Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@monikamullerova Ahojda. nevím jestli tu máme nějakou Ostravačku nebo tam poblíž..aby ti pomohla s řasíkama musíš vyčkat.. Každopádně pokud je máš dva dny a takhle padají to není možné.. a já se s nima normálně válím po polštáři..normálně je myju šamponem… jen jediné co je omezující.. nesmíš si vyloženě pěstma mnout oči to je jediné… O své řasy se neboj.. A paní by tedy měla uznat reklamaci.. ale měla by být ochotná hned.. a nee až ve středu..
nebyla jsi hned po aplikaci třeba v páře, v solárku, nebo je nenamočila či nenamastila? pokud ne.. tak to nebude tebou ale řasařkou…
můžeš vyfotit jak ted vypadáš?
@monikamullerova a já mám momentálně 990kč nový set v akci a doplnění 400.. ale každá z nás to má jinak ![]()
Ahoj, právě, že nebyla, hlídala jsem úplně všechno. Někde jsem četla, že se řasy musí pořádně odmastit, tak je možná problém v tomto. Kdybych udělala chybu já, tak mi odpadnou z obou očí a né jen jedno.
Další mi drží jen tak nějak, že se různě otáčejí, strašné, nejraději bych je sama sundala, ale mám obavy. Jedno oko dobré, druhé oškubané, jako, není to nějaký horor, ale není tak husté jako druhé.
@monikamullerova nooo tak řasařka bud neodmastila, nebo má špatné lepidlo padají ti jen umělé a nebo na konečku té umělé je vidět i ta tvá… třeba neodhadla délku řas. a takhle by ti to pelichat nemělo po dvou dnech pár jich třeba spadne to ano…ale ne hodně.. není pravda..že by ti to padalo z obou očí.. ono jako zákon schválnosti vždycky víc pelichá jedno oko
než to druhé..
No to já mám vždycky pech, fakt, a ty jsi odkud? Myslím, že neodmašťovala vůbec, navíc, já se u ní ještě odličovala, byla jsem po práci. A hned se šlo, řasy mám 12, o něco delší, než svoje, takže to ani nejde poznat. U jedné nebo dvou šla vidět i moje, jinak ne. Tak tam snad zůstaly. ![]()
@monikamullerova Já jsem Pardubický kraj
trošku z ruky.. můžeš.. ale můžeš si i své vytrhat.. holky to sundaly stolním olejem co vím… ale nemá se to..
no nebo si spíš zajdi k nějaké jiné řasařce.. je na to gel..kterým se to potře..a samo se to uvolní.. bude tě to stát kolem 100 kč to sundání.. a schválně se zeptej jiné na názor…
Jedna paní z Ostravy tady je myslím, jsem tu poprvé, tak nevím, zda ji moje zpráva došla
Je mi líto je dávat dolů, těšila jsem se na ně, i když jsem se tak trošku i bála, no a je to tady. Jestli budu plešatá, tak mě migne, protože své řasy jsem sice neměla nějak tmavé, ale dlouhé docela ani, spodní mám jen půl centimetrové. Jsem idiot, holt…
Aspoň bych to jedno oko nalíčila, ať to není takový rozdíl, ale zase mám strach, protože mám 2000 calorie řasenku a jak s tím dolů že. Odličovat jakýsi od Nivea, dvousložkový, zřejmě olejový, protože to dělá takovou tu olejovou skvrnu… Boha jeho! ![]()
No že já jsem si, dement, raději nekoupila Taliku, Lumigan nebo cosi na podporu růstu. Máš s tím nějaké zkušenosti?
@monikamullerova noo pozor na dvousložkové odličovače ty nee to pak můžou padat řasy. a líčení řasenkou pouze speciální jinak jsou řasenky na bázi oleje..a vůbec ne voděodolnou..:) s doplnky na růst řas zkušenost nemám..ale dej šanci jiné řasařce a uvidíš třeba budeš spokojená já jsem vystřídala tři..
ta první byla naprosto šílená… takovej super vybavenej salon.. měla tam i přístroje na vrásky a vše.. a řasy byly katastrofický a to jsem za první set dávala téměř 3000kč
… podívej se i na diskuzi prodloužené řasy.. tam jsou také řasařky.. jestli nějaká není od ostravy.. ![]()
@monikamullerova já se ted rozloučím.. jedu ke klientce.. právě na řasíky..
budu tu navečer ![]()
Může být na lepidlo s kterým se řasy lepí taky alergická reakce? Máte někdo takovou zkušenost?
Celkem přemýšlím, že bych si je taky nechala udělat, ale mám citlivou kůži na očích, občas se mi dělá ekzém (reakce na líčení) tak nevím jestli do toho jít nebo ne.. ![]()
Dcera si je nechala nedávno prodloužit a vypadá to luxusně, tak mě to láká..
Ahoj holky nemáte zkušenost s reakcí na umělé řasy? začátkem léta jsem si je nechala udělat v jednom salonu v Opavě a super bez problémů a pak se mi nechtělo tam jet v těch hicech a tak jsem šla do salonu (docela vyhlášený už pár let) na doplnění s tím že bych chodila pak jen tam protože to mám od baráku pár kroků. jenže po tom doplnění mi oteklo oko, udělal se ekzem, řasy jsem si nechala sundat ale ekzem mám dál už skoro 10 dnů. mažu to nějakou mastičkou z lékárny, myslíte že je to reakce na lepidlo jakékoliv nebo jen to její? protože na řasy v tom prvním salonu jsem neměla žádnou reakci a byla jsem moc spokojená.
Mám dotaz na Kačenku z Ostravy, která dělá řasy tzv. řasa na řasu, jestli a jak je možné se u ní objednat a jestli může poslat fotky své práce na klientkách. Měla bych zájem o tuto službu.