Umělé řasy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4218
14.5.12 20:32

Dela mi to jakoby na hornim vicku u jednoho oka, to druhe mi nedela vubec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
14.5.12 21:09

Nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4.6.12 21:26

NÁZOR ŘASAŘKY

aplikuji řasy v Brně již třetím rokem a chtěla bych se s vámi podělit o pár zkušeností.
1. není to o značce lepidla ani o značce kurzu - každý by měl vyzkoušet materiály od různých firem a používat to, co mu vyhovuje. Musím říct, že ačkoliv používám jedno z nejagresivnějších lepidel na trhu (vysoké výpary, rychleschnoucí, dlouhotrvající) - s alergií jsem se setkala pouze u jedné klientky (avšak ta měla alergii na určitou látku v lepidle už dříve). Proto si myslím, že záleží hlavně na množství naneseného lepidla a na proceduře (aby zákaznice výpary ani nepostřehla - to se mi vždy dařilo).je to tedy o zručnosti a učenlivosti stylistky
2. řasy jsou přetěžovány pouze pokud se to přežene s délkou nebo tloušťkou řas Samozřejmě některé klientky si nechají poradit a některé chtějí napálit řasy až k obočí. Každého předem varuji jaký typ řas lze nosit dlouhodobě a jaký řasy nadměrně zatěžuje
3. po proceduře klientka nesmí cítit výpary, řasy nesmí nikde zůstat slepené
Stylistka by neměla nechat klientku otevřít oči pokud se lepidlo stále ještě neodpařilo, jinak dojde k podráždění očí. Pokud řasy zůstanou kdekoliv slepené k sobě, budou se ničit - tady platí pravidlo že čím větší piplal - tím rychleji se řasy vytrhají i s cibulkami a jejich množství na oku bude ubývat. ustřižená řasa doroste, mechanicky (ne v přirozeném cyklu)vytrhlá řasová cibulka se obnovuje až 3 měsíce.
4. alergie na lepidlo způsobuje formaldehyd obsažený v lepidlech dle diskusí američanek a několika průzkumů o obsahu těchto lepidel na merických serverech - NEEXISTUJE LEPIDLO BEZ FORMALDEHYDU.(kromě těch po kterých řasy do týdne všechny vypadají) Takže řeči jakože správná lashstylistka používá lepidlo za tolik a tolik tisíc jsou kecy. Záleží na dobrém jménu značky (např Emporio lashes a Magic lashes mají super přístup), odbornících, kteří jsou ochotni s produkty poradit. To ovšem neznamená používat lepidla bez atestů a už vůbec ne lepidla sekundová. Osobně jsem na řasách od té a té značky rozdíl neviděla - přešly ke mě zákaznice od stylistek různých firem
5. stylistky se nerozdělují jen na odbornice a patlalky - každý by měl vyzkoušet kdo mu sedí a kdo ne. V každé profesi jsou různě zkušení, esteticky zdatní nebo sympatičtí lidé. To, že zákaznice není spokojená s řasami u mě neznamená, že nemůže být spokojená jinde a naopak. Každý má jiné nároky. Základ je však, aby vás při proceduře nic nebolelo, aby pro vás nebyla nepříjemná a aby s vámi stylistka vše prokonzultovala. :mavam:
Kdybyste měli nějaké dotazy ráda poradím: ***@gmail.com
Já osobně si myslím že prodloužené řasy jsou super vymoženost a sama je ráda nosím. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
5.6.12 09:36

@zkoudelova A fotku svých řas bys dát mohla, prosím? Pořád váhám, zda do toho jít, tak by mi to dost pomohlo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
6.6.12 21:21

Holky ja je nosim 3 m a dela to moje znama ktera to dela 2 roky a super predtim jsem byla u dvou kosmeticek a po tydnu jsem vypadala jak oskubane kure ted jsem fakt spokojena:-) jen jsem ten magor ze uz jsem si zvykla na delku a chci delsi;-) Jo a ja chodim co 14 dnu me kdyz vypadnou rasy vubec to nejde poznat tak mi to vadi ale mesic by vydrzely. Jo a ja pouzivam jeste lesk na umele rasy Black Diamond.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikusak123
20.6.12 22:27

Chtěla jsem se zeptat jak se s řasami koupete atd..já je mám ale bohužel mám alergické reakce takže mám úplně šetrné lepidlo a moc mi nedrží :-( už nevím co s tím :x

• Citovat
  • Upravit
3542
21.7.12 13:18

sundat?

