Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Blondýna007 Tak to je na mě dost drahé..
Ale tak třeba na nějakou příležitost by se to vyzkoušet dalo.. možná.. Díky za info! ![]()
První nalepení 999kč a doplněni 350kč. Spokojenost maximálni, normálně spím, koupu se, sportuji, dělám v zakouřeném prostředí atd:)Je pravda, že obličej po ránu omývám jen okolo oči, ale je to jen malá daň za to, že jsem neustále upravená a dokonce jsem se přestala úplně malovat. Dříve jsem nosila spodní linky, vrchní kočičí a řasenku. Já osobně doporučuji:)V.
Teda 4000??a 1500 doplnění? no je fakt, že já dělám na vesnici, tak ty ceny jsou jiné, ale za tolik by moje zákaznice nešly ani do Prahy a to jsem 1km od ní…každopádně mně příjde, že dnes kdo nic neumí, dělá nehty a řasy, to když vidím kolikrát práci jiných řasařek či nehtařek, tak děs a běs, takže se nedivím, že je spousta nespokojených holčin, které je zavrhnou, ale já se je nemůžu vynachválit a přesně, když řasařka dá na oko zákaznice řasy, které absolutně neodpovídají, tak pak je zle…
Ahoj holky, četla jsem Vaši diskuzi a dlouho jsem rozjímala zda-li ano nebo ne
ale zvědavost mně nakonec překonala a zítra na ně jdu. Holt to prubnu, už jsem měla přidělané vlasy, gelové nehty tak teď jsou na řadě řasy. Dám pak vědět
Cena je tedy přijatelná (narozdíl od uvedených zde), ale jsme maloměsto
stojí 1600kč a doplnění 350-400Kč, to jde že?
tak pa a držte palce at to vyjde a nepřijedu s očima opuchlýma jako králík ![]()
Tak řasy skvělé, nemůžu se vynadívat
a dnes ráno po vzbuzení bez jediné chybičky, tak snad to dlouho vydrží
cena 1600Kč v Písku, doplnění 350Kč
@LenazeStrakonic A jsi namalovaná nebo to jsou čistě jenom řasy? ![]()
Zdravím, chtěla jsem se zeptat jestli nemáte někdo tip na dobrou kosmetičku v Brně, která dělá i prodlužování řas. Mám umělé řasy rok a 3/4 a všechno v pohodě a spokojenost veliká, ale moje kosmetička šla na mateřskou a teď chodím k její kámošce a už to není ono. Dřív jsem chodila na doplnění jednou za měsíc a v pohodě, ale teď abych šla už za 14 dní. Asi má jiný lepidlo nebo nevím, ale jsem z toho dost naštvaná, doplnění mě stojí 450,– Za všechny tipy budu moc ráda, díky ![]()
@rejžička : ty řasy vypadají takto přirozeně, nelíčím je (ačkoli kosmetička říkala, že můžu), jen dole je mám trochu namáznuté. Ono to na fotce nevypadá tak pěkně jako v reálu, fakt jsem spokojená a nelituju ano trochu ![]()
pa L.(akorát jsem zvědavá jak často budu muset jezdit na doplnění) ![]()
@LenazeStrakonic Mně právě podle obrázku připadají hodně černé, jako namalované.
A nebojíš se, že si protřeš oči a vytrháš si je?
Ahoj, nemáte některá tip na dobrou a nepředraženou „řasařku“ na Praze 6? Chodila jsem na Opatov k jedné výborné, ale je to pro mě časově náročné, hlavně přes celou Prahu. Teď naposled jsem byla u jedné tady na P6 a děs! To, co mi vytvořila na očích je katastrofa, 4 dny po aplikaci plno řas vypadaných, ty co zůstaly jsou všelijak křížem… no k týhle „kosmetičce“ už prostě nejdu.
@rejžička ahojky, tak už je mám týden a půl a jsou furt super, vypadaj jako namalované, ano a jsem ráda (vlastně,,bych je chtěla i výraznější, jsem taková ráda extravagantní)
No já si oči nemnu, jsem zvyklá si do obličeje nesahat, maluju se od 14ti let
a po spaní také nejsou vůbec přelámané, jen je ráno trošku pročísnu. Fakt ušetřím čas za malování
nedělám si už ani linky, stíny,,nic
Já jsem měla řasy 2 měsíce a už bych si je nenechala. Po sundání jsem své měla ulámane :… Samozřejmě taky záleží na technice, já měla řasa na řasu…
Ahoj, pridavam svou zkusenost…Sice mam sve rasy dostatecne dlouhe a zdrave, nicmene kvuli dennimu sportovani a odlehceni liceni jsem se rozhodla vyzkouset si udelat krasne rasy v salonu Yes Visage (Praha). Je to sice financne narocnejsi (prvotni investice=5,5 tisice Kc; doplneni max. 1tisic Kc), ale rasy vypadaji krasne a hlavne je dokazi udelat tak, ze nevypadate „levne“ a preplacane.
Bohuzel to melo ale jeden hacek…dostala jsem silnou alergickou reakci (cervene oci, hned druhy den otekla vicka a neskutecne svedeni) - diagnoza u kozni lekarky = atopicky ekzem na spodnich i hornich vickach. Vsude se pise, ze se to stava vetsinou v nekvalitnich salonech, kde pouzivaji levna asijska lepidla. Mne se to stalo ve vyhlasenem exkluzivnim salonu. Musela jsem nasadit kortikoidy, za par dnu to bylo pryc. Ted jsem zariskovala a sla na prvni doplneni, ale vsechny problemy jsou zpet. Takze s rasami koncim.
Tak já také napíšu svou zkušenost…Řasy jsem si nechala udělat v srpnu a minulý týden po doplnění mi natekly víčka a hrozně svědily…Řasy musely dolů. Když jsem viděla ty své řasy.....no hrůza, fakt jsem se zděsila a lituju
dne, kdy jsem se rozhodla si nechat nalepit umělé…vypadá to krásně, ale vaše řasy vám to fakt zničí. Tak doufám, že se mi ty své zase vrzy uzdraví.
Holky, co děláte s řasama po sundání umělých (z jakéhokoliv důvodu), než dorostou vlastní? Jako to „holý“ oko je děs
Mám v plánu je taky sundat, protože po doplnění vydrží hezký max. dva týdny, a pak už mi trvá ty řasy učesat tak, aby vypadaly pěkně dýl, než kdybych si malovala řasenku
A stejně jsou cik cak…