla???!!

Je to hodně ani ne o značce řas,ale o řasařce,která je lepí,přišla ke mě paní s Diamondkama a řasy ani rozčesat nemohla,jedna jí šal doleva,druhá doprava,měla jihch pár i obráceně dolů,tak apk se nedivím,že chodí a kritizuje,že by si je nedala,to je pak špatné…dnes se každá podívá na DVD,jak se to dělá a začne lepit,ale to je strašlivě špatně :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
10.5.12 11:20

Já si nechala nalepit řasy před 4 lety. Byla jsem nadšená a velmi spokojená. Mám kolem očí nic a s nimi jsem mrkla a zvedl se vítr. :palec:
Kosmetička byla úžasná, mé řasy byly v pohodě a já byla šťastná. Jezdila jsem do jiného města a z časových důvodů jsem pak už nemohla dojíždět. Je mi to líto.
Kolegyně v práci je má už 4,5 let a je maximálně spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
10.5.12 11:23

jinak mimo téma pro holky, co se takhle spálily, doporučuji regenerační řasenku astor stimulong, ta mě tehdy zachránila, po ní rostou řasy jak z vody, je levná, ale skvělá a žádná lancomka na ní nemá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
10.5.12 11:43

Ty umělé řasy jsou nejen dlouhé (dají se nalepit i krátké), ale hlavně jsou silnější, takže opravdu je to na očích vidět a vypadá to přenádherně :dance: Jezdím na řasy nějakých.. no, už to bude možná sedm, osm let.
Díky přestěhování se z Prahy jsem ale zjistila, kde je rozdíl mezi „řasařkami“: řasy jsou víceméně stejné, je jedno, zda značkové či neznačkové, rozdíl je v aplikaci - ženský od X-Lush a té další značkové firmy jsou perfektně proškolené v aplikaci, takže řasy skutečně lepí jednu umělou na jednu vlastní, neslepují je dohromady.. A ta práce zůstane min. 3 týdny krásná, já jezdím na doplněnéí po měsíci.
Ty neznačkovky řasy lípat neumí - po pár dnech až týdnech se řasy různě kříží, vypadávají dřív a občas jich vypadne víc - jak jsou slepené k sobě.. Takže v tom jsem zaznamenala ten rozdíl..

• Citovat
  • Upravit
Anýýýsek
10.5.12 14:27

Měla bych je přes známou za 900, viděla jsem její práci a fakt moc se mi líbí. i ta cena je lákavá :)akorát mam strach, že si pak budu nadávat…

• Citovat
  • Upravit
7240
10.5.12 15:05

Teď jste mi káply do noty.. Nad umělými řasami přemýšlím od minulého týdne, kdy jsem náhodně narazila na stránky jedné kosmetičky od nás, co je dělá. Mladá, šikovná holka, vypadá to docela hezky. Už jsem byla takřka rozhodnutá, že do toho jdu, ale po téhle diskuzi (víc jsem zatím nehledala) fakt nevím.. Bojím se, abych si tím nezničila svoje vlastní řasy, které mám hezké a husté, jen prostě bych je chtěla výraznější - jako po použití řasenky, protože se maluju nerada.
Vy, co v tom děláte - jak vypadají původní řasy po pár letech? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anýýýsek
10.5.12 15:18

Mně by stačilo vědět, jak vypadaj po pár měsících, předpokládam, že něco zkusim nadchnu se a za chvíli mi to omrzí :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml