Umělé řasy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7240
22.7.12 11:05

@Blondýna007 Tak to je na mě dost drahé.. :( Ale tak třeba na nějakou příležitost by se to vyzkoušet dalo.. možná.. Díky za info! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MorganaxQ21
3.8.12 01:22

První nalepení 999kč a doplněni 350kč. Spokojenost maximálni, normálně spím, koupu se, sportuji, dělám v zakouřeném prostředí atd:)Je pravda, že obličej po ránu omývám jen okolo oči, ale je to jen malá daň za to, že jsem neustále upravená a dokonce jsem se přestala úplně malovat. Dříve jsem nosila spodní linky, vrchní kočičí a řasenku. Já osobně doporučuji:)V.

• Citovat
  • Upravit
221
16.10.12 15:21

Teda 4000??a 1500 doplnění? no je fakt, že já dělám na vesnici, tak ty ceny jsou jiné, ale za tolik by moje zákaznice nešly ani do Prahy a to jsem 1km od ní…každopádně mně příjde, že dnes kdo nic neumí, dělá nehty a řasy, to když vidím kolikrát práci jiných řasařek či nehtařek, tak děs a běs, takže se nedivím, že je spousta nespokojených holčin, které je zavrhnou, ale já se je nemůžu vynachválit a přesně, když řasařka dá na oko zákaznice řasy, které absolutně neodpovídají, tak pak je zle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.12 09:55

Ahoj holky, četla jsem Vaši diskuzi a dlouho jsem rozjímala zda-li ano nebo ne :think: ale zvědavost mně nakonec překonala a zítra na ně jdu. Holt to prubnu, už jsem měla přidělané vlasy, gelové nehty tak teď jsou na řadě řasy. Dám pak vědět :-) Cena je tedy přijatelná (narozdíl od uvedených zde), ale jsme maloměsto :-) stojí 1600kč a doplnění 350-400Kč, to jde že?
tak pa a držte palce at to vyjde a nepřijedu s očima opuchlýma jako králík :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.12 07:35

Tak řasy skvělé, nemůžu se vynadívat :-) a dnes ráno po vzbuzení bez jediné chybičky, tak snad to dlouho vydrží :-) cena 1600Kč v Písku, doplnění 350Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
25.10.12 11:21

@LenazeStrakonic A jsi namalovaná nebo to jsou čistě jenom řasy? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Madeira25
25.10.12 13:36

řasy v Brně

Zdravím, chtěla jsem se zeptat jestli nemáte někdo tip na dobrou kosmetičku v Brně, která dělá i prodlužování řas. Mám umělé řasy rok a 3/4 a všechno v pohodě a spokojenost veliká, ale moje kosmetička šla na mateřskou a teď chodím k její kámošce a už to není ono. Dřív jsem chodila na doplnění jednou za měsíc a v pohodě, ale teď abych šla už za 14 dní. Asi má jiný lepidlo nebo nevím, ale jsem z toho dost naštvaná, doplnění mě stojí 450,– Za všechny tipy budu moc ráda, díky :)

• Citovat
  • Upravit
26.10.12 11:47

@rejžička : ty řasy vypadají takto přirozeně, nelíčím je (ačkoli kosmetička říkala, že můžu), jen dole je mám trochu namáznuté. Ono to na fotce nevypadá tak pěkně jako v reálu, fakt jsem spokojená a nelituju ano trochu :-)
pa L.(akorát jsem zvědavá jak často budu muset jezdit na doplnění) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
26.10.12 11:52

@LenazeStrakonic Mně právě podle obrázku připadají hodně černé, jako namalované. :-) A nebojíš se, že si protřeš oči a vytrháš si je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5517
27.10.12 22:54

Ahoj, nemáte některá tip na dobrou a nepředraženou „řasařku“ na Praze 6? Chodila jsem na Opatov k jedné výborné, ale je to pro mě časově náročné, hlavně přes celou Prahu. Teď naposled jsem byla u jedné tady na P6 a děs! To, co mi vytvořila na očích je katastrofa, 4 dny po aplikaci plno řas vypadaných, ty co zůstaly jsou všelijak křížem… no k týhle „kosmetičce“ už prostě nejdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.12 09:39

@rejžička ahojky, tak už je mám týden a půl a jsou furt super, vypadaj jako namalované, ano a jsem ráda (vlastně,,bych je chtěla i výraznější, jsem taková ráda extravagantní) :jazyk: No já si oči nemnu, jsem zvyklá si do obličeje nesahat, maluju se od 14ti let :palec: a po spaní také nejsou vůbec přelámané, jen je ráno trošku pročísnu. Fakt ušetřím čas za malování :-) nedělám si už ani linky, stíny,,nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
9.11.12 09:38

Já jsem měla řasy 2 měsíce a už bych si je nenechala. Po sundání jsem své měla ulámane :… Samozřejmě taky záleží na technice, já měla řasa na řasu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bokken
25.11.12 16:44

Umele rasy (Luxus Lashes)

Ahoj, pridavam svou zkusenost…Sice mam sve rasy dostatecne dlouhe a zdrave, nicmene kvuli dennimu sportovani a odlehceni liceni jsem se rozhodla vyzkouset si udelat krasne rasy v salonu Yes Visage (Praha). Je to sice financne narocnejsi (prvotni investice=5,5 tisice Kc; doplneni max. 1tisic Kc), ale rasy vypadaji krasne a hlavne je dokazi udelat tak, ze nevypadate „levne“ a preplacane.
Bohuzel to melo ale jeden hacek…dostala jsem silnou alergickou reakci (cervene oci, hned druhy den otekla vicka a neskutecne svedeni) - diagnoza u kozni lekarky = atopicky ekzem na spodnich i hornich vickach. Vsude se pise, ze se to stava vetsinou v nekvalitnich salonech, kde pouzivaji levna asijska lepidla. Mne se to stalo ve vyhlasenem exkluzivnim salonu. Musela jsem nasadit kortikoidy, za par dnu to bylo pryc. Ted jsem zariskovala a sla na prvni doplneni, ale vsechny problemy jsou zpet. Takze s rasami koncim.

• Citovat
  • Upravit
dalinkas
25.11.12 19:38

Už nikdy

Tak já také napíšu svou zkušenost…Řasy jsem si nechala udělat v srpnu a minulý týden po doplnění mi natekly víčka a hrozně svědily…Řasy musely dolů. Když jsem viděla ty své řasy.....no hrůza, fakt jsem se zděsila a lituju :zed: dne, kdy jsem se rozhodla si nechat nalepit umělé…vypadá to krásně, ale vaše řasy vám to fakt zničí. Tak doufám, že se mi ty své zase vrzy uzdraví.

• Citovat
  • Upravit
5517
25.11.12 19:57

Holky, co děláte s řasama po sundání umělých (z jakéhokoliv důvodu), než dorostou vlastní? Jako to „holý“ oko je děs :pocitac: Mám v plánu je taky sundat, protože po doplnění vydrží hezký max. dva týdny, a pak už mi trvá ty řasy učesat tak, aby vypadaly pěkně dýl, než kdybych si malovala řasenku :cert: A stejně jsou cik cak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí