Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@KlaraZv píše:
Ahoj, ráda se podělím o svou zkušenost. Řasy vypadají opravdu luxusně, ale mám je týden a už vím, že nikdy na doplnění nepůjdu. Ráno, když se probouzím, mám oči slepené a řasy plné ospalků, které si nemůžu nijak vyndat. Oči mě bolí, jak kdybych se týden neodmalovala. Vypadá to pěkně, ale je to celkem nepraktické. Už se těším, až si budu moci pořádně prožmoulat oči.A také doufám, že mi ty moje znova narostou.
A nenechala sis je udělat moc dlouhé?
Ahoj holky. Tak ja taky rada predam zkusenosti. Nosim rasy asi uz 3 roky s jednou tydenni pauzou a jsem moc spokojena. Mne rasy vydrzi nekdy i vice nez 6 tydnu. Zkousela jsem ruzne delky, ale zustala jsem u 12 az 13 zatocenych. Mam metodu rasa na rasu. Nekdy si nechavam rasy, ktere jsou na konci dvojite az trojite, to vypada taky dobre, ale uz je to dost vyrazne. Hrozne moc zalezi na lepidlu. Vim, ze nektere rasarky kupuji levna lepidla a pak to tak vypada. Na citlive oci jsou specialni lepidla. Prvni aplikace mne stala 1.700,– a za doplneni platim 600,–, ale rasarka jezdi ke mne domu, ma kosmeticke lehatko, takze super. Delam uplne vsechno od cviceni az po potapeni a rasy drzi suprovne. Rasy si maluju, kdyz jsou trochu vypadane, abych mela vyraznejsi oko. Rozhodne nejsou potreba zadne specialni rasenky, maluju se kde cim a v pohode. Rasy ani neodmalovavam, nejak se mi to vzdy ve sprse smyje a pripadne cerne smouhy otru po sprse tamponkem s odlicovacem. Samozrejme nepouzivam zadne olejove odlicovace. Jednou jsem si zbyvajici rasy sundala sama, kdyz jsem nemela cas na doplneni. Prilozila jsem si na ne tamponek namoceny do detskeho olejicku a mnula jsem je. Par mi jich zbylo, tak jsem je proste odtranila pinzetou. Spravna rasarka vam poradi s vyberem ras, spravnou delku a tloustku. Za ty roky uz mam opravdu zkusenosti. Odmasteni pred aplikaci je samozrejmosti. Ale nekdo opravdu muze mit smulu, ze mu rasy nedrzi, treba v tehotenstvi, nebo kdyz se nekomu hodne masti plet a vlasy. Tak to je asi tak vse. Preju hezky den.
@kamkakamka to je fajn že jsi spokojená, já moc nebyla, nejdřív jo i když mi chybělo to že si prožmoulám oko ale jinak super, jenže pak jsem zkusila jiný salon a děs. otekly mi oči a léčila jsem to 3 týdny, takže řasy musely dolů a hrůza, oči bez řas, ekzém no děs, už to nechci. nemyslím si že by ta baba v tom druhém salonuměla špatné lepidlo, jen prostě mi nesedl ten určitý druh protože je to vyhlášený salon a dost luxusně vybavený.
@rejžička Nene. Řekla bych že na začátku byly o trošku delší než když jsem se namalovala řasenkou, ale ted po dvou týdnech jsou vypelichané. Nejhorší je, že nevidím ty svoje jak mi dorůstají.
Doufám, že mi tam nějjaké zbydou ![]()
Ahojík holky, umělé řasy jsem měla měsíce. První týden hezký, ale druhý týden začaly pomalinku padat no nic moc a třetí týden hrůza.3 měsíce a nikdy víc. Navíc ty svoje mám zničené, ale dorostou.Dolu ten zbytek jsem dávala sádlem…můžu doporučit.
Ahoj Holky, mam na vas obrovskou prosbu, mam druhý den um. řasy-řasa na mou řasu. Včera po aplikaci mě lehce svědili. Dnes ráno dobrý, ale během dne mě svědí a pálí očka, není to k nevydržení, ale je to otravné a nepříjemné. Oči mam dost citlivé, i na některé řasenky a kosmetiku, kupuji si spíše pro citlivé oči. UM.RASY jsou nadherne, ale nevim co ted? Jsou nejake kapky aby me ocka nesvedila a nepalili? Mate zkusenost? Je pravda, že řasařka byla velmi šikovná, ale nepoužila lepidlo na citl. očka a ani nic jiného na citl. oči. Ale už ho objednala, na příste. Oční víčka zatím nemam nateklá, jak tady nekdo píše. Ani načervenalá. Zvyknou si oči? Nebo je lepší to dát dolu???Jaký máte zkušenosti???
