Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Holky, doporučila bych Vám biosil plus + ricionový olej (a s ním mazat řasy)… po měsíci se to zlepší…
Tak řasy mi vlastně odpadly jen tak, jak mi natekly víčka a svěděly, tak jsem je samo drbala a co nevypadlo samo tak jsem vzala mastný krém a byly dole hned. Teď jsem si objednala z netu toto: Prodlužování řas s Beauty Lashes, tak doufám, že řasy narostou…páč je fakt hrozné jak teď vypadám…řasy řídké, oškubané, místa holá…děs. Raději obcházím zrcadlo
Tak snad na tom budete lépe a nedopadnete jako já…
@dalinkas píše:
Tak řasy mi vlastně odpadly jen tak, jak mi natekly víčka a svěděly, tak jsem je samo drbala a co nevypadlo samo tak jsem vzala mastný krém a byly dole hned. Teď jsem si objednala z netu toto: Prodlužování řas s Beauty Lashes, tak doufám, že řasy narostou…páč je fakt hrozné jak teď vypadám…řasy řídké, oškubané, místa holá…děs. Raději obcházím zrcadloTak snad na tom budete lépe a nedopadnete jako já…
a maluješ si ty řasy teď nějak, nebo linky? mám obavu, že mě po sundání na očích asi nic nezbyde, tak jak to zamaskovat???
@dalinkas píše:
Tak řasy mi vlastně odpadly jen tak, jak mi natekly víčka a svěděly, tak jsem je samo drbala a co nevypadlo samo tak jsem vzala mastný krém a byly dole hned. Teď jsem si objednala z netu toto: Prodlužování řas s Beauty Lashes, tak doufám, že řasy narostou…páč je fakt hrozné jak teď vypadám…řasy řídké, oškubané, místa holá…děs. Raději obcházím zrcadloTak snad na tom budete lépe a nedopadnete jako já…
doporučuji vitaminy… nebo taliku, ale ta je na předpis…
Jasně…maluji se, udělám silné linky, tmavší stíny a co to jde, tak řasenku…jen maluji ty horní řasy, páč dolní mám delší, tak aby to nevypadalo divně
bez líčení nemůžu ven, páč vypadám jak oškubané kuře. Večer přiložim foto jaké jsem řasy měla vlastní, jak vypadaly ty umělé a jak vypadají teď.....se večer blejsknu, ale fakt to stojí za to. ![]()
@dalinkas píše:
Tak tady to je
Tak to jsi na tom ještě celkem dobře, já jsem koukala, co mi prosvítají moje řasy, tak mám tak čtvrtinu toho, co zbylo tobě
![]()
dneska jsem se ptala na ten biosil plus, co psala @Nikininka, tak mi ho jako těhotné nedoporučila ![]()
Tak to mi ho jako kojící taky nepředepíšou, no holt budu čekat, až se uzdraví…tak jako jsem čekala když jsem si nechala sundat prodloužené vlasy… a to samé, když jsem si nechala sundat gelové nehty…já se prostě neponaučím…už jen všechno přírodní…
![]()
@dalinkas píše:
Tak to mi ho jako kojící taky nepředepíšou, no holt budu čekat, až se uzdraví…tak jako jsem čekala když jsem si nechala sundat prodloužené vlasy… a to samé, když jsem si nechala sundat gelové nehty…já se prostě neponaučím…už jen všechno přírodní…![]()
![]()
to nevím, třeba to vadit nebude, já jsem se na to ptala i v souvislosti s tím, že beru calibrum mami, tak prý že ať toho do sebe necpu tolik.
No tak třeba sundat gelovky mi nevadilo tolik, jako ty řasy
Vlasy mám naštěstí svoje pěkné, alespoň něco
To já už teď také…vlasy dorostly, ale trvalo to snad tři roky, nehty byly do roka také v poho…tak zase budu rok čekat na řasy…ono si zvykneš, až si je sundáš… ![]()
Tak holky přidávám špatnou zkušenost
…nechala sem si před půl rokem udělat řasy metodou řasa na řasu ( diamond lashes ), ale na lepidlo jsem získala alergii - minulou aplikaci jsem měla dva dny opuchlá víčka, teď jsem tři dny po aplikaci a víčka jsou nateklá dvakrát víc a už i červená - navíc nehorázně svědí… jsem vážně nešťastná, řasy budou muset dolů - jen teď váhám jestli před vánoci nezkusit ještě lepidlo určené pro citlivé oči.. a nebo se na to už vážně vyprdnout a nechat si je sundat
bude to pro mě šok - mám totiž ty nejdelší a nejzatočenější ![]()
@ET-Lucius ať ti tvá řasařka udělá test citlivosti.. na slabší lepidlo jakmile natečeš, řasy by měly jít hned dolů. Nezapomeň však, že slabší lepidlo i méně drží a některé zákaznice chodí na doplňování i po 14 dnech
Holky, tak ty vyoelichané oči bývají většinou chybou řasařky, to zaprvé, za druhé opuchnutí apod. není vina řasařky, to se prostě stává těm, které mají citlivé oči, já změnila lepilo a zákaznice jsou vpohodě…ošklivé řas odrostou za 2 měsíce budete mít zase svoje krásné…správně provedné řasy nemohou vlastním řasám vadit, či zatěžovat, ovšem některé zákaznice si to nenechají vymluvit, chtějí dlouhé, tlusté a pak to takhle dopadá…
@KaMartulka souhlasím s tebou ale zase jsem viděla práci jedné řasařky.. kde nutí chodit zákaznice po 14 dnech.. a u mě jedna přešla a po 14 dnech to bylo pomalu na celý set..
2 Dalinkas - Jak jsi, prosim, sundavala ty umele rasy? Ja o tom taky vazne uvazuju…