Úmrtí v rodině a otěhotnění, souvisí spolu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.5.19 06:55

Měli jsme nemocného člena rodiny, dva roky to s ním vypadalo hodně zle, poslední rok čtvrt to bylo opravdu hodně vážné a soužití s ním dost náročné (bydlení ve stejném domě). Snažili jsme se o dítě rok a já po roce snažení objevila // a daná osoba umřela za 3 dny.. Těžko říct, jestli tomu přikládat nějakou váhu, já to beru symbolicky ;-)

• Citovat
  • Upravit
53518
22.5.19 07:04
@Anonim125 píše:
Ahoj holky, už delší dobu se s přítelem snažíme o miminko. V listopadu 2018 mi zemřela babička, ke které jsem měla hodně blízko a na začátku května 2019 jsem zjistila, že jsem těhotná. Babička o mém miminku často povídala. Chtěla bych se zeptat na názor, zda může mít babiččina smrt souvislost s tím že jsem otěhotněla, nebo je to prostě jen náhoda. Děkuji a přeji krásný den ????

Otěhotněla jsi proto, že k tvému vajíčku doputovala oplodňující spermie. Babička za to fakt nemůže :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.19 07:34

V lednu 16 nam umřel soused a v únoru pozitivní test a teď v březnu pozitivní test a v dubnu zemřela sousedka, ale vidím to jako náhodu.

• Citovat
  • Upravit
1806
22.5.19 07:58

Kdyby jsi otehotnela ten samý měsíc, tak se nedivim že nad tím přemýšlíš, ale takhle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
22.5.19 08:15

Nemyslím si to. Od té doby, co jsem se narodila já, zemřel jen pradedecek, to mi bylo 16 a pak prababicka. Od té doby nikdo. Já mám dvě děti, brácha jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.5.19 08:17

Děkuju za všechny názory. O potratu bych ani nepřemýšlela, jak někdo psal. Jen mě to to prostě napadlo, tak jsem se zeptala, nic jiného v tom není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
22.5.19 08:35

U nás to tak zatím taky vždycky bylo…když jsem se narodila já, zemřel po 3 mesicich pradědeček, když brácha s bratrankem (jsou od sebe o 4 dny), zemřeli během půl roku děda a druhej pradeda, když teta čekala sestřenku, zemřel chvíli před narozením druhý děda (tety táta)..ale pradědove na to měli věk ( skoro 80 a 90) a jeden děda 5 let bojoval s rakovinou a druhý měl cirhózu jater :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4470
22.5.19 09:01

U nás v rodině to je už skoro pravidlem. Vždy někdo odejde, když se někdo nový narodí :think: Mně se narodila dcera a za měsíc umřela z čista jasna babička. Děda umřel měsíc před tím, než se narodila bratránkovi holčička. Kamarádce umřel tatínek chvilku před narozením dcerky… Prostě to tak je, někdo přichází, někdo odchází…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
22.5.19 09:15
@Jana206 píše:
Náhoda. Kdyby to bylo pravidlo, tak ten, kdo má hodně dětí, by musel pochovat půlku rodiny.
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.19 19:24
@cverunka píše:
U nás v rodině to je už skoro pravidlem. Vždy někdo odejde, když se někdo nový narodí :think: Mně se narodila dcera a za měsíc umřela z čista jasna babička. Děda umřel měsíc před tím, než se narodila bratránkovi holčička. Kamarádce umřel tatínek chvilku před narozením dcerky… Prostě to tak je, někdo přichází, někdo odchází…

Také v naší i v přítelově rodině je to trochu podobné. Prostě říkáme, že se uvolnilo místo pro nového člena rodiny, ale jinak tomu nějakou váhu nepřikládáme. Když zemřela v rodině prateta, máma byla do měsíce těhotná se mnou. U nás to většinou bývá spíš tak, že v době úmrtí je dotyčná těhotná a ještě o tom neví, nebo otěhotní krátce po tom. Jsme velká rodina a mám podchyceno deset případů. Jen u bráchy mi teda nikdo neumřel :think: U přítele spíš platí, že se generace „prostřídají“ krátce před nebo po narození.

• Citovat
  • Upravit
23990
15.11.19 20:02

V naší rodině se taky dějou takové tajemné věci…
Když se narodila má matka, asi 19 let po ní se narodil můj bratr a cca 7 let po narození staršího bratra jsem se narodil já… 8o 8o 8o :roll: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3726
15.11.19 20:33

U nás to samé 4 roky jsme se snažili a nic pak v červenci umřel děda vybral si na to den mých narozenin a v lednu jsem byla těhotná takže já na tyhle věci věřím. Sestra čekala kluka a umřela babička když byla v osmém měsíci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.11.19 23:12

Žena otěhotní splynutím vajíčka se spermií. Ne proto, že se někdo chystá umřít. Já se narodila a nikdo před tím neumřel. Stejně jako ostatní členové rodiny. U nás se umírá nejlépe pár týdnů před Vánoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí