Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Kajuna není zač
je možné..že budou více vypadávat.. ale to je u každého individuální.. 90% ženských mi chodí po měsíci..některé mají obměnu řas takovou, že opravdu musí po 14 dnech…zkus to a uvidíš..každý je jiný:)
Ahojky 9.2 a 16.2 2013 se konají kurzy prodlužování řas v Ostrave.
Zájemci mne kontaktujte co nejdříve.
Pro více informací tel : 607 598 676
Mrknete na www.salonofbeauty.cz
@Peťula 83 to by bylo fajn, hledám někoho, kdo by je dělal mně a já jemu víš jak
se mi nechce dávat za to prachy, když to mám doma…
@ET-Lucius já jsem si tenkrát nechala nanést i řasi s tím lepidlem pro citlivé oči…a oči mi otekly stejně…takže jsem j prostě dala pryč…je to už 2roky…řasy jsou pořád stejný, jako jsem je měla předtím…naštěstí ![]()
i když bylo to krásný ty umělý
ale co nadělám
@alca a danik
jj byli opravdu krásný a hlavně ty rána skoro bez námahy
..mě už konečně dorostly do původní délky - ještě trochu tedy..trvalo to dva měsíce uff…
Dobrý den, chci se zeptat, zda ještě děláte umělé řasy? S pozdravem Jana
Ahoj, cetla jsem na diskuzi, ze mas zkusenost s nejakym lepidlem na citlive oci na lepeni umelych ras. Ja s tim ted hodne bojuju, kosmeticka uz si taky nevi rady, poradila by jsi mi prosim tu znacku a jmeno? Dekuju moc:) Maarushka
@maarushka medical glue.. emporio lashes.. zelené víčko..méně citlitvé a ještě slabší je s bílým víčkem..ale jde o to..že se musíš zase smířit s tím, že budeš muset chodit na doplnění po 14 dnech to lepidlo samozřejmě i méně lepí..
Navštěvuji každý měsíc salon s prodlužováním řas. Moje řasy jsou velmi jemné, proto si je nechávám prodloužit a doplnit. Chvíli po nalepení mě oči pálí, ale za chvíli je to v pořádku. Líbí se mi to. Mám pak výraznější oči. Čtrnáct dní je to moc hezký. Potom trochu vypadají. Poslední týden už jsou každá jinam, ale to zase jdu na doplnění. Plavu v bazénu s brýlemi. I tak je to potom v pořádku. Nevím, zda je to lepidlo bezpečné na oči, nebo nevadí.
Chtěla jsem se zeptat, zda po sundání řas nejsou řasy zničené. Chtěla jsem to zkusit si řasy dát, ale pořád mám strach, abych si nezničila svoje řasy. Díky
Htěla jsem se zeptat, zda po sundání řas nejsou řasy zničené. Chtěla jsem to zkusit si řasy dát, ale pořád mám strach, abych si nezničila svoje řasy. Díky
@Paola18 píše:
Htěla jsem se zeptat, zda po sundání řas nejsou řasy zničené. Chtěla jsem to zkusit si řasy dát, ale pořád mám strach, abych si nezničila svoje řasy. Díky
tvé řasy jsou po sundání maličko slabší..jako nehty.. jakmile nehty odrostou jsou zase stejné to samé je s řasami.. jen ty řasy se vymění rychleji než nehtíky.. max do dvou měsíců je máš stejné jako jsi měla předtím ![]()
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, za jakou cenu prodlužujete řasy, popř. doplnění. Řasy mám dva dny, bohužel je už také dva dny sbírám po bytě, tedy z jednoho oka, takže vypadám jako debil. Jsem z toho nervozní, tak bych je nejraději sundala, zase je mi to líto. Paní co mi je dělala, může až ve středu, do té doby umřu. Bylo by možné je u Vás nechat aspoň sundat nebo případně zkonzultovat a třeba předělat? Po pravdě se mi do toho ale další peníze vrážet nechtějí, pořád se musím kontrolovat, abych nelehla takto, nepřetřela si oči, více se neumyla, je to teda dosti omezující, aspoň pro mě. Navíc mám strach o své vlastní řasy. Děkuji moc za odpověď. Monika Müllerová