Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Nosim je rok a pul. Prvni aplikace trvala dve a pul hodiny, na doplnovani chidim co tri tydny, 450 kc Vaclavak, davam 600 kc, neb slecna je velmi precizni a rasy drzi tri tydny a ani se nehnou. Dnesni doplneni trvalo 60 minut.
Moc děkuji za zkušenosti. Jsem zase chytřejší. Do toho La bele už určitě nikdy nepůjdu.
Pokud se tedy ještě odvážím dát si umělé řasy.
![]()
Ahoj, chtela bych se zeptat… doplnuju si rasy uz asi pul roku, nikdy jsem nemela problemy, ale vcera jsem byla na doplneni a od te doby mam leve oko dole pod zornickou cervene. Je to problem? myslite, ze se to spravi? nebo mam si koupit nejaky kapky? mate nektera zkusenost? moc diky
@Jogrr Ahojda, mám prosbičku, chtěla jsem se zeptat, kam na ty řasy na Václaváku chodíš?
Děkuji ![]()
Ahoj, já jsem umělé řasy měla, žádnou alergickou reakci jsem neměla. Poprvé jsem zaplatila 850 Kč, což je super cena. Po dalším doplnění mi ale řasy začali vadit. Asi jsem citliva na oci. Byla jsem na doplneni jeste nekolikrat. Nektere rasy zustavaji a nektere doplni. Strasne mi vadili ty přechody a řasy se mi začali otáčet obracene smerem do oka, taky nebylo prijemne, když jsem si myla obličej, mezi rasami zůstává docela dost vody a když otevřete oci, strašně to pali. Nastvala jsem se a včera si je sama sundala. Teď nemám skoro zadne sve rasy, doufám, že mi dotostou a budu je mít jako předtím. Pro mě to byla spatna zkusenost a už bych do toho nikdy nešla i když musím říct, že to vypadalo uzasne ![]()
@Danielka118 To že nemáš žádný řasy, za to si můžeš sama, to mám nejraději. když si to ženská neumětelsky doma sdělá sama a pak skuhrá, že ji to zničilo řasy
jinak mám osobně taky špatnou zkušenost s holkou co se to učila sama a řasy mi opravdu odrovnala, nechci tě strašit, ale už to pořádně nedorostlo, takže jestli sis to rvala sama tak se připrav, že stejný řasy už mít nikdy nebudeš ![]()
@Danielka118 mne dorostly, ale za dlouho. Tak za pul roku.
Jinak jsem udelala uplne stejnou zkusenost jako ty, mam svoje rasy rovne zadne vejirky takze mi z toho krasneho obloucku zacaly trcet a to pomerne rychle jak rostly ty me. Dohromady s cockama katastrofa.
@Petraas píše:
@Jogrr Ahojda, mám prosbičku, chtěla jsem se zeptat, kam na ty řasy na Václaváku chodíš?Děkuji
Jindrisska ulice, prava strana ulice smerem k Vaclavaku, vedle je lekarna a je to vchod do indicke restaurace a pak dolu do sklepa.
Na umělé řasy se vykašlete, nevypadá to dobře. Uvědomte si, že husté dlouhé řasy, po kterých všechny tak toužíme jsou ve skutečnosti pozůstatek z dob pravěku. V dávných dobách totiž husté a dlouhé řasy chránily oko před prachem a oslněním ze slunečního svitu. Z evolučního hlediska byly husté dlouhé řasy pro pravěkého člověk životně důležité. Postupem statisíců let se však řasy u člověka zkracují a řídnou, protože již nežijeme v prašném prostředí a nejsme denně vystaveni slunečnímu svitu od rána do večera, většinu dne žijeme ve stínu našich obydlí. Takže z hlediska evoluce je přirozené, že lidem řasy a slábnou a nezbývá, než se s tím smířit.
@Irena85 no ještě, že jsi nám to tak vyčerpávajícím způsobem objasnila a přispíváš do dávno zaniklé diskuze
![]()
Dobrý den, jen jsem se chtěla zeptat, jestli nějaká z Vás nemá zkušenost po sundání umělých řas. Vím, jak řasy vypadají skvěle, ale moje kamarádka po sundání umělých řas měla minimum svých.
Přemýšlím, že bych si je nechala také udělat ale bojím se, jak budou vypadat ty mé po sundání.
Je kamarádka jedna z mála nebo se to stalo ještě někomu?
Děkuju holky:-)
@nikola00 ahoj, ja je kdysi mela a pak me zacaly stvat a sundala jsem si je sama odlicovacim mlikem a vatovym tamponem. Sve rasy jsem pak mela milimetrovy ![]()
Ale s rasenkou a linkama to neslo moc poznat a za chvili dorostly.. Uz je to nekolik let a prijdou mi stejny jako predtim..
Jedním slovem… katastrofa!!! za prvé mě osobně to prostě na očích vadilo, po několika dnech to vypadalo příšerně a ještě mi to zničilo moje řasy
nikdy víc!!! ![]()
Já řasy měla a po 3 doplnění šly.. strašně mě pálily oči.. sundávání je možné 2 způsoby..až trochu odrostou, tak se odcvakávaj..nebo se takovým šíleně štípavým roztokem sundají..ve finále šetrnější varianta.. řasy jsou trochu zničené, ale dají se namalovat a časem se to vrátí k normálu.. mě se líbily a šla jsem do toho i s tím rizikem, že se zničí..navíc jsem od kosmetičky měla sérum na výživu kořínků.. ale prostě mě to svědilo a opuchaly mi víčka, tak jsem to vzdala..
Ahoj,
mam umele rasy uz skoro dva roky a nemuzu si to vynachvalit. Nemusim se malovat (svoje mam kratke a ridke) a i po ranu proste muzu mezi lidi. Myslim, ze zalezi na tom, kdo ti to dela, protoze me prvotni nandani stalo fakt hodne penez, ale zaplatila jsem za kvalitni a doporucenou kosmeticku, takze nelituju. Nikdy se mi nestalo, ze by me palily oci (pouze pri doplneni obcas na chvilicku, nez zaschne lepidlo), a i kdyz jsem sla o prazdninach po 7 tydnech (to bylo dost opelichane
), tak to furt vypadalo v pohode. Doplneni me stoji 400Kc. Chodim 1za 3 tydny. Ale asi to nebude vhodne pro nikoho, kdo ma problem s citlivosti oci (kdy mu treba vadi urcity druh rasenky a odlicovadla
).
Jinak ja si fakt nemuu stezovat.
jana