Včera jsem si nechala nalepit umělé řasy, vypadají skvěle, ale mám rudé oči a dnes se mi objevil doknce hnis ve vnitřním koutku, od rána jsem si dala 3× denně 2 kapky ophtalmoseptonexu… volala jsem slečně nabídla mi sundání, což je podle mého asi nejlepší řešení.. nemůžou být oči jen podrážděné? Ted by mne, ale zajímalo, jak mi to sundá, mám řasu na řasu a dělala mi to včera 4 hodiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3150
21.7.12 13:39

Nejspíš to bude reakce na lepidlo, které slečna použila. Asi bych vykapávala a počkala ještě jeden den, zda se to nezlepší…Sundání je lehčí, potře to a lepidlo pustí. Toho bych se nebála:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
21.7.12 13:47

A nebudu mít pak zničené své řasy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
21.7.12 14:54

@mofiz Nechtělo by se ti dát fotku, ideálně před a po, prosím? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
21.7.12 14:57

Jsem v práci… takže pak někdy, ale pokud si je nechám dneska sundat, bude mi to líto, vypadám jako mrkací panenka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
21.7.12 15:20

@zkoudelova Můžu poprosit o nějaký konkrétnější kontakt, třeba webovky nebo cokoli jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
21.7.12 22:22

Ahoj holky připojím se se svým ne moc kladným hodnocenim k umělým rasam lepenym metodou rasa na rasu. Troufám si říci, ze pokud na mě něco stojí za to, tak oči, ale jsem skutečně přírodní blondýna a líčit se kazde rano a večer ( časté večerní meetingy) je opruz. Loni z jara jsme měli před svatbou a jako kazda baba jsem vymyslela jak se vylepšit, abych byla nejkrásnější nevěsta :)) takže jsem si nasla salon v centru Prahy, kde paní ( kosmeticka, skvele hodnocena) prováděla v krásném salonu prvni aplikaci za 4000,– pak za 1500 doplneni. Rasy nalepila, vypadalo to super… Oči nebolely, vse ok.. Nespim jako socha, odlicují se něžně a ne přes rasy a cca po 14 dnech jsem přišla o poslední rasy vč. všech svých :cert:, normálně jsem si dala takových sprostych jmen… A ještě před svatbou bez ras.. Do svatby zbýval mesic za který mi do rostly mini rasy, na které mi kamaradka (také lepí rasy) jen pofiderne nalepila dlouhe krasne rasy, které mi po svatební noci odpadly. Za me tedy jednoznačně nedoporučuji, v Sephore mají krasne nálepkování rasy různých délek a zdobení, jsou profi, vypadají skvěle, nalepi je kazda a před spaním jdou lehce sundat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
22.7.12 10:32

@Blondýna007 A jdou ty řasy použít znovu? Na kolik vyjde jedno použití, pokud ne? A pokud ano, na kolik použití zhruba vydrží? :-)
Jinak podle mě jsi čestná výjimka - prostě ti to nesedlo. Nejspíš lepidlo? Stát se to může, to dopředu nikdy nevíš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
22.7.12 10:58
@rejžička píše:
@Blondýna007 A jdou ty řasy použít znovu? Na kolik vyjde jedno použití, pokud ne? A pokud ano, na kolik použití zhruba vydrží? :-)
Jinak podle mě jsi čestná výjimka - prostě ti to nesedlo. Nejspíš lepidlo? Stát se to může, to dopředu nikdy nevíš. :nevim:

No vydrží to cca na 10 pouziti, rasy stojí 500,–… Sundat je v poho, das je na takové platicko, lehce očistit a použijeme znova. Vydrží na očích zcela v poho od rana do noci a neodlepuji se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí