Umělé vyvolání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13021
25.6.13 09:53

@bara 1 Neboj se ničeho, myslím na tebe :hug:. A do pátku času dost ;)!A i tak bych jim řekla, kdyby se nic nedělo že až v pondělí :)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
25.6.13 09:58

@ametyst no trochy se mi ulvilo i přes všechny řeči známých že jsem blbá a že jsem to mohla mít za sebou, jsem ráda. :hug: Děkuju! třeba mi to dají až v pondělí, to mi řeknou zítra…

• Citovat
  • Upravit
1187
25.6.13 10:03

@bara 1 tak uvidíš, určitě dej vědět…hlavně aby jsi byla vklidu.zkus se nestresovat..mysli na to jaký to bude úžasný až se poprvé podíváš na svoje miminko a na strach z porodu zkus chvilku zapomenout…já jsem se celou dobu těšila a začala se vážně bát až když jsem jela do porodnice a ten pocit, že už není cesty zpět byl děsivý :mrgreen: to vyšetření a zavedení tabletky-jo bolí to, mě teda bolelo, ale byla to fakt rychlovka, to zvládneš :hug: myslím na tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
25.6.13 10:08

Zkuste trošku sexu, třeba to popožene :srdce: :pankac: nebo to by tě asi bolelo, když píšeš že jsi stáhlá, co?
já jsem zkoušela snad měsíc jsem pila maliník..3 týdny sexu :oops: :lol:,vytírání podlahy na čtyřech, velké úklidy, dlouhé procházky, i svařáček na konci proběhl, horké vany byly na denním pořádku a teda našeho šikulu to ven nedostalo…ale zkus, třeba t něco zabere :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
25.6.13 10:14

@zlaticko22 to jsi hodná, určitě to takhle poržívá každá z nás a nejsem vyjímkou. Jéé takovej strach jsem nikdy neměla. :twisted: sex ani jiná babská rada nezabrala, drží se zuby nehty…Akorát ty schody pomáhaj, takže se na ně vrhnu:D… :hug: děkuju!

• Citovat
  • Upravit
13021
25.6.13 10:43

@bara 1 pokud jsi stáhlá a jen na špičku prstu tak jsou blbý spíš známí že ti říkaj takový věci ;)!
Jako věřím, že měl někdo štěstí na vyvolávaný porod, ale já to tedy rozhodně nebyla…a řekla bych že to jsou spíš výjimky :nevim:. Takže držím palce a za sebou to budeš mít tak jako tak, nějakých pár dní tě přece nerozhodí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
25.6.13 10:49

@ametyst taky si už říkám, že když jsem to vydržela devět měsíců, tak pár dní navíc už mi může být jendo. Tak jako tak se tomu nevyhnu a do pár dní bude na světě stejně. :D když se jí tam líbí…

• Citovat
  • Upravit
29577
25.6.13 11:29

@bara 1 JESTLI JSI JEN PRO ŠPIČKU PRSTU, TAK TO ZNAMENÁ, ŽE SE TĚLO NA ŽÁDNÝ POROD ZATÍM ALE VŮBEC NEPŘIPRAVUJE. NECHAT SI HO V TOMHLE STADIU VYVOLAT MŮŽE BÝT O DOST KOMPLIKACÍCH, VELKÝCH BOLESTECH A PRÁVĚ I MNOHDY KONČÍCÍM CÍSAŘI. Klidně být tebou odmítnu i ten pátek. Donutit tě nikdo nemůže, na to nemají právo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
25.6.13 11:40

Holky tak si pročítám vaše články, a jestli mužu tak bych přidala taky vlastní zážitek z porodu.
přenášela jsem už 4 dny což jsem musela do nemocnice na poslech ozev moc se jim to nelíbilo ale kvuli tomu že mě moc nekopala, ale to mě nekopala moc v celém těhot. tak si mě tam nechali, no moc štěstní nebyli páč někoho přijmat v neděli se jim moc nechtělo.
ve středu jsem šla na odběr plodovky-vše bylo v pořádku, a ve čtvrtek mi píchli nějakou injekci, po které mě začaly pobolívat nohy. a to trvalo do dalšího ale pamatuji si že hned ráno se mě sestřička ptala jestli je vše v pořádku já ano, a pak že mě bolí nohy. tak jsem šla na ozvy a tam doktorka zjistila že bolesti co jsem měla jen v nohou jak si oni mysleli že to mám z nervu, že přenáším jsou kontrakce a že jsem rozšířena na 2cm. pak mi dali jen 1/4 prášku -vubec jsem to ani necítila a už to šlo ráz na raz. v 10 ráno přijel manžel ve 12 mi museli pichnout plodovku a pak jsem šla hned na sál a malá se narodila 12 08.
jen fakt doporučuji nejíst-já jsem snědla 2 koblihy jak jsem měla ještě slabé kontrakce a pak jsem nevěděla co mám dělat dřiv jestli zvracet nebo… po klystýru :D :D :D ale vše proběhlo super a už se teším na další životní nejemotivnější životní událost :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
25.6.13 11:44

@berry4 domluvím se zítra, ale nechám to na dr. Pokud řekne, že je na čase tak poslechnu, jestli řekne že je to na mě a nebo to není nutné, tak ještě odmítnu…

• Citovat
  • Upravit
1187
25.6.13 12:08

@bara 1 tak to bude nejrozumnější :pankac: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
25.6.13 13:21

@bara 1 tak to víš že zas na druhou stranu je dobře poslechnout doktory ;). Jsou případy, kdy si ženský trvaly na svym, i když jim doktoři říkali, že přenášejí dlouho a miminku se nedaří…a pak bylo něco špatně s miminkem…
Ale pokud je tvoje holčička v pořádku, tak bych počkala klidně do toho pondělka. Ale uplně ti rozumim. Pro někoho kdo rodí prvně, tak se bojí hlavně o to svý malý. A o něj jde především :).To jsem si říkala já, když už jsem neměla na vybranou a na vyvolání musela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
25.6.13 14:59

@ametyst tak samozřejmě, že se doktorům bránit nebudu. Oni asi líp vědí co dělat. Ono je to těžký se tam domluvit s doktorama, když v té porodnici slouží každý den někdo jiný a každý říká něco jiného. Ale malá je v pořádku, takže bych to neviděla tak zle. Zítra se uvidí. :mrgreen: jsem šťastná že jsem ještě doma! :? to věřím, když si neměla na vybranou, tak si myslela hlavně na mimi, to bych udělala stejně. :kytka: Hlavně že ti to dobře dopadla a miminko máš v pořádku

• Citovat
  • Upravit
13021
25.6.13 17:09

@bara 1 Tak to rozhodně, to za tu bolest stálo :). Ale tobě přeju o moc lepší porod než jsem měla já :hug:!
A vlastně jsem se ani nezeptala, jestli tě trochu bolí břicho???Mě totiž asi dva týdny před porodem už celkem bolelo-jako v podbřišku když máš dostat MS…tak to byly asi moji poslíčci, ale nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
26.6.13 05:25

@ametyst :jazyk: já vím, že to za to stojí, když jsem četla tvůj deníček, tak si popisovala stejné pocity a strach jako teď já, tak si říkám, taky to přežila tak já taky! :,( No ani ne, hodně málo kdy mě bolí a nakonec to jsou jen střeva ale asi před dvěma týdny mě bolelo furt v noci, teď nemít 20 kg navíc, tak ani nevím, že jsem těhu :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky