Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Bethuska protože trvalou v mém okolí nikdo nedělá.
Už jsem nad tím přemýslela. ![]()
@Adelaaa245 No, videla jsem nektere chuderky, kterym ty vlastni rasy pak odpadavaly
Asi spatne provedene ![]()
Tvuj problem s natocenim ras to ale nevyresi, nebo ano? ![]()
@cecetka píše:
@Adelaaa245 No, videla jsem nektere chuderky, kterym ty vlastni rasy pak odpadavalyAsi spatne provedene
Tvuj problem s natocenim ras to ale nevyresi, nebo ano?
Přesně. Bude to asi vypadat divně, když z pod těch natočených umělých budou vyčuhovat tvoje rovné.
No v plné parádě vydrží tak 2 týdny, pak to pozvolna pomalinku řídne. S původními řasami to nic neudělá, pokud to dělá profík. Je to v pohodě. Já teda teď na doplnění nejdu, až se otevřou salony, půjdu pro novou sadu.
Také mám svoje řasy rovné. Nic vyčuhovat nebude, pokud kosmetička zvolí správnou délku umělých.
@Adelaaa245 na trvalou se vykašli nevydrží, já chodím na botox na řasy vydrží 2-3 měsíce řasy budeš mít krásně natočený. Umělý vypadají a budeš mít ošklivý koště na očích. No budu se muset objednat dlouho jsem nebyla ![]()
Já mám svoje řasy extra dlouhé a i když volím střídmou délku umělých (velikost 11) nic nevyčuhuje. Byla jsem i na trvalé, i na botoxu, ale umělé řasy (v téhle kratší velikosti) mi vyhovují nejvíce. Nepůsobí to uměle jako mrkací panenka, zároveň se ale nemusím vůbec malovat, jak vstanu z postele, tak jdu. Teď nechodím - kvůli covidu je stejně vše zavřené, tak mi je „jedno“ jak vypadám. Ale to líčení když přeci jen někam jdeme, mě ničí, že asi brzy půjdu.
@krukynka píše:
Já mám svoje řasy extra dlouhé a i když volím střídmou délku umělých (velikost 11) nic nevyčuhuje. Byla jsem i na trvalé, i na botoxu, ale umělé řasy (v téhle kratší velikosti) mi vyhovují nejvíce. Nepůsobí to uměle jako mrkací panenka, zároveň se ale nemusím vůbec malovat, jak vstanu z postele, tak jdu. Teď nechodím - kvůli covidu je stejně vše zavřené, tak mi je „jedno“ jak vypadám. Ale to líčení když přeci jen někam jdeme, mě ničí, že asi brzy půjdu.
Presne tak 11 max 12 a ![]()
@krukynka píše:
Nedala bys sem fotku svých ras? Jen oči.. zajimalo by mě jak to vypadá, mě totiž přijde ze to na všech vypadá uměle a ja sama když jsem to měla jsem vypadala jak transvestita, ale pořad si říkám ze třeba kdyby to dělal někdo jiný tak to vypadá pěkné..
@zudina
Jak jsem napsala, teď nechodím.
Ale našla jsem jednu pěknou fotku obličeje. Řasy nejsou nové, fotila jsem se že jsem šla spokojená od kadeřnice
Jednu řasu koukám mám zrovna přetočenou, ale jak vidíš ty 11ky vypadají neuměle
@krukynka píše:
@zudina
Jak jsem napsala, teď nechodím.
Ale našla jsem jednu pěknou fotku obličeje. Řasy nejsou nové, fotila jsem se že jsem šla spokojená od kadeřniceJednu řasu koukám mám zrovna přetočenou, ale jak vidíš ty 11ky vypadají neuměle
A jo vypadá to vážně dobre. Ke komu jsi predtim chodila? A nepoškodily se tvoje vlastní rasy?
@zudina píše:
A jo vypadá to vážně dobre. Ke komu jsi predtim chodila? A nepoškodily se tvoje vlastní rasy?
Chodím na řasy, s nějakými přestávkami (pokročilé těhotenství 1, 2.., korona) už asi 7 let a vlastní řasy si nemyslím že tím mám poznamenané. Bydlíme v Rožnově pod Radhoštěm, takže k místní kosmetičce. Je trošku dražší než konkurence, ale nejlepší (a já už mám trošku nároky, po těch letech
)
@Waterpower píše:
Tady…
Tak tohle je úplně super.. kam chodíš na rasy? Takhle přirozený jsem ještě neviděla
@zudina píše:
Tak tohle je úplně super.. kam chodíš na rasy? Takhle přirozený jsem ještě neviděla
Ono totiz jsou 2 tloustky tech ras. Ted kazda 2. holka nosi mrkačky, je to moderni, ptz se nosi vyraznost. Ja jsem jemny typ, tak bych vypadala smesne. Takze mi kosmeticka dava tu slabsi tloustku ras.