Umělé řasy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bokken
25.11.12 20:08

2 Dalinkas - Jak jsi, prosim, sundavala ty umele rasy? Ja o tom taky vazne uvazuju…

• Citovat
  • Upravit
122
25.11.12 20:55

Holky, doporučila bych Vám biosil plus + ricionový olej (a s ním mazat řasy)… po měsíci se to zlepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dalinkas
25.11.12 22:06

Tak řasy mi vlastně odpadly jen tak, jak mi natekly víčka a svěděly, tak jsem je samo drbala a co nevypadlo samo tak jsem vzala mastný krém a byly dole hned. Teď jsem si objednala z netu toto: Prodlužování řas s Beauty Lashes, tak doufám, že řasy narostou…páč je fakt hrozné jak teď vypadám…řasy řídké, oškubané, místa holá…děs. Raději obcházím zrcadlo :lol: Tak snad na tom budete lépe a nedopadnete jako já…

• Citovat
  • Upravit
5517
25.11.12 22:11
@dalinkas píše:
Tak řasy mi vlastně odpadly jen tak, jak mi natekly víčka a svěděly, tak jsem je samo drbala a co nevypadlo samo tak jsem vzala mastný krém a byly dole hned. Teď jsem si objednala z netu toto: Prodlužování řas s Beauty Lashes, tak doufám, že řasy narostou…páč je fakt hrozné jak teď vypadám…řasy řídké, oškubané, místa holá…děs. Raději obcházím zrcadlo :lol: Tak snad na tom budete lépe a nedopadnete jako já…

a maluješ si ty řasy teď nějak, nebo linky? mám obavu, že mě po sundání na očích asi nic nezbyde, tak jak to zamaskovat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
25.11.12 22:28
@dalinkas píše:
Tak řasy mi vlastně odpadly jen tak, jak mi natekly víčka a svěděly, tak jsem je samo drbala a co nevypadlo samo tak jsem vzala mastný krém a byly dole hned. Teď jsem si objednala z netu toto: Prodlužování řas s Beauty Lashes, tak doufám, že řasy narostou…páč je fakt hrozné jak teď vypadám…řasy řídké, oškubané, místa holá…děs. Raději obcházím zrcadlo :lol: Tak snad na tom budete lépe a nedopadnete jako já…

doporučuji vitaminy… nebo taliku, ale ta je na předpis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dalinkas
26.11.12 10:49

Jasně…maluji se, udělám silné linky, tmavší stíny a co to jde, tak řasenku…jen maluji ty horní řasy, páč dolní mám delší, tak aby to nevypadalo divně ;) bez líčení nemůžu ven, páč vypadám jak oškubané kuře. Večer přiložim foto jaké jsem řasy měla vlastní, jak vypadaly ty umělé a jak vypadají teď.....se večer blejsknu, ale fakt to stojí za to. :lol:

• Citovat
  • Upravit
dalinkas
26.11.12 19:31

Tak tady to je

• Citovat
  • Upravit
5517
26.11.12 21:04
@dalinkas píše:
Tak tady to je

Tak to jsi na tom ještě celkem dobře, já jsem koukala, co mi prosvítají moje řasy, tak mám tak čtvrtinu toho, co zbylo tobě :pocitac: :cert:

dneska jsem se ptala na ten biosil plus, co psala @Nikininka, tak mi ho jako těhotné nedoporučila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dalinkas
27.11.12 08:09

Tak to mi ho jako kojící taky nepředepíšou, no holt budu čekat, až se uzdraví…tak jako jsem čekala když jsem si nechala sundat prodloužené vlasy… a to samé, když jsem si nechala sundat gelové nehty…já se prostě neponaučím…už jen všechno přírodní… :P :lol: :D

• Citovat
  • Upravit
5517
27.11.12 14:15
@dalinkas píše:
Tak to mi ho jako kojící taky nepředepíšou, no holt budu čekat, až se uzdraví…tak jako jsem čekala když jsem si nechala sundat prodloužené vlasy… a to samé, když jsem si nechala sundat gelové nehty…já se prostě neponaučím…už jen všechno přírodní… :P :lol: :D

to nevím, třeba to vadit nebude, já jsem se na to ptala i v souvislosti s tím, že beru calibrum mami, tak prý že ať toho do sebe necpu tolik.
No tak třeba sundat gelovky mi nevadilo tolik, jako ty řasy :-( Vlasy mám naštěstí svoje pěkné, alespoň něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dalinkas
27.11.12 16:11

To já už teď také…vlasy dorostly, ale trvalo to snad tři roky, nehty byly do roka také v poho…tak zase budu rok čekat na řasy…ono si zvykneš, až si je sundáš… 8)

• Citovat
  • Upravit
ET-Lucius
1.12.12 09:51

Tak holky přidávám špatnou zkušenost :-(…nechala sem si před půl rokem udělat řasy metodou řasa na řasu ( diamond lashes ), ale na lepidlo jsem získala alergii - minulou aplikaci jsem měla dva dny opuchlá víčka, teď jsem tři dny po aplikaci a víčka jsou nateklá dvakrát víc a už i červená - navíc nehorázně svědí… jsem vážně nešťastná, řasy budou muset dolů - jen teď váhám jestli před vánoci nezkusit ještě lepidlo určené pro citlivé oči.. a nebo se na to už vážně vyprdnout a nechat si je sundat :-( bude to pro mě šok - mám totiž ty nejdelší a nejzatočenější :-(

• Citovat
  • Upravit
3400
14.1.13 10:40

@ET-Lucius ať ti tvá řasařka udělá test citlivosti.. na slabší lepidlo jakmile natečeš, řasy by měly jít hned dolů. Nezapomeň však, že slabší lepidlo i méně drží a některé zákaznice chodí na doplňování i po 14 dnech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
14.1.13 14:34

Holky, tak ty vyoelichané oči bývají většinou chybou řasařky, to zaprvé, za druhé opuchnutí apod. není vina řasařky, to se prostě stává těm, které mají citlivé oči, já změnila lepilo a zákaznice jsou vpohodě…ošklivé řas odrostou za 2 měsíce budete mít zase svoje krásné…správně provedné řasy nemohou vlastním řasám vadit, či zatěžovat, ovšem některé zákaznice si to nenechají vymluvit, chtějí dlouhé, tlusté a pak to takhle dopadá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
14.1.13 19:56

@KaMartulka souhlasím s tebou ale zase jsem viděla práci jedné řasařky.. kde nutí chodit zákaznice po 14 dnech.. a u mě jedna přešla a po 14 dnech to bylo pomalu na celý set..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí