Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@dalinkas píše:
Tak to, že umělé řasy nepoškodí vlastní řasy…to jsou jen řeči. Ráda bych si tu přečetla od někoho, kdo si nechal sundat umělé řasy a ty své měl jako ve stejném stavu jako před aplikací umělých…
souhlasím řasy jsou oprvdu slabší a kratší ale i takové jsou nehty po sundání gelu.. do dvou měsíců dorostou a zesílí
@Peťula 83 No tak tam je těžké soudit, na čí straně byla chyba, ale pokud je nutila, jak říkáš, tak asi byla chyba v ní…ale jsou holčiny, co po 4 týdnech nemám co doplnit a holčiny co jsou za 14 dní na doplňko…prostě jak s tím zacházejí…ale přiznají se.-))))
@dalinkas píše:
Tak to, že umělé řasy nepoškodí vlastní řasy…to jsou jen řeči. Ráda bych si tu přečetla od někoho, kdo si nechal sundat umělé řasy a ty své měl jako ve stejném stavu jako před aplikací umělých…
Tak třeba já je mám te´d sundané, dělaly jsme si je s holčinou, rozhádaly se a bohužel nemá mi je kdo doplnit a vpohodě..natřu je řasenkou, je to teda opruz a nezvyk, ale jsou vpohodě…je to jen o tom, co si na ty řasy necháte dávat..jý chtěla fakt jen tenké 11 a 12ky…
@Peťula 83 tak já je mám fakt pořád stejné…bevím, asi jsem vyjímka či co…chi
@KaMartulka ty moje se také přiznají.. a chodí mi po 4 týdnech a v pohodě.. když jsem dělala tuhle.. tak opravdu mi zůstávaly v pinzetě jen a jen umělé řasy a to jsem pomalu ani nezatáhla.. moje jí držej měsíc v pohodě… tak je jasné čí to byla chyba..
Já mám taky řasa na řasu, 4 týdny a v pohodě, dělá mi je moje sestřenice, za hezký penízky, ale ona není drahá ani pro cizí a já jsem typ, že potřebuju mít všechno supr, přesně „podle lajny“ a tyhle řasy od ní jsou nej co jsem kdy měla. Jinak když jsem tenkrát sundala, tak byly o něco slabší a kratší, ale fakt do dvou měsíců jako dřív a přišly mi i silnější..tak nevím, za sebe doporučuju, já už bez nich být nechci! ![]()
@KaMartulka já že bych ti je udělala
ale přeci jen jsi z ruky ![]()
Ahoj holky chci jit ted nna rasy..sem tehotna doufam ze to na tehu nema nejaky vliv ![]()
@Kajuna myslím že nemá.. dělám slečnu co je v osmém měsíci..