Já už nevím… moc se mi líbí, dolů se mi nechtěj dávat… tak hledám jinou možnost. Díky za každou radu. Pá ![]()
Tak jsem krasne řasy musela dát dolů, mela jsem na ne alergii, bohužel…moc mi slušely a mrzí me to. Alergie nebyla uplne hrozna, ale oční víčka me svedely, slzely, palili, víčka trochu nateklá. Sundání od profi řasařky bylo bezbolestné, rychlé a moje vlastní řasy temer bez poškození. Okamžitá úleva
Ještě chci vyzkoušet lepidlo na citlivé oči, druhý pokus a pokud pocítím nějakou alergii hned prý nasadit Zirtek na alergii, které prý hned zabere a oči si tak zvyknou. Tak uvidíme
Prý to chce pár dní užívat Zirtek a je po alergii. Máte s tím někdo zkušenost? Je to lepší? ![]()
@Papaj29 píše:
Tak jsem krasne řasy musela dát dolů, mela jsem na ne alergii, bohužel…moc mi slušely a mrzí me to. Alergie nebyla uplne hrozna, ale oční víčka me svedely, slzely, palili, víčka trochu nateklá. Sundání od profi řasařky bylo bezbolestné, rychlé a moje vlastní řasy temer bez poškození. Okamžitá úlevaJeště chci vyzkoušet lepidlo na citlivé oči, druhý pokus a pokud pocítím nějakou alergii hned prý nasadit Zirtek na alergii, které prý hned zabere a oči si tak zvyknou. Tak uvidíme
Prý to chce pár dní užívat Zirtek a je po alergii. Máte s tím někdo zkušenost? Je to lepší?
A jak ti to sundala? já už mám ty řasy 45 dní a nějak nechtějí vypadávat ![]()
Řasařka měla speciální profi olejíček, který mi na řasy lehce nakapala a po pěti minutkách umělé řasy lehce odstranila, bylo to rychlé ![]()
@alca a danik píše:
Kačenko88…zkoušela jsem kapky i tabletky na alergii…nezabralo nicbohužel.
Jinak na vypadávání jsem si nestěžovala, sem tam nějaká po delší době samozřejmě vypadla…ani ráno jsem neměla pocit, že bych musela nijak extra rozčesávat…no, jak říkam, až na ty reakce potom jsem si je nemohla vynachválit
Holky, já vím, že je rozdíl mezi kvalitní a nekvalitní řasenkou…určitě je řasenka, která krásně prodlouží zahustí na maximum…ale prostě „JÁ“ -ZDŮRAZnUJI JÁ- nikdy jsem nenašla takovou, jaké jsem měla s DL řasy…měla jsem je 3× delčí…poctivě 3×…až vám někdy řasa vypadne…změřte si ji a ztrojnásobte
Nicméně, jsem někde četla, že jsou nějaké kapičky, které řasy vyživují a časem opravdu dochází k jejich houstnutí a prodloužení…tak nevím…nemáte někdo zkušenost…tohle mi prostě NIKDY nedokázala žádná řasenka…
Každopádně pokud některá z vás používá řasenku, která efektivně prodlouží 3× řasu…tak sem se značkou, protože do toho bych šlaať to stojí co to stojí
Ahoj holky, pročítam tuhle vaši diskuzi a narazila jsem na tenhle příspěvek
ty kapičky které tady píšete v tom příspěvku se jmenujou Lumigan, ale moc bych je nedoporučovala. Taky jsme se o ně zajímaly s holkama ale za 1. jsou pouze na předpis a za 2.pokud netrpíte na šedý nebo zelený zákal může vám to poškodit oko!
Pokud můžu doporučit mám vyzkoušené jedno serum na podporu růstu které opravdu funguje, sice stojí okolo 1700 ale výsledek se fakt dostaví
jak v tom že řasy porostou tak i zhoustnou
dokonce známe která nám to doporučila, chtěla mít tento „zázrak“ co nejdřív tak to používala více než měla a začly jí růst tmavší chloupky pod očima
Ale myslím že toto je záchrana pro ty které trpí alergeemi jako já ![]()
Máte prosím někdo delší zkušenost s metodou řasa na řasu. Já jsem vyzkoušela poprvé. Výsledek se mi líbil, přesto že jsem dodržela, co mi paní řekla, tak mi řasy začali už druhý den vypadávat. A nyní je to 14 dní, většina vypadala a mně teď na víc tlačí do očí a zřejmě mi i poškozují rohovku oka, ten zbytek řas. Nevím, jestli je to tím lepidlem nebo jestli to bylo špatně udělané. Zda jsou rozdíly v řasách, salonech či lepidlech? Na obě oči měla slečna hotovo za 30 minut, tak jestli třeba není chyba i v tomhle? Nemám s tím žádné zkušenosti. Děkuji za rady. Vlasta
@Vlastička S Určitě bych šla k někomu jinému! Jak říkáš - mít za 30 minut hotovo, to mluví za vše.
![]()
Děkuji za radu.
Já totiž vůbec netuším, jak by to mělo dlouho trvat ani jaké jsou nástrahy apod. Děkuji.
Vlasta
@rejžička píše:
@Vlastička S Určitě bych šla k někomu jinému! Jak říkáš - mít za 30 minut hotovo, to mluví za vše.![]()
souhlasím, řasy se dělají kolem 2 hodin když je chceš mít udělané pořádně
Ahoj, ráda se podělím o svou zkušenost. Řasy vypadají opravdu luxusně, ale mám je týden a už vím, že nikdy na doplnění nepůjdu. Ráno, když se probouzím, mám oči slepené a řasy plné ospalků, které si nemůžu nijak vyndat. Oči mě bolí, jak kdybych se týden neodmalovala. Vypadá to pěkně, ale je to celkem nepraktické. Už se těším, až si budu moci pořádně prožmoulat oči.
A také doufám, že mi ty moje znova narostou.