Umělé řasy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18
16.3.16 08:25

Prodlužování řas Pardubice

Doporučíte mi prosím nějakou šikovnou paní co prodlužuje řasy v Pardubicích? Moc děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6870
20.6.16 07:41

Holky, nemám ani 24h umělé řasy. S výsledkem jsem spokojená maximálně, ale já ty řasy jako by furt vidím. :( Zvyknu si??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
20.6.16 08:08

@kve-tinka Ahoj, ano..zvykneš si do 2 dní. Já mívám řasy vždy jenom na léto - na dva měsíce a taky si zvykám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6870
20.6.16 08:36

@Sinquinita díky za uklidnění, snad to tak bude. Momentálně mám pocit, že mám v očích ospalky. Do večera se mi nemá na to nic dostat, večer to zkusím přejet ubrouskem na odliceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
20.6.16 08:45

@kve-tinka To je jako s umělými nehty, tak si pár dní zvykáš a pak ani nevíš..já bych je ničím nepřejížděla. Já se jich moc nedotýkám, ani nijak extra vodou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.17 12:39

Prodlužování řas v Praze

Dámy ráda bych oživila tuto diskusi, nevíte kam zajít na prodlužování řas v Praze? Nejlépe okolí Prahy 13? Ráda bych nějaké doporučení, abych nebyla zklamaná!! Když ty diskuse tak čtu, jsou tam velké rozdíly v kvalitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1889
3.5.20 22:08

Obnovuji diskuzi a chtela bych se zeptat, jestli nemate nekdo zkusenost, ze se daji rasy aplikovat primo na samotne vicko nikoliv na rasu? Mam sve prirodni rasy, ale na jednom vicku je pomerne velka boulicka-fibrom. Za 14 dni mi ji budou odstranovat a je mozne, ze mi v tom miste vypadaji rasy. Boulicku na oku nechci, ale mit viditelnou mezeru mezi rasami taky ne. :zed: Nemate nekdo zkusenost? Diky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
4.5.20 15:03

Chodím na lepení řas ke kosmetičce technikou řasa na řasu a na doplnění mi stačí jít po čtyřech týdnech. Za první aplikaci jsem platila 800, za doplnění platím 450 a jsem moc spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
14.5.20 23:50

Ahojte prosim vas o radu, zda nema nekdo zkusenosti. Absolvovala jsem kurz na lepeni ras(rasa na rasu).. A ted uz jen nakoupit veci na to.. Rasy uz mam ruznych velikosti ale nejsem si jista lepidlem. Pani mi doporucila Ardell Lepidlo na řasy a stejne znacky i rozpoustec lepidla. Mate prosim nekdo s touhle znackou zkusenosti? Moc dekuji 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dominika222
18.10.20 12:49

Zdravím nemáte někdo zkušenost i s magnetickými řasami konkrétně babewings? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
chocholina27
24.10.20 17:17

Mám celořasy babewings, ty nalepovací mi nedělaly dobře, a navíc mi docela brzy začaly vypadávat, musela bych asi spát na zádech, ale to já neumím, Spím na boku a tím pádem mi řasy padaly asi trochu víc. Ale s těmi magnetickými jsem spokojená, nasadím si je jen když chci a dají se používat opakovaně.

• Citovat
  • Upravit
Dominika222
28.10.20 09:48

Děkuji za reakce zkusím si jedny vybrat, jen nevím jaké a jak je to s nasazováním? Zvládnu to v pohodě?

• Citovat
  • Upravit
chocholina27
31.10.20 20:22

To zvládneš podívej se na tento návod ***** a s ním to určitě zvládneš :-)

Upraveno adminem - podezřelý odkaz

• Citovat
  • Upravit
28.1.21 10:41

Umělé řasy metodou řasa na řasu.

Ahoj holky. Chci se vás zeptat jaký máte názor na dolepení řas? Popřípadě mi můžete napsat vaše zkušenosti. Já byla u kosmetičky na obočko a domluvila se s ní i na řasy, na ty jdu za týden a nemůžu se dočkat. Kosmetička mi řekla že mám svoje řasy krásně husté a dlouhé. V tom s ní souhlasím ale nedokážu si je natočit dovrchu. :nevim: Vyzkoušela jsem snad tisíc řasenek, a stejně je nikdy nenatočím, proto jsem udělala tohle rozhodnutí. Četla jsem spoustu + i — proč jít/ nejít. A asi na to každý reaguje jinak. Někomu vydrží 2tydny, někomu 5týdnů. No uvidíme. :D Každopádně se těším a pak se určitě hodím výsledek i s fotkou. :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
28.1.21 10:46
@Adelaaa245 píše:
Ahoj holky. Chci se vás zeptat jaký máte názor na dolepení řas? Popřípadě mi můžete napsat vaše zkušenosti. Já byla u kosmetičky na obočko a domluvila se s ní i na řasy, na ty jdu za týden a nemůžu se dočkat. Kosmetička mi řekla že mám svoje řasy krásně husté a dlouhé. V tom s ní souhlasím ale nedokážu si je natočit dovrchu. :nevim: Vyzkoušela jsem snad tisíc řasenek, a stejně je nikdy nenatočím, proto jsem udělala tohle rozhodnutí. Četla jsem spoustu + i — proč jít/ nejít. A asi na to každý reaguje jinak. Někomu vydrží 2tydny, někomu 5týdnů. No uvidíme. :D Každopádně se těším a pak se určitě hodím výsledek i s fotkou. :srdce: :andel:

Proč si nenecháš udělat trvalou na řasy? Pokud máš svoje řasy dlouhé a husté, nevidím důvod si je ničit prodlužováním. Trvalá vyřeší tvůj problém s natočením a vydrží taky 4-6 týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí