Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ewule0712 píše:
Naučila jsem se s řasama žít, myslím s těmi umělými, lepenými řasa na řasu, ono se mi to fakt vyplatí. Do postele jdu jak nalíčená, ráno vstanu a vypadám jak člověk
Ale ty klasické umělé, co se lepí-nevím, nevím, myslím, že vypadají moc uměle, moc pravidelně a musí být opravdu dobře nalepení, jinak vypadá oko jak opuchlé. Možná ty trsy by byly lepší, nevím, nezkoušela jsem.
Jednou jsem si koupila ty řasy v celku a nevím asi sem na to blbá ale já si to nalepila a jak sem mrkla tak řasy byly úplně jinde a na víčku zůstala černá čára od lepidla
a za tyhle řasy co se lepí řasa na řasu sem fakt ráda…možná že mi drží tak dobře protože se jinak nemaluju,nedávám si stíny, nevím ale neměnila bych
Přemýšlela jsem právě nad těmi trsy,ty celkové se mi zdají taky umělé a nějaké divné.dneska jedu na nákupy,tak se po nich zkusím podívat a o víkendu vyzkouším,snad to zvládnu a dobře to dopadne
Kuba123 píše:
Přemýšlela jsem právě nad těmi trsy,ty celkové se mi zdají taky umělé a nějaké divné.dneska jedu na nákupy,tak se po nich zkusím podívat a o víkendu vyzkouším,snad to zvládnu a dobře to dopadne
ony ty trsy když ti jeden vypadne tak už tam budeš mát díru, ale zkus a uvidíš, možná ti budou vyhovovat ![]()
Kacenka88 píše:Ewule0712 píše:Jednou jsem si koupila ty řasy v celku a nevím asi sem na to blbá ale já si to nalepila a jak sem mrkla tak řasy byly úplně jinde a na víčku zůstala černá čára od lepidla
Naučila jsem se s řasama žít, myslím s těmi umělými, lepenými řasa na řasu, ono se mi to fakt vyplatí. Do postele jdu jak nalíčená, ráno vstanu a vypadám jak člověk
Ale ty klasické umělé, co se lepí-nevím, nevím, myslím, že vypadají moc uměle, moc pravidelně a musí být opravdu dobře nalepení, jinak vypadá oko jak opuchlé. Možná ty trsy by byly lepší, nevím, nezkoušela jsem.![]()
a za tyhle řasy co se lepí řasa na řasu sem fakt ráda…možná že mi drží tak dobře protože se jinak nemaluju,nedávám si stíny, nevím ale neměnila bych
Já si teda maluju spodní linku a řasy, ale stíny taky ne a holka, co mi řasy dělá, tak mě vždycky chválí, jak je mám pořád hezké. Si je totiž každé ráno a večer pročešu suchým kartáčkem od řasenky a supr.
to Kačenka88…mně právěže vizážika zkoušela lepidlo na citlivé oči taky…je fakt, že jsem oči neměla oteklé, ale lehce červená víčka-spodní ihorní stejně…a nvíc ty řasy mi vydržely poze 14dní…já platila pokaždé 650,–doplnění +kamínek 50,–…Taky mi to štve…ale že má být pauza po 6m, to mi nikdo neřekl…a to pak zase při té pauze se musí nechat udělat za cenu jako při první aplikaci?
Jo a jinak teď nevim někdo tu psal, že se super řasenkama se udělají řasy stejné (ne že bych chtěla být šťoural)…neudělají
fakt ne…ani trvalá to neudělá, taky jsem ji měla…opravdu, ono na těch fotkách to tak nevypadá, ale pokud uvidíte někoho , kdo má zahuštěné a prodložené řasy např.Diamond lashes…tak to prostě vypadá úúúplně jinak. A já jsem te´d z toho neštatná, protože jsem bez nich an ne měsíc, mám své řasy dlouhé…ale sebedražší řasenkou je prostě nenalíčim tak dlouhé, i kdybych dávala x vrstev… ![]()
alca a danik píše: …Jo a jinak teď nevim někdo tu psal, že se super řasenkama se udělají řasy stejné (ne že bych chtěla být šťoural)…neudělajífakt ne…ani trvalá to neudělá, taky jsem ji měla......
Podle mě to řasenka taky neudála. Jako třeba „zahustí“, ale rozhodně nenatočí nahoru. S tou trvalou to záleží na kosmetičce jak je šikovná a jak ti to „chytne“ (jako každá jiná trvalá). Mně třeba při tom „zákroku“ hodně slzí oči, což je dost kontraproduktivní. Ale kosmetičku mám tak šikovnou, že si s tím vždy dala obrovskou práci, tak dlouho to tam motala a vysoušela, že mi to vždycky nakonec chytlo perfektně. ![]()
alca a danik píše:
to Kačenka88…mně právěže vizážika zkoušela lepidlo na citlivé oči taky…je fakt, že jsem oči neměla oteklé, ale lehce červená víčka-spodní ihorní stejně…a nvíc ty řasy mi vydržely poze 14dní…já platila pokaždé 650,–doplnění +kamínek 50,–…Taky mi to štve…ale že má být pauza po 6m, to mi nikdo neřekl…a to pak zase při té pauze se musí nechat udělat za cenu jako při první aplikaci?Jo a jinak teď nevim někdo tu psal, že se super řasenkama se udělají řasy stejné (ne že bych chtěla být šťoural)…neudělajífakt ne…ani trvalá to neudělá, taky jsem ji měla…opravdu, ono na těch fotkách to tak nevypadá, ale pokud uvidíte někoho , kdo má zahuštěné a prodložené řasy např.Diamond lashes…tak to prostě vypadá úúúplně jinak. A já jsem te´d z toho neštatná, protože jsem bez nich an ne měsíc, mám své řasy dlouhé…ale sebedražší řasenkou je prostě nenalíčim tak dlouhé, i kdybych dávala x vrstev…
alčo ona totiž neexistuje řasenka která by vyhovovala všem,ale určitě existuje taková co ti pomuže.Nejlépe je navštívit kvalitní a drahý obchod s kosmetikou kde i slečny poradí a vyzkouší.Fakt se dá udělat zázrak pokud ti někdo poradí
alca a danik píše:
to Kačenka88…mně právěže vizážika zkoušela lepidlo na citlivé oči taky…je fakt, že jsem oči neměla oteklé, ale lehce červená víčka-spodní ihorní stejně…a nvíc ty řasy mi vydržely poze 14dní…já platila pokaždé 650,–doplnění +kamínek 50,–…Taky mi to štve…ale že má být pauza po 6m, to mi nikdo neřekl…a to pak zase při té pauze se musí nechat udělat za cenu jako při první aplikaci?Jo a jinak teď nevim někdo tu psal, že se super řasenkama se udělají řasy stejné (ne že bych chtěla být šťoural)…neudělajífakt ne…ani trvalá to neudělá, taky jsem ji měla…opravdu, ono na těch fotkách to tak nevypadá, ale pokud uvidíte někoho , kdo má zahuštěné a prodložené řasy např.Diamond lashes…tak to prostě vypadá úúúplně jinak. A já jsem te´d z toho neštatná, protože jsem bez nich an ne měsíc, mám své řasy dlouhé…ale sebedražší řasenkou je prostě nenalíčim tak dlouhé, i kdybych dávala x vrstev…
a jak dlouho to začervenání trvalo? zkoušela si nějakou tabletku na alergii před aplikací?Teeda ale 650 za doplnění to si teda platila dost a kamínek za 50..já dávám kamínek zadarmo a doplnění 300 ať vypadne jakékoliv množství…a když mi třeba někdo zavolá že mu po dvou dnech vypadly řasy tak doplním zadarmo ještě ten den nebo další,ale paní se pak neobjevila tak nevím, kdo ví jestli jí to fakt vypadlo ![]()
Jo a po těch 3 měsících se většinou účtuje zase cena za nové řasy
Takhle vypadají ty moje, ale dneska jsem je ještě nepročísla ![]()
tak vidím, že ceny docela lidové, to mě stála první aplikace 4000kč a doplnění po 3týdnech 700kč, sice mi taky říkaa, že po půl roce by se měla udělat pauza, ale mi se ta alergie objevila už asi po 4m, takže jsem to ještě párkrát vydržela, ale pak jsem to vzdala, horní víčka jsem měla nafouklé, zarudlé a hrozně svědily
taky jsem ještě nenatrefila na řasenku, která by se s tímhle dala srovnat a to na ceny nehledím
ahoj já mám trsy , chodím každých 14 dní na doplnění cca 150 kč , už je mám půl roku a už je asi sundám , každé ráno se v nich vrtám asi 15 min , abych je měla pěkné .. asi špatně spím
D ..a říkám si , žekdyž si jich budu řasenkou malovat 15 min tak dosáhnu stejného výsledku ![]()
evi nemáš je moc dlouhé?.Jde ti vubec zavřít oko?To už mi přijde moc já měla asi takle dlouhé http://www.krasojizda.cz/…5%99asy.html
Kačenko88…zkoušela jsem kapky i tabletky na alergii…nezabralo nic
bohužel.
Jinak na vypadávání jsem si nestěžovala, sem tam nějaká po delší době samozřejmě vypadla…ani ráno jsem neměla pocit, že bych musela nijak extra rozčesávat…no, jak říkam, až na ty reakce potom jsem si je nemohla vynachválit ![]()
Holky, já vím, že je rozdíl mezi kvalitní a nekvalitní řasenkou…určitě je řasenka, která krásně prodlouží zahustí na maximum…ale prostě „JÁ“ -ZDŮRAZnUJI JÁ- nikdy jsem nenašla takovou, jaké jsem měla s DL řasy…měla jsem je 3× delčí…poctivě 3×…až vám někdy řasa vypadne…změřte si ji a ztrojnásobte
…tohle mi prostě NIKDY nedokázala žádná řasenka…
Každopádně pokud některá z vás používá řasenku, která efektivně prodlouží 3× řasu…tak sem se značkou, protože do toho bych šla
ať to stojí co to stojí ![]()
Nicméně, jsem někde četla, že jsou nějaké kapičky, které řasy vyživují a časem opravdu dochází k jejich houstnutí a prodloužení…tak nevím…nemáte někdo zkušenost ![